Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 134 - май 2023)

• 132 405
  • 1 778
  •   1
Отговори
# 1 455
  • Nesebar
Писах и аз на Нотино по въпроса с мострите ,не зависело от тях ,но ми пратиха ваучер за 6 лв. Ако някой го иска да ми пише
Подарен

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 11:50 от ahmoreto5

# 1 456
  • При децата ми
Ако, на някого се паднат MB на А1, ще помоля?

# 1 457
Подарявам 2000 мб от Йетел на първия, оставил телефон на лично съобщение. ПОДАРЕНИ.

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 10:53 от Maksimix

# 1 458
  • Сф
А,моята драма се реши . Не беше София мел със Спидито, а една поръча на щерката от Шейн. Това пък как дойде...много яки неща( дрехи) за без пари. Особено бански. Аз много се чудех на тоя сайт. Ако някой се е колебал, да действа, всичко е точно! Само да знаете, че S отговаря на M като размер.
За да не е спам, писах на мейла на организатора на играта на София мейл info@goodmills.bg
че ми се отчака чакането, а срока е 30 дни и края наближава.Предвид и кой ги носи нещата 🙄..както споделихте. Благодаря и лек ден на всички!

# 1 459
  • София
Да се похваля и с ваучер от Gamy. Малко бях скептична и мислех, че няма шанс да се спечели от техните игри, но преди малко ми изпратиха ваучера. Коректни са.

# 1 460
Писах и аз на Нотино по въпроса с мострите ,не зависело от тях ,но ми пратиха ваучер за 6 лв. Ако някой го иска да ми пише
Подарен

Къде им писахте?

# 1 461
  • София
Ако, на някого се паднат MB на А1, ще помоля?
Дай ми номер на лични,за да ти ги пращам,когато ми се паднат 🙃

# 1 462
През минали години е имало толкова хубави игри на Каменица и Бургаско . В момента Каменица раздават само кенчета бира - нямат награди на сайта , ако и сега от 1-ви юни Бургаско също преминат само на награди кенчета ще съм много разочарован.

# 1 463
  • Nesebar
Подарен

Къде им писахте?
Върнах отговор на имейла който ми бяха пратили да ги очаквам до две седмици

# 1 464
  • Под Слънцето
Мен някой може ли да ме класира за МБ на Йетел ?

# 1 465
Печеливши nescafe

# 1 466
Днес от КК пращат мейли за седмичните награди, колежка е с чанта и одеяло, аз него не го спечелих Simple Smile

# 1 467
Днес от КК пращат мейли за седмичните награди, колежка е с чанта и одеяло, аз него не го спечелих Simple Smile
И аз не успявам да спечеля от летните им награди - дано днес в 17.00ч пуснат пак от тях 😀

# 1 468
  • София
Мен някой може ли да ме класира за МБ на Йетел ?
телефон?

# 1 469
  • Сандански
Някой има ли наблюдение не трябваше ли да бъдат изтеглени повече чадъри в КК от тези 20?

Общи условия

Активация на акаунт