Дългото чакане след трансфер – тема 105

• 43 928
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
За съжаление и аз съм с отрицателен тест на 11 ден. Имам останали Prolutex инжекции и Progestan глобули ако на някой са му необходими. Успех на всички!

# 256
Салсера, моят на 13 ден беше 66 и сега е на почти 4 месеца, успех ♥️

# 257
Момичета, днес ми 7 ден след трансфера и имам едни много странни усещания в матката, сякаш ще ми дойде Confused Не съм се панирала прекалено много, знам че понякога се случва, но въпреки това ми е притеснено. На някоя случвало ли й се?
Кръвен ще пускам в неделя.

# 258
Момичета, днес ми 7 ден след трансфера и имам едни много странни усещания в матката, сякаш ще ми дойде Confused Не съм се панирала прекалено много, знам че понякога се случва, но въпреки това ми е притеснено. На някоя случвало ли й се?
Кръвен ще пускам в неделя.

Нормално е, даже е добър знак. Аз съм с ЧХГ - 40 и от един ден имам такива симптоми. Няма как да ни дойде, защото взимаме прогестерон високи дози. А и при бременност има почти същите симптоми като преди цикъл. Успех и дано имаш висок резултат

# 259
Благодаря, Salsera ❤️

# 260
  • София
Здравейте, гмуркам се в темата със ЗЕТ вчера, 27.05, на 2 бластоциста. Успех на всички 🍀🍀🍀

# 261
Здравейте, днес си направих още един домашен тест. 10 ти ден след трансфера, както казах все още нямам никакви симптоми. Ето го резултата:

Какво мислите, положителен ли е ?

# 262

Честито, теста е +, пускайте и ЧХГ за проследяване на стойности за ваше спокойствие ❤️🙏

# 263

Честито, теста е +, пускайте и ЧХГ за проследяване на стойности за ваше спокойствие ❤🙏

Благодаря 🤗 Да утре ще си направя и кръвен тест.

# 264

Ден 9 след трансфера ❤️

# 265
Ехаааа, доста тлъстичко чхг 🍀колко ембриончета върнахте? Според мен са се хванали поне 2! Тихичко честито!

# 266
2 върнахме, да Simple Smile Благодаря!

# 267
Аз съм бременна в 9 гс с близнаци и на 8ми ден ми беше 89 чхг. Така,че са минимум 2 май при теб,може и 3 ☺

# 268
Не е сигурно, че са близнаци. Аз на 8 ден след трансфер на 1 ембрион бях с ЧХГ към 170 и си беше едно.

# 269
Да, ЧХГ и според мен не е много показателно за това колко ще са. И моето на 8-ми ден беше точно 200 и си беше едничко, то едничко ми върнаха. Явно всеки организъм си отделя различно.

Общи условия

Активация на акаунт