Дългото чакане след трансфер – тема 105

• 43 089
  • 740
  •   1
Отговори
# 30

Спокойствие няка как да запазите за съжаление!
Аз бях без никакви симптоми,ама никакви никави,тестът ми беше положителен…е не завърши добре,но аз имам проблем със задържане на плода,по незнайно каква причина
Разсейвайте се колкото мажете и стискаме палци за + тест и хубаво ЧХГ

# 31
Момичета, знам, че се е изписало и съм изчела много за "какво се усеща и какво значи, ако нищо не се усеща след трансфер", знам, че е абсолютно нормално, но пак ме тегли към паника и знам, че само вие ще ме разберете.

5ти ден след деня на трансфера, а не усещам буквално нищо, никакво напрежение в гърдите, плосък и ненапрегнат корем (само със следи от иглите от Клексан х1и Пролутекс х 2 на ден), никакви крампи, боцкания, дърпания все едно трансфер не е имало.

Започва де ми се върти налудничевата идея, че медикаментите не ми действат. Weary
Мислех, че успешно съм се настроила този път на "каквото стане, няма да го мисля", ама явно не е толкова успешно

Споделете ми опит и ми се скарайте за глупостите, ще ми дойде добре

Скарвам ти се веднага, въпреки че още съм нова в цялото това приключение, но доколкото чета симптоми толкова рано няма как да очакваме. Навсякъде се казва, че по- особени и осезаемо промени започват след 6 седмица. Дискомфорта, които имаме някой жени е в следствие на многото лекарства. Но пак е индивидуално. При предишния трансфер нищо не усещах, сега е коренно различно, 6 дни след трансфер съм. На една и съща схема съм, различното е че вкл.клексан. Но той няма как да ми докарва това подуване и болки. Явно дори и това не е едно също като усещане. Горе главата и не търси симптоми.

# 32
Спокойствие няка как да запазите за съжаление!
Аз бях без никакви симптоми,ама никакви никави,тестът ми беше положителен…е не завърши добре,но аз имам проблем със задържане на плода,по незнайно каква причина
Разсейвайте се колкото мажете и стискаме палци за + тест и хубаво ЧХГ

И при мен проблем е задържането и при мен лекарите не знаят причината. След два неуспешни трансфера, наравих ЕРА тест, установи се изместен имплантационен прозорец с 1 ден. При следващия трансфер го спазихме и тестът беше положителен, много добре нараства и се задържа .... ама в тръбата, т.е. нищо общо с маточната лигавица. Следващият опит завърши със случила се имплантация, 8 чхг на петия ден, което изчезна на следващия тест. От 15 години съм по клиниките и за пръв път виждах положителен тест. Можете да си представите усещането.

След всичко това си мислех, че съм попритръпнала на тези вълнения, явно не съвсем.

Нека на всички чакащи от тази тема да им е успешено и сбъднато

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 12:20 от Maya1611

# 33
Мая,
Довечера съм на 1ви преглед,зада се потвърди бременността ми и че е в матката  (5+5дни 🤞),но до ден днешен нямам помти никакви симптоми. Появи се зацапване на 16 ден от зет и увеличихме прогестерона,та от тогава започнаха и леки симптоми,като по-големи гърди и разни побоцвания и придърпвания,като по-силно пмс.

Стиснете едни палчета,момичета за довечера,че ще ми се пръсне сърцето от напрежение 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

# 34
Аз съм 5-ти ден след трансфер и също нямам никакви симптоми. Четвърти трансфер ми е и ми е доста притеснено и на мен 😕 Не съм имала до сега положителен тест.

# 35
Ами аз вече не знам какви изследвания да пускам за да разберем от къде е проблема…започвам сама да си питам и да си назначавам изследвания…последно правих имунологичен панел …Само НК клетки завишени…5 дни на два антибиотика Ортомол натал и 7 дни преди трансфер някаква имуномодулаци(нямам представа какво е това) док . иска да връщаме направо и двете ми останали снежинки и се моля да стане вече,защото преживях много тежка  пункция със хиперстимулация и лежане по спешност 5 дни в болница,така че нинак не ми се иска скоро да стигам отново до пункция

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 12:44 от Kateto M

# 36
Ами аз вече не знам какви изследвания да пускам за да разберем от къде проблема…започвам сама да си питам и да си назначава изследвания…последно правих имунологичен панел …Само НК клетки завишени…5 дни на два антибиотика Ортомал натал и 7 дни преди трансфер някаква имуномодулаци(нямам представа какво е това) док . иска да връщаме направо и двете ми останали снежинки и се моля да стане вече,защото преживях много тежка  пункция със хиперстимулация и лежане по спешнос 5 дни в болница,така ме нинак не ми се иска скоро да стигам отново до пункция

На мен ми назначиха генетичните за тромбофилии и едно генетично за резистентност към терапия с аспирин (бях първият пациент в историята на Геника с това изследване, не им беше в програмата, качиха го заради мен)
Оказа се, че имам генетично обослувена резистентност и аспирина, който до сега съм пила уж да противодейства на тромби е било като бонбонки. Смениха ми го с НатаСпин, ще видим...
Без някой категорично да твърди, че това е причината за незадържанието

# 37
Мая,
Довечера съм на 1ви преглед,зада се потвърди бременността ми и че е в матката  (5+5дни 🤞),но до ден днешен нямам помти никакви симптоми. Появи се зацапване на 16 ден от зет и увеличихме прогестерона,та от тогава започнаха и леки симптоми,като по-големи гърди и разни побоцвания и придърпвания,като по-силно пмс.

Стиснете едни палчета,момичета за довечера,че ще ми се пръсне сърцето от напрежение 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Devilche , с теб вървим заедно и аз съм 5г.с. + 5 дни . Днес сутринта минах през АГ - то аз и потвърди, че всичко е ок,
стискам палци за теб довечера !

# 38
[quote author=Kateto M link=topic=1549228.msg46374162#msg46374162
Кариотип сме правили,тромбофилиите също добре са ми ,има някакво отклонени в единия ген,което евентуално след 12г.с трябвало да се проследява за да не създаде проблем..биопсии всички…имам проблем с лактобацилите,но бях на антибиотик и многократни промивки и 3 вида пробиотик ,защото като цяло лесно развивам гъбички …3 хистероскопии …полипи -премахнати,справихме се и с удебелена  лигавица и така…уж сме оправили всичко,но резултатът същия аборт в 6 г.с

# 39
Мая,

Devilche , с теб вървим заедно и аз съм 5г.с. + 5 дни . Днес сутринта минах през АГ - то аз и потвърди, че всичко е ок,
стискам палци за теб довечера !
Еййй,много се радвам за тееб 🤗 дано и аз се похваля довечера 🤞
Сакче ли видяхте-колко мм е? А пулс дали се вижда вече или е рано 🥹

# 40
Момичета, няма как да търсите симптоми на 5ти ден след трансфер. То дори и имплантация може още да няма. Това, че на първа страница пише така не значи, че при всяка жена се случва на 5-ти ден. Моите най-ранни симптоми бяха след 6-ти, 7-ми ден като бодежи в Я и един странен симптом на студени крайници и темп 37.2 еднократно. Август месец ходех с вълнени чорапи. Истинските симптоми се появиха след 7 г.с. , дотогава, ако не знаех, че съм имала трансфер нямаше и си помисля, че може да съм бременна. С кръвния тест се уверих. Познавам момичета, които нямаха нито един симптом и вече са в последния триместър.

# 41
Аз имах симптоми от 4ти ден при всеки е различно явно Simple Smile

# 42
А какви бяха симптомите?

# 43
А какви бяха симптомите?

Гадене от 4ти ден, температура 37.3 от 5ти ден, спеше ми се от 5ти ден, в яйчниците бодежи от 4ти ден, кръста се обади на 6ти ден това е май.

# 44
Каква трябвало да е температурата при бременност? Аз до сега не съм мерила и въобще не съм запозната.

А какви бяха симптомите?

Гадене от 4ти ден, температура 37.3 от 5ти ден, спеше ми се от 5ти ден, в яйчниците бодежи от 4ти ден, кръста се обади на 6ти ден това е май.

Общи условия

Активация на акаунт