Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 134 - май 2023)

• 132 376
  • 1 778
  •   1
Отговори
# 1 500
  • София
Благодаря.. Аз реших, че е или вътре или отпред (като предни години).

# 1 501
Имах точно същия проблем преди 1-2  седмици. Бях сцепила пакета и търся ли, търся 😂😂 Накрая реших, че се е изтрил от солта, докато една любезна дама тук, ме светна, че е на гърба на опаковката. Simple Smile

# 1 502
Хора, явно или ми трябва по-висок диоптър или повишаване на IQ-то, ама не го виждам пустия код на ЧИО. Къде трябва да е?

Също и колелото на А1. От 1 година съм техен клиент и чета за това колело, но при мен го няма в приложението. Помощ.
Колелото на А1 -ттябва да имаш приложението на А1, регистрация и като влезеш там ти излиза, не  трябва да е включен wi-FI

# 1 503
  • Там...
За уай-фай не мога да се съглася, винаги ми в включен. Ако номерът е в бизнес група, мисля, че не се появява колело.

# 1 504
Аз дори не съм на А1, но имам приложението и влизам с номера на майка ми, затова и аз не смятам че wi-fi има нещо общо.
Сега ми се паднаха мб, така че ако някой иска да праща номер на ЛС преди да са изчезнали - рефрешна се и изчезнаха вече Neutral Face

Последна редакция: сб, 27 май 2023, 12:42 от Ив

# 1 505
  • Там...

Аз също, влизам с договора си за телевизия и интернет.

# 1 506
  • София
Попадна ми една игра във Фейсбук, късмет на всички, които ще се опитат.

# 1 507
  • София
Игра на Джони, не знам дали не е само за Кауфланд.
Скрит текст:

# 1 508
Скрит текст:
Само за Кауфланд е
https://avendi.bg/promo/#how-to

# 1 509
  • Лясковец
Попадна ми една игра във Фейсбук, късмет на всички, които ще се опитат.

Относно игрите на дази страница съм крайно разочарована,в предната им игра останах с впечетлението,че трябва да присъства техен продукт и че се искат харесвания на снимките.Обявиха печеливши без да се видят снимките,попитах ги на личен да ги побликуват,но те отказаха.Събирахме харесвания на снимките,а не избраха по гласове.Сега пак искат същото.Ще се пробвам за последно,пък да видим какво ще стане.

# 1 510
За MyDay и аз пробвах и качих предния път снимки, но се отказах да събирам гласове. От едно устройство може да се гласува един път, същото е и с wi-fi. Вкъщи за да не хабя Mb, ползвам wi-fi и гласувах от тел. с моя facebook, след това пробвах от лаптопа на друг човек от Facebook и изписа, че вече е гласувано, отчита ip adress.

# 1 511
  • Елхово
Скрит текст:
Само за Кауфланд е
https://avendi.bg/promo/#how-to
Благодаря за играта! Точно на 22.05. купих една бутилка Джони

# 1 512
Днес без да разберем,събрахме на една КБ за участие в Билла. Зеро. Нула. От там никога-нищо!

Последна редакция: сб, 27 май 2023, 16:15 от Shu34

# 1 513
  • у нас
И аз днес поредната бележка в Била регистрирах и пак нищо. Не знам коя поред е.

# 1 514
Аз успях да си взема спечелените сосове и бири от Била Simple Smile
Още не съм получила ваучерът за Озон, спечелен от Орео Март месец. Звънях им, казаха че ще проверят. Дано го получа, че вече съм си избрала за какво да го похарча.

Общи условия

Активация на акаунт