Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 134 - май 2023)

• 132 864
  • 1 778
  •   1
Отговори
# 855
  • София
В приложението на КК , като влезете в опцията "ОЩЕ" , след това в често задавани въпроси, има бутон печеливши. Явно са изместени там . Не открих къде да гледам за печелившите за кухненските пособия . Ако някой ги открие нека пише.😊😊😊

И там ги няма победителите от играта с кухненските съдове.

# 856
Петя провери ли си в профила?Наскоро имах маркирани 4 артикула вместо един,при това по 9.99 лв.Понеже сметката беше доста голяма не обърнах внимание.Чак вкъщи се загледах и им писах в контактната форма.Обадиха се да се извинят и казаха,че ще прегледат камерите.След два дена случайно влязох в лидл плюс и бяха възстановени под формата на ваучер.Без да звънят или пишат.Погледни,ако не пиши ново оплакване.До сега няколко случая съм имала и винаги са ми връщали грешно маркирани неща.Не знам какъв е случая при теб де.
Май само в милка участват,нито четеца,нито робота иска да ми даде обаче 🤣.

# 857
Те моите пари бяха за друго - уж да правят клипче с моя снимка. Даже по едно време им писах да ги питам какво става - мина месец, и ми казаха да чакам.

# 858
Понеже съм чела тук, че някой от вас попълват анкети, какво мислите за mobrog сайта. Може да ми предложите и други 😀

# 859
  • София
Спечелих почивка на морето от Инстаграм. 😊 За шест месеца бях спечелила само едни шоколади, а тази седмица ме изтеглиха и от Форум филм за билети за кино и раница на Пазителите на галактиката.

# 860
  • Под Слънцето
Радвам ви се за наградите, честито на всички честно спечелили! 
И много моля да ми разясните защо не успявам да сканирам кю ар код от кб с покупка на продукт на КК.
Преди седмица пратих снимка и стана. Дори публикувах тук. Сега са оставили само опция за сканиране и не се получава.. Освен онези от  дигиталната агенция на кк пак да са си оставили и крачката, освен ръцете ...

# 861
Lidl са качили печеливши. Както винаги мен ме няма там.

# 862

Гледах, гледах, пулих се нали само аз не виждам, че са сбъркали датата до кога се участва. Къде гледат като пускат игри се чудя. С две гледам, с едно не виждам🤷

# 863
Току що ми се обадиха от Хайнекен!

# 864
Скрит текст:
Гледах, гледах, пулих се нали само аз не виждам, че са сбъркали датата до кога се участва. Къде гледат като пускат игри се чудя. С две гледам, с едно не виждам🤷

И аз първоначално се зачудих. Но е написано с много дребен шрифт и реших, че не съм видяла добре.
По-надолу пише:

Период на кампанията
15.05-11.06.2023

В магазините на
Kaufland

# 865
  • софия
Включих се в Жилет, защото ми беше необходима покупката, наградите не са нищо особено, а и малко.

# 866
  • София
За пореден път нищо от Лидл, ама никога нищо не съм печелила в техни игри, а участвам доста.

# 867
Понеже съм чела тук, че някой от вас попълват анкети, какво мислите за mobrog сайта. Може да ми предложите и други 😀

Последно време постоянно ми пращат анкети и постоянно не се класирам, само ми дава билети за томбола, от която шанса да спечелиш сигурно е нищожен.

Ето списък с други анкети: https://narabota.blogspot.com/2023/05/spisyk-paneli-online-anketi.html

# 868
  • Пловдив
Спечелих от ИГ козметика на стойност 1100лв ,от Мартина Сергеева,много съм щастлива☺☺☺

# 869
Лидъл пак избухнаха с печеливш- “ Няма Значение “
Иначе честито на останалите за наградите 🥳

Общи условия

Активация на акаунт