Искам да кажа... (206) през Май 2023

• 44 788
  • 872
  •   1
Отговори
# 750
Мари, реши да кандидатства в едно единствено училище.  Възползвам се от шанса, защото при нас все по- зле става. Преди и дума не даваше да се каже за местене, сега иска и се надявам да му се получи.

# 751
  • Бургас
Добро утро!
Съни,успех! Стискам силно! 🍀

# 752
Сетих се, че имахте "сблъсъци" и за това попитах. Силно ще стискам палци, пожелавам и късмет.

# 753
Съни, късмет на детето, стискам палци 🍀

# 754
  • Бургас
Добро утро!

Успех днес на четвъртокласниците!
Съни, стискам палци наесен юнакът да е в новото училище и да е доволен от избора си!

Фонс, много благодаря за споделената красота! Всеки път ми се подкосяват краката само от снимки на Каминито, на живо пак така страшничко ли е?
И северната част от страната не е за пренебрегване Wink.
Никак даже. Нашата екскурзия там включваше и част от градчетата по пътя Камино и беше страхотно изживяване. А екскурзоводът ни беше енциклопедия, не спираше да разказва, дано още води групи /отец Любомир Братоев, който може да е познат на някого от "Стани богат" и "Голямото преследване"/.

Руми, видяхме ли те с някоя от всичките рокли? Stuck Out Tongue Winking Eye

Спокойна да ви е новата седмица!

# 755
  • София
Добро утро!
Съни, късмет на четвъртокласника! Ще се справи блестящо! Flowers Four Leaf Clover
И аз си пожелавам вече малко по-сухо време!
Прекрасен ден на всички!

# 756
Селесте, довечерКа Sunglasses

# 757
Добро утро!

Фонс 🥰

Такъв порой ме пра, че не знам как стигнах до града. Направо ужаст. Че си и забравих оня ден чадъра в едно заедение... Минах през ЛЛ за направление де и утре на пулмолог пак.

Спокоен ден,  банда!

# 758
  • Бургас
Това как да го чета, довечера или на доверие? Simple Smile

# 759
Ей, докато редактира човек Joy

Май ще трябва да увеличавам диоптера на старческите очила Sunglasses Joy

Направих го на довечерка Mr. Green

# 760
  • София
съни, стискам палци за детето, да изкара максимален резултат Flowers Four Leaf Clover

# 761
  • София
Аз все още се чудя дали миналата година не сгреших, че не подадохме документи за МГ, а го преместих в училище близо до нас. Малкия изкара 100 т по математика. Но здраве да е! Реших, че все още не мога да го пускам да пътува постоянно сам с ГТ.

# 762
Роди, задачите да МГ нямат нищо общо с НВО и е голям стрес за децата, защото ходят и на много състезания. Мен лично това много ме дразни, защото с училищна подготовка само не става и конкуренцията е убийствена.

# 763
  • София
Значи, казваш изобщо да не съжалявам. Хубаво е да имат конкуренция, но такава среда определено не е за всяко дете. А моето сякаш не е чак толкова амбициозно.

# 764
Имаме няколко познати деца, които се готвят за МГ и тази преса за мен е убийствена. Моето дете със сигурност не би я издържал. Всеки месец са на състезания, а задачите са за по-горен курс.

Общи условия

Активация на акаунт