Дългото чакане след трансфер – тема 105

• 43 803
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Да се отчета - днес ми беше първият преглед след теста и всичко е супер : ))) 6 гс + 3 дни, чухме сърчице ❤️
Много хубава новина! Успех до края!
Тъкмо се чудех какво е това затишие в темата Simple Smile
Аз направо ще се пръсна, толкова бавно тече това време, едва пети ден от ЗЕТ и абсолютно никакви симптоми Sad

Да ти кажа, че и аз нямах никакви симптоми, освен гърдите, но това си беше от прогестерона..... така че , имай вяра Simple Smile

# 451
Да се отчета - днес ми беше първият преглед след теста и всичко е супер : ))) 6 гс + 3 дни, чухме сърчице ❤
Честито и ти пожелавам безпроблемна бременност!
Аз съм осми ден след ЗЕТ на три 5-дневни ембриона и нямам никави симптоми, освен лека болка в кръста и дискомфорт/лека болка в корема, която свързвам с червата. На моменти пробождания в яйчниците. Гърдите също са без промяна, те по принцип и преди цикъл рядко ме болят, но си мислех, че заради прогестерона (по2 инжекции Пролутекс и Утрогестан 3х2) ще има разлика, но не.

Последна редакция: пн, 12 юни 2023, 15:09 от krisito3325

# 452
Някоя от вас правила ли е ИМСИ и ако сте били по фонд какво доплатихте ? Или цялата сума за имси се заплаща?

# 453
Заето е ембриончето сега да се "вкопава" - не го разсейвай 😉🥰
Аз чакам Ц до края на тази седмица и звънкам в клиниката 🧘

Да се отчета - днес ми беше първият преглед след теста и всичко е супер : ))) 6 гс + 3 дни, чухме сърчице ❤️
Много хубава новина! Успех до края!
Тъкмо се чудех какво е това затишие в темата Simple Smile
Аз направо ще се пръсна, толкова бавно тече това време, едва пети ден от ЗЕТ и абсолютно никакви симптоми Sad

# 454
Някоя от вас правила ли е ИМСИ и ако сте били по фонд какво доплатихте ? Или цялата сума за имси се заплаща?

Платихме си цялата сума 270 лв. и имахме и Макс, та общо 500 и няколко лв. Фонда покрива класическо инвитро или икси. Всичко допълнително над това си е за ваша сметка.

# 455
Прекрасно, нека е така до края. Записвай се в другата групичка. Дръж ни в течение с хубавите новини Hug

Да се отчета - днес ми беше първият преглед след теста и всичко е супер : ))) 6 гс + 3 дни, чухме сърчице ❤
Коя е тази групичка?

# 456
Прекрасно, нека е така до края. Записвай се в другата групичка. Дръж ни в течение с хубавите новини Hug

Коя е тази групичка?

Тази за бъдещите мами и отделно има такива с термина. На близка ѝ бяха много полезни - счетоводство/ майчинство, необходими вещи, трикчета и обмен на цялата информация как да се подготвиш за новия член в семейството.
https://www.bg-mamma.com/?board=445

https://www.bg-mamma.com/?board=372

# 457
Аз си мислех, че там пиша, объркала съм се. Simple Smile Много благодаря!

# 458
момичета малко се притесних , днес е 6 ден след трансфер , и ходих на едно събитие където постоях 2 часа със сигурност права. Усетих напрежение и сега виждам зацапване бистро. Нормално ли е чак на 6 тия ден , теста ми е за четвъртък 15 ти,
а по силна болка усетих миналия четвъртък около 12 през ноща , това е било 2 ри ден след трансфер на 5 дневен

# 459
момичета малко се притесних , днес е 6 ден след трансфер , и ходих на едно събитие където постоях 2 часа със сигурност права. Усетих напрежение и сега виждам зацапване бистро. Нормално ли е чак на 6 тия ден , теста ми е за четвъртък 15 ти,
а по силна болка усетих миналия четвъртък около 12 през ноща , това е било 2 ри ден след трансфер на 5 дневен

Може да е имплантационно зацапване.

# 460
нее ли късно ? Днес правих пиклив тест имаше бледа черта .Знам уж за имплатнационното ама нещо се шашардисах че е чак сега

# 461
Момичета, днес прегледът мина благополучно и за мен! 😇😘🥰😍🤩🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤❤❤
Докторът потвърди бременност с едно бебче 😘, но каза “засега” е едно и трябва да чуем на прегледа за сърчице след 2 седмици! ЧХГ си се удвоява на всеки 40 часа, потръгна супер и се покачва с всеки изминал ден! Много съм щастлива! Ще ставам мама най-накрая на 39 години!!
Оставам още 2 седмици да пазя леглото и да съм си вкъщи, защото работата ми е стресова, но мисля да огранича интернет, защото си падам малко ( много ) хипохондрик и постоянно търся симптомите на другите в себе си!
Успех на всички и ще ви пиша като чуем ❤  или две.
Ще се моля за всички вас, лейдис! 😘😊😍🥰❤

# 462
  • София
Честито, Лорче! Страхотна новина! Нека е щастлив финал!  Heartpulse

# 463
Здравейте отново, момичета! Днес ми е 9-ти ден от трансфера, като броя и деня на трансфера. Слагам утрогестан 3х2 вагинално. Вчера следобед видях, че изтичането не е бяло, както до сега, а кафеникаво. Днес продължава същия цвят. Писах на акушерката и тя каза, че утрогестана си променя цвета, като престои повече и се натрупа и щом не е ярко червено да не се притеснявам.
Някоя от вас имала ли е подобен случай?

# 464
Здравейте отново, момичета! Днес ми е 9-ти ден от трансфера, като броя и деня на трансфера. Слагам утрогестан 3х2 вагинално. Вчера следобед видях, че изтичането не е бяло, както до сега, а кафеникаво. Днес продължава същия цвят. Писах на акушерката и тя каза, че утрогестана си променя цвета, като престои повече и се натрупа и щом не е ярко червено да не се притеснявам.
Някоя от вас имала ли е подобен случай?

Да, аз сега бях така точно към 8-9 ден, беше си доста тъмно за към 2 дена. Явно е наистина от натрупването на утрогестана. Моят трансфер е несполучлив. Стискам ви палци и успех!

Общи условия

Активация на акаунт