Звездни Компромати - Май'23

• 300 920
  • 2 649
  •   1
Отговори
# 2 460
И добре прави, че рядко се появявява Лилито, че аз още помня изцепката й с цветята за медиците по време на пандемията.

# 2 461
И добре прави, че рядко се появявява Лилито, че аз още помня изцепката й с цветята за медиците по време на пандемията.

Това и аз го помня, голяма изцепка.

# 2 462
  • софия
След грозните пластмасови модели, с които Джулия Фокс се разходи в Кан,
Скрит текст:
]
продължава да се разхожда гола и по улиците
Скрит текст:

Андреа

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 10:45 от zvаnchе

# 2 463
Какви са тези цветя за медиците?

# 2 464
  • Glasgow
https://fb.watch/kRpiS7uVKl/
Кобилкина ме развесели и мотивира тази сутрин. Свабодна жина трябва да има 5 мъже, не един😈

# 2 465
Тези голи рокли са просто ужасни.
Джулия Фокс няма ли кой да й каже, че вече не е на 18г, за да си показва гърдите, които стигат почти до пъпа…
Голям зор всички да са зяпнали в теб, независимо дали за добро или за лошо.

# 2 466
Лилито вече е тотално изкукала, на наградите  на бг радио 2 изречения не успя да върже с някакъв смисъл. Но че пее и тича на сцената с 10см токчета  като  на 40 е факт. Нека си пее жената, няма нужда и да говори.

# 2 467
Андреа как сваля и качва 20кг за нула време?!
Бас хващам, че поне половината форум и на 40г не може да ходи на 10см токчета, какво остава да притичва като Лили! Аз също съм в това число, да не помисли някоя нежна душа, че се заяждам
Нямаме в Бг друга певица като Лили! Каква е като личност е друга бира.

# 2 468
  • Враца
https://eva.bg/media/Idi%20i%20vij/Knigi/georgi-gospodinov/35013 … 62885216988_n.jpg

Георги Господинов е раздавал автографи в Англия, а на съседната маса същото е правела Хелена Бонъм Картър.

Въпреки неприязънта ми към Лили Иванова, така и не разбрах защо я критикуват за подарените цветя за лекарите.
За мен това е съвсем нормален, мил и човешки жест.
В България може да сме свикнали в болница да се носи чепка банани и натурален сок, но по чуждестранни филми често се вижда болнична стая, отрупана с цветя и балони, както и с пожелания за бързо възстановяване. И дори да не е привично за нашите ширини- кой не би се зарадвал на прекрасен, свеж и уханен букет, още повече- подарен лично от Лили Иванова. Малко изсмукана от пръстите критика беше, но колкото хора- толкова мнения.

# 2 469
 Снощи четох интервю на Лили от преди два-три месеца, русофил изявен, та вече не се чудя на наградата, заслужава я, много години е на сцена и  се харесва, ако бяхме голяма държава или англоезична , щеше да е повече известна ,световна певица, но вече не се чудя  и на посланието  и.

# 2 470
  • софия
Онова интервю не съм сигурна, че е истинско.

# 2 471
Ама тя цветята ги подари на сестрите. Това бяха цветя, които публиката й е подарила на концерт. А точно тогава медиците се оплакваха от заплатите си и лошите условия на труд, и не им беше до цветя. Затова жестът е противоречив и отнесе критики.

# 2 472
И баш в разгара на ковида. Дето ходеха като космонавти.

# 2 473
  • Враца
Да подариш цветя на някого с ниска заплата не е грях.
Може би освен ако ти самия не си му работодател, какъвто случаят не е.

# 2 474
Aз прочетох, че тя е преподарила цветя от нейния рожден ден.

Общи условия

Активация на акаунт