Дългото чакане след трансфер – тема 105

• 43 808
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Колко време след като спряхте хапчетата ви дойде цикъла? След трансфер на две 6 дневни съм,който е неуспешен. И колко време изчакахте, за да направите нов трансфер?
Благодаря ви предварително. Успех на всички 🙏🍀❤

Два три дни след спирането. Трансфер правих веднага Simple Smile

# 346
  • София
Колко време след като спряхте хапчетата ви дойде цикъла? След трансфер на две 6 дневни съм,който е неуспешен. И колко време изчакахте, за да направите нов трансфер?
Благодаря ви предварително. Успех на всички 🙏🍀❤
Около 4 дни. Лекарят искаше да мине един цикъл, след това правихме изследвания, които бяха в нормите и на следващия цикъл правихме ЗЕТ.

# 347
Здравейте, бъдещи мами. На 30.05 имахме ЗЕТ, д-рката ми каза на 10ти ден да си направя кръвен тест, което се пада 9.06. Днес ми е 6ти ден нямам никакви симптоми, нормално ли е?

Здравей, и аз имах СЕТ на едничкото ми 5 дневно Е на 30.05. До сега нямам абсолютно никакви симптоми и никакви усещания. Не се надявам много на щастлив финал с това едничкото. Този път ще чакам до края- ще направя кръвен на 12.06. Успех ви пожелавам Simple Smile

И аз съм с трансфер само на едно 5-дневно :/

Имам седем трансфера и винаги сме връщали по два или по три ембриона. Накрая ни остана едно едничко, последното.. Никаква надежда нямах, направо виждах поредната стимулация. Е, точно то пък се хвана и дай Боже всичко да е наред до края 🍀

О, радвам се, че вече имате успех. Все още ми е първи трансфер... Д-рката прецени че е по-удачно да започнем с едно Е, имаме  още замразени.. Вашият случай доказва, че всичко е Божа работа.. Успех

# 348
Здравейте, правихме ЗЕТ на 29.05 следобед на две 5дневни, тоест днес ми е 7ми ден и не издържах и пуснах един кръвен преди обяд, но сега излезе 0 дали подраних с тестването или да го броим за неуспешен опит според вас?

# 349
Avokado67,  за съжаление е неуспешен. При 5 дневни на 7-ми ден отчита кръвния.

# 350
Здравейте, правихме ЗЕТ на 29.05 следобед на две 5дневни, тоест днес ми е 7ми ден и не издържах и пуснах един кръвен преди обяд, но сега излезе 0 дали подраних с тестването или да го броим за неуспешен опит според вас?

Здравей, мисля че вече трябва да има хормон в кръвта, но не губете надежда и не си спирайте хапчетата преди да говорите с доктора.

# 351

Какво ще кажете момичета?
Добър знак ли е това? Петък 02.06 ЧХГ 68, а днес З дни по-късно 276.
🫣🫣🫣🫣🫣
Да ви кажа, докато дойде време за резултатите откачих!!!

# 352

🫣🫣🫣🫣🫣

Какво по-хубаво ☺ Кой ден от трансфера ви е?

# 353
Недей да откачаш 😁 на това бебе ще му трябва здрава мама 🤪🥰, кога ти е първият преглед?

🫣🫣🫣🫣🫣

# 354

🫣🫣🫣🫣🫣

15 ден след трансфер на 2 ембриончета на 3 ден
Не беше много добър старт.
10 ден чхг 48
12 ден чхг 68
15 ден чхг 276
Попитах доктора дали има шанс да тръгне нормално, но той каза “Божа работа. Работим ден за ден”
Аз се зарадвах, защото видях 4 пъти увеличение, но той си остана малко скептичен.

Lucie 😘
на 12.06 съм на първи преглед! Но все пак междувременно ще пускам още един тест след няколко дни. За себе си.

# 355
Lora Tonkoff, ЕХАААА Simple Smile суперрр Simple Smile
кой опит е ? И колко върнахте?

# 356

Още не смея да се отпусна аз. 😩😊☺
Първи опит. Върнахме 2 на 3-ти ден.
Днес ми е 15 ден след трансфер на свежи ембриони.

# 357

Още не смея да се отпусна аз. 😩😊☺
Първи опит. Върнахме 2 на 3-ти ден.
Днес ми е 15 ден след трансфер на свежи ембриони.
Отпусни се, не го мисли и се наслаждавай.
Лекаря защо да е скептичен?
Всичко ще е наред, и така ще и за напред. Сега ти пожелавам прекрасна и лека бременост.

# 358
Значи ... Точно 12 дена след трансфера миналата година ми е било 66 чхг-то, и сега спи до мен, но! Ще чакаме 12-ти 🤞🤞🤞
(Днес е 5ти, пиши го минал, прегледът е на 12-ти и него не го брой, значи само 6 дена - ако времето е хубаво вих използвала за разходки, че и уикенд са два от дните, значи истински 4 дена чакане 😁)

🫣🫣🫣🫣🫣

15 ден след трансфер на 2 ембриончета на 3 ден
Не беше много добър старт.
10 ден чхг 48
12 ден чхг 68
15 ден чхг 276
Попитах доктора дали има шанс да тръгне нормално, но той каза “Божа работа. Работим ден за ден”
Аз се зарадвах, защото видях 4 пъти увеличение, но той си остана малко скептичен.

Lucie 😘
на 12.06 съм на първи преглед! Но все пак междувременно ще пускам още един тест след няколко дни. За себе си.

# 359
Чул ви Господ!!!! Веднага ще пиша след прегледа! Дано и до мен догодина спи едно такова съкровище 😍😍😍🎈🎈
❤❤❤❤❤❤
Ще е дълго чакане, защото мъжът ми е извън града, а аз в друг град съм родена, та съм доста самичка. Но нищо! Ще чакам, само да го видя в понеделник!! Поне на прегледа ще сме заедно с мъжа ми.
А да ви попитам слагате ли Утрогестан и след това по превръзките изтича ли някакво белезникаво нещо? Предпагам е от капсулите.

Общи условия

Активация на акаунт