Дългото чакане след трансфер – тема 105

• 43 867
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Нищо не промених преди последния трансфер.
Бачках като луда, чистех, ходех напред-назад по задачи, абе не се спирах и хич не си почивах. Корема ми беше станал на топка от нерви и си мислех, че и този Зет няма да се получи. Дори след трансфера пак си ходех напред-назад. За цигарите да не говорим, до последно пушех, сега ме е яд на мене си и се чудя защо съм пушила. За сега  трансфера е успешен.
Аз пък лежах и пак беше неуспешен, така че според мен няма никакво значение. Само тежко да не се вдига

# 301
  • София
Първия път бях в болнични. Не съм лежала!, но не се претоварвах. Неуспешен. Сега не съм променила нищо, дори пътувах 600км с колата. Тестът е положителен. Според мен няма универсална формула.

# 302
Само за първия трансфер си правих илюзии, че нещо може да помогне или навреди. След това си живеех живота. Колкото по-близко до нормалната среда сме, минава по-леко. То не мога години на ред да се въртя около това.

# 303
Аз преди първия трансфер нищо не промених. Беше неуспешен. След втория доста си почивах, защото след петия ден ми се появи световъртеж. А и преди това гледах да си лежа повече по препоръка на доктора. Засега трансферът е успешен. Simple Smile

# 304
След първия трансфер останах да нощувам в хотел ,прибрах се на другия ден, като се сковах от лежане 10дни - ставах само да хапна и до WC - резултат кръгла 0.
След втория останах да нощувам в хотел ,след като се прибрах на следващия ден ,водих нормален начин на живот ,без вдигане на тежко и си позволявах по едно 3в1 през ден - успешен .
След третия трансфер се прибрах още на първата вечер ,след като шофирах 100км,на следващия ден трябваше да ходя в клиниката и отново шофирах ,но този път 200км ,взех веднага болничен,понеже работата ми е свързана с вдигане на тежко,водих нормален начин на живот ,пих си по едно 3в1 ,разредено с мнооого мляко всеки ден,не се вманиачавах с какво се храня и резултата е положителен Flowers Four Leaf Clover

# 305
първи трансфер нищо не промених - отрицателен. Втори трансфер не ходех на работа, не шофирах, почивах доста, разхождах се умерено, кафе не пих, ядох много ананас и нар. като цяло водя по-здравословен начин на живот и не съм променяла в храненето си нещо кой знае какво. следих си прогестерона и Тсх/имам хашимото/ - успешен ми е трансфера.

# 306
Здравейте момичета,
9ти ден след трансфер на два 6 дневни ембриони нормално ли е кафеникаво зацапване?
Знам, че кръвен би трябвало да покаже вече, но искам да си изчакам датата на теста.

# 307
Пуснете прогестерон задължително.
Здравейте момичета,
9ти ден след трансфер на два 6 дневни ембриони нормално ли е кафеникаво зацапване?
Знам, че кръвен би трябвало да покаже вече, но искам да си изчакам датата на теста.

# 308
Здравейте, момичета

Колко време след биохимична бременност може да се започне стимулация? Може ли на 2-рия цикъл, ако броим кървенето след БХ за първи цикъл?

# 309
Изчетох ви, доколкото можах, че бая отдавна не съм ви наглеждала, ама върнах се в редиците на чакащите след трансфер на 29.05 на 2 бр 5 дневни и да се разпиша! Тест ще правя на 10 или 11 ден! Нямам нерви за по ранни пикливи и кръвни! Имам една успешна бременност с ниско ЧХГ на 10 ден преди 8 години, за това сега ще си изчакам поне 10 дби за тест!
И въпрос си имам, разбира се, тоз клексан що така ме боли, като го поставям! И при вас ли е така? С Фраксито нямах такива усещания, като че ли 🤔

# 310
Салсера ,не знам моето брои ли се за биохимична, но док каза, че чакаме един цикъл и почваме опит,
Буцигном 🤞🤞, аз имах клексан миналата година и не си спомням да е бил много болезнен ... В никакъв случай не е приятен, но ... Определено по-неприятен ми беше менопур-ът 🥴

Здравейте, момичета

Колко време след биохимична бременност може да се започне стимулация? Може ли на 2-рия цикъл, ако броим кървенето след БХ за първи цикъл?

# 311
Абе чак много болезнен - не, ама 1-2 минути след като се боцна си ме понаболява, сега се пробвах уж по-внимателно да го поставя и като че ли има разлика и не ме боля! Ма нали съм джаста праста, а днес ми се събраха и Зарзио, Клексан и Прегнил в един ден! Гледам имаме доста + тлъсти теста в тази тема ХА дано е на късмет на всички ни ❤️

# 312
Здравейте на всички опитващи, бременни / бъдещи и настоящи мами!
Съвсем новичка съм! 😋 На 39 години съм с две извънматочни ( отстранени и двете тръби ) и един спонтанен вътрематочен. Десет година мъки да забременея. Минах през инвитро на 21.05.2023. Два ембриона на 3-ти ден. Имам какви ли не болки, но най-вече ме притесняват болките като пулсация между краката? Имали ли сте такива? Имам ги от 31.05.2023 и ги усещам от време на време през деня, вчера вечерта и днес. Четох в интернет, но намерих материал точно вагинални болки. От 3-7 ден имах зацапване, което спря, а днес сутринта случайно получих пак. На 31.05 ЧХГ 48, а днес 68,84. Досега бях на инжекции прогестерон, а от днес съм на Утрогестан вагинални. Докторът каза да изчакаме и пак на тест в понеделник. Момичета, дали има щанс за мен? 😢
Явно ЧХГ ми е доста нисичко..
Писах и в друга тема, защото не знам коя точно е за мен.

Последна редакция: пт, 02 юни 2023, 16:04 от Lora Tonkoff

# 313
Лора,
Според мен чхг е добре,нищо че не се е удвоило точно. Пусни пак след 2 дни,в същата лаборатория и час. Пусни и прогестерон за всеки случай.
Стискам ти палчета и вярвай,че това е твоето бебче🍀🍀🍀

# 314
Лора,
Според мен чхг е добре,нищо че не се е удвоило точно. Пусни пак след 2 дни,в същата лаборатория и час. Пусни и прогестерон за всеки случай.
Стискам ти палчета и вярвай,че това е твоето бебче🍀🍀🍀

Благодаря много за бързия отговор!
Аз пусках и двата теста в една съща лаборатория, по едно и също време сутринта. Третият пак ще го направя така в понеделник.
Чудех се дали да не си пусна друг тест в съвсем друга ? Например утре.

Общи условия

Активация на акаунт