Дългото чакане след трансфер – тема 105

• 43 189
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Аз слагах, заедно със зарзио. При мен трансферът беше успешен, но като цяло резултатът не беше прекомерно завишен, мисля, че с около 5 единици отклонява ЧХГ, което на фона на това, че при положителен тест си на около 50-100 при пръв кръвен, направен не прекалено рано, е несъществено.

# 151
  • София
При моя трансфер, лекарят ми каза да не слагам, а да го нося. Правят промивки и го отмиват. След трансфера ми го постави лекарят.

Предвид изтичането на Циклогеста само той достатъчен ли е, за достатъчни нива на Прогестерона? При СЕТ бях само с него и резултатът беше отрицателен. Утре ще разбера кога ще правим ЗЕТ и пак държат да съм на Циклогест. Към момента прогестеронът ми е 0.29ng/mL и се притеснявам дали 5 дни ще качакт достатъчно стойностите. В този ред на мисли колко трябва да е в деня на трансфера?

# 152
Аз бях на циклогест и дуфастон, преди и след трансфера. И моят беше като твоя, преди да започна приема им, като в деня на трасфера стигна 35.

# 153
Аз слагах, заедно със зарзио. При мен трансферът беше успешен, но като цяло резултатът не беше прекомерно завишен, мисля, че с около 5 единици отклонява ЧХГ, което на фона на това, че при положителен тест си на около 50-100 при пръв кръвен, направен не прекалено рано, е несъществено.

И аз съм с зарзио а после само прегнил продължавам през ден. Аз мисля да пусна кръвен на 7-ми ден и се чудя колко ли завишава прегнила. Ако е положителен трябва да е поне 50-70 на 7 ден май?

# 154
Моят ЗЕТ беше на ЕЦ, само с циклогест. Също слагах прегнил. На 8ми ден имах въображаема черта на престо и категоричен положителен кръвен с две бебета. Прегнилът не е дал отражение, което да е от значение, а бях слагала предния ден.

# 155
Моят ЗЕТ беше на ЕЦ, само с циклогест. Също слагах прегнил. На 8ми ден имах въображаема черта на престо и категоричен положителен кръвен с две бебета. Прегнилът не е дал отражение, което да е от значение, а бях слагала предния ден.

Значи ще пусна кръвен на 7 ден. Благодаря

# 156
Аз пуснах кръвен на 9 ден след ЗЕТ на един 5-дневен бластоцист и резултатът беше 80. На 11 ден беше вече 275.

Като разглеждах и други мнения, реалният ефект на завишението от прегнил се забелязва при отрицателни резултати, когато показва около 5-10, което технически е от него. При големите стойности, които се гонят за същински положителен резултат, няма как да ви подведе.

При мен схемата след трансфер беше 7 дози прегнил (през ден) и 5 дози зарзио (отново през ден, прескачайки дните на прегнила), и отделно дуфастон, циклогест и акард.

# 157
за прегнил-а има таблични в интернет с това как се "изчиства" от организма,
Спомням си, че миналата година ги гледах, даже тук във форума някой ги беше споделил, но сега просто не мога да намеря скрийншот -а,
Но както са казали и другите момичета, особено на кръвен тест, определено ще се види ако е наистина положителен , няма да е "фалшив".

# 158
Аз пуснах кръвен на 9 ден след ЗЕТ на един 5-дневен бластоцист и резултатът беше 80. На 11 ден беше вече 275.

Като разглеждах и други мнения, реалният ефект на завишението от прегнил се забелязва при отрицателни резултати, когато показва около 5-10, което технически е от него. При големите стойности, които се гонят за същински положителен резултат, няма как да ви подведе.

При мен схемата след трансфер беше 7 дози прегнил (през ден) и 5 дози зарзио (отново през ден, прескачайки дните на прегнила), и отделно дуфастон, циклогест и акард.
И аз съм по същата схема ката терапиь

# 159
здравейте днес съм 6-ти ден след трансферна 5-дневни само на мен ли ми се привижда 2-рата чертичка…

# 160
здравейте днес съм 6-ти ден след трансферна 5-дневни само на мен ли ми се привижда 2-рата чертичка…

Положителен е

# 161
ramonka съвсем си е положителен 🤞🤞🤞

# 162
Момичета, ето резултата от кръвния  тест, мисля, че е добре като за 11 ден. В сряда пак ще правя тест, но вече в клиниката и после съм при доктора. Дано да се удвоява 🙏🙏🙏

# 163
Момичета, ето резултата от кръвния  тест, мисля, че е добре като за 11 ден. В сряда пак ще правя тест, но вече в клиниката и после съм при доктора. Дано да се удвоява 🙏🙏🙏

На колко ембриона е това и колко дневни

# 164

На колко ембриона е това и колко дневни

Два петдневни ембриона.

Общи условия

Активация на акаунт