Искам да кажа... (206) през Май 2023

• 44 784
  • 872
  •   1
Отговори
# 780
Савина, надявам се от йогата да видиш ефект, на мен много ми помага.
В този ред на мисли и мен последните дни много ме боли, като снощи направо ми се плачеше. Тази сутрин правих малко йога, довечера повечко. Аз си знам, че просто трябва да съм постоянна, а не като ме отболи да спирам...

# 781
Аз правя вкъщи, но не ми помага, чувствам се тонизирана, но за болките не действа.Щ видя терапевтичната.Другия ми проблем е по- сериозен.Но да гледаме с усмивка напред, колкото и да е трудно!

# 782
  • Бургас
Добро утро!

Але, Савина, Flowers Four Leaf Clover с лечението!

Успех и днес на четвъртокласниците! Като изключим децата, които ще сменят училище, за останалите е такъв ненужен стрес това НВО, от първи клас ни бяха заприпирали госпожите с него.

Рожденик имам днес, а нямам даже и парфюм за подарък Joy Време имам да го осигуря, но идеи никакви.

Аз чакам да сформират група за лечебна гимнастика и да ходя, че вкъщи сама не става, трябва да ме юркат мене.
Трябваше поправката да е "на доверие" Simple Smile

# 783
  • Бургас
Моята четвъртокласничка я предупредих въобще да не се шашка. Каквото направи -това. Няма да я места в друго училище. Казах и че всичко си знае и толкова. Не е нужно да и причинявам стрес ,както и на мен.
Селесте, нешофиращия ли е рожденик?
Ходих на награждаване на първолачката ,за отличен успех. Утре ще ходя да я гледам как танцува на концерт от училището. Накрая на седмицата ще я изпратя при далечната баба. Осава сестра и ,но тя е голяма и се спасява сама

# 784
  • на Мелмак
Добро утро,

НаспаФ се, но искам още Grinning

Селесте, честит ти рожденник! Да те слуша и глези Wink

Успех на децата днес, Съни, да влезе детето където поиска!

Аз имам двама рожденника другия месец, единия с юбилей, другия между матурите си. Радвам се, че в края на месеца малкия ще ходи на екскурзия извън България, много съм доволна! Те по принцип не ходиха много по екскурзии, та сега се радвам и програмата им е хубава.

Бубе, белот викаш, а? Simple Smile

# 785
  • Бургас
Лина, същият Simple Smile Не съм в час нещо с дните и бях сигурна, че е утре, та сега ще бъркам един шоколадов сладкиш.

# 786
  • Бургас
Аз на моя, шофиращия, от няколко години изкачам с "Родих ти две деца! " . Тая година ще го изненадам с "Съгласих се да вземеш заек Wink "
Да му дойде акъла в главата му пожелавам и да ви води на много интересни неща

# 787
Селесте, здрав да е рожденикът!
Стиснати палци и за мен днес, моля, че и от упойката, и от резултатите от изследванията ме е страх.

# 788
Тути,стискам и за двете! Най-вече за резултатите. ❤🍀
На децата също.
Днес ни е тържеството в ДГ. Вълнувам се. 🥰 Показах мини абитуриентката в Покажи се,няма да спамя и тук.
Хубав ден! Дано спре да вали вече. 😓

# 789
  • Canada
Але, Савина, Тути, стискам ви силно палци! 🙏

Селесте, честит да ти е любимият! Здрав, успешен и шофиращ!

Мари, хич не се чуди, отивай му на гости 😁

Съни, браво за хубавите резултати!

Ени, Синеочка никога не е спам 🥰

Alhambra palace обикаляхме ние вчера, без дъх ме остави това място. Ужасно, ужасно магнетично 😍😍😍

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 21:11 от Foncé

# 790
  • София
Але, Савина, Тути, стискаме палци и за лечението и за резултатите от него! Flowers Four Leaf Clover
Селесте, честит да е рожденика! Изненадай го с нещо любимо за вечеря! Revolving Hearts
Фонсче, много яки шапки идиотки. Вземи една насам. Relaxed
Като им гледам на чуждите нации такива сгради и дворци се удивлявам за онези години как са строили такива неща. Още по-удивителното е, че успяват да ги съхранят.
Ени, супер забавен празник ви желая! Blue Heart
Аз пропуснах да споделя, че моя подарък топката от световното беляза нечуван фурор. Малкия има голям мерак да докопа подобна топка, с която да може да рита. Затова днес мисля да потърся някакъв евтин дубликат. Видях, че в декатлон са намалени.
Напомням, че скоро и децата имат празник. Някой да не ги пропусне. Sweat Smile

# 791
  • Бургас
Изненадай го с нещо любимо за вечеря! Revolving Hearts
Ааа, не, да се бръкне и да ни почерпи нещо Joy И като знам децата как обичат китайско, че и ние де, почти сигурно е, че ще е това.

Лина, точно снощи и аз пробутах децата за подарък Simple Smile

Весел празник на Синеочка! Пожелавам ѝ незабравима лятна ваканция!

Тути, стискам палци всичко да е наред! И ще бъде, така трябва да е!

# 792
  • Canada
Като им гледам на чуждите нации такива сгради и дворци се удивлявам за онези години как са строили такива неща. Още по-удивителното е, че успяват да ги съхранят.

Не съвсем 😉

Историята на Алхамбра/Аламбра е изключително интересна, включва и множество погроми и катаклизми.

Днес смятам най сетне да се размажа на плажа 😁

# 793
  • София
Селесте, първата седмица на юли ще трябва да покажете някой ден къде е прословутото китайско. Wink
Фонсче, прати малко слънце и насам, че тук пак вали.

# 794
  • Бургас
Rodi, съвсем близо до мястото, където се разделихме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт