Дългото чакане след трансфер – тема 105

• 43 161
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, момичета. Скоро ми предстои трансфер и се чудя дали в същия ден да пътувам до вкъщи около 50 км или да остана в София? Мислите ли че това би повлияло на резултата?

50 км не са много като разстояние.
Аз винаги до сега съм оставала на хотел в София вечерта след трансфера, заради ниския прогестерон а и да си почина. Е, бяха неуспешни трансферите, а не са никак малко .
Сега на последния трансфер,  в 6 вечерта ми беше трансфера, в 21:30  излязохме от клиниката ,в 1:30 през ноща бях в къщи. Пропътувах близо 360 км.
Чакам другата седмица резултат.

# 106
Първите ми трансфери бяха в Пловдив на 60км от града, в който живея,не съм оставала там, два часа след трансфера пътувах. Последните ми два бяха в София и доктора ни съветваше да останем първата вечер на хотел и на следващия ден да пътуваме 150км.

Здравейте, момичета. Скоро ми предстои трансфер и се чудя дали в същия ден да пътувам до вкъщи около 50 км или да остана в София? Мислите ли че това би повлияло на резултата?

# 107
Jakito999999Ако ти ще се чувстваш по-добре, да, но иначе няма никаква нужда,
След първия си трансфер пътувах 200 км, имах бременност, която за съжаление приключи с мисед,
След втория трансфер (не в БГ) - след няма и пет минутки станах, седнах в колата и се прибвах и си работих хоум офис - резултат спи сега тук до мен 😉
Сега чакам да видя след третия трансфер какво ще е положението,
въпрос - при успешния ми инвитро опит на шести ден след пункцията (извадени 10 яйцеклетки, върнати 3 ембриончета на трети ден) пригестеронът е бил 44, сега, на шести ден, извадени 3 яйцеклетки и трансферирано едно ембрионче на 3ти ден пригестеронът е 14. В норма е за лутеална фаза, но ...Има ли някой с успех с толкова нисък пригестерон. Чакам да ми се обадят от клиниката да ми потвърдят дали да поставя прегнил.

# 108
Жаки, аз на трансферът ми не издържах и на 5тата мин станах до тоалетна,като си отидох пеша до тоалетната,която хич не беше близко(не можах в подлогата).
След това си се облякох и си подкарах колата,която е дизел и тресе като си на спирачка яко,близо 1 час шофирах, до 10ти ден грам не съм се пазила дори от тежко. Утре отивам на преглед за сърчице 🤞🤞🤞
Само силна вяра и много късмет ви желая и да ме последвате 🍀🍀🍀

# 109
Здравейте,
Живея на 60 км от София и си пътувам до вкъщи всеки ден…не е проблем все пак се возите,не се натоварвате физически

# 110
Жаки, аз на трансферът ми не издържах и на 5тата мин станах до тоалетна,като си отидох пеша до тоалетната,която хич не беше близко(не можах в подлогата).
След това си се облякох и си подкарах колата,която е дизел и тресе като си на спирачка яко,близо 1 час шофирах, до 10ти ден грам не съм се пазила дори от тежко. Утре отивам на преглед за сърчице 🤞🤞🤞
Само силна вяра и много късмет ви желая и да ме последвате 🍀🍀🍀
Благодаря ви. И аз така мисля. Ако е писано да е моето ембрионче ще е.

# 111
Lucie,
В еднаква мерна единица ли са и каква?
Ако е ng/ml има момичета и с 10 забременяли,но е желателно да е повечко. Ако е в другата не е хич ок.
И при двете единици мисля,че трябва да го вдигнеш-не е късно и се обади в клиниката.

# 112
Lucie,
В еднаква мерна единица ли са и каква?
Ако е ng/ml има момичета и с 10 забременяли,но е желателно да е повечко. Ако е в другата не е хич ок.
И при двете единици мисля,че трябва да го вдигнеш-не е късно и се обади в клиниката.

А в деня на трансфера колко трябва да е ако е в ng/ml?

# 113
Има момичета и с 10 нг/мл преди трансфер. Обикновено,ако е зет е по-нисък прогестерона,от колкото при свеж. Моят при сегашния ми зет беше 27 нг/мл,а при свежия > 60 нг/мл

# 114
Има момичета и с 10 нг/мл преди трансфер. Обикновено,ако е зет е по-нисък прогестерона,от колкото при свеж. Моят при сегашния ми зет беше 27 нг/мл,а при свежия > 60 нг/мл

Да, зет ще е. Сега съм на дуфастон 2х1 и циклогест 2х1 и по едно естрофем. Преди терапията правих и ми се стори нисък-1.32.

# 115
Ей това чудо е мерната единица, ще звънна утре сутринта да ги питам 👍👍

# 116
Жаки, винаги преди вкл на прогестерон трябва да е нисък до 1,5 мисля. Терапията ти е доста силна-аз бях само с циклогест. Сега ще се вдигне.
Луси, нг/мл е-звънни задължително утре-нека те си кажат най-добре!
Късмет момичета 🍀🍀🍀🍀🍀

# 117
Жаки, винаги преди вкл на прогестерон трябва да е нисък до 1,5 мисля. Терапията ти е доста силна-аз бях само с циклогест. Сега ще се вдигне.
Луси, нг/мл е-звънни задължително утре-нека те си кажат най-добре!
Късмет момичета 🍀🍀🍀🍀🍀

Благодаря. Дай боже положителни тестове накрая Simple Smile

# 118

Здравейте, днес след 3г.2м. Най-накрая видяхме положителен резултат. Още ме е страх да се зарадвам изцяло, но се надявам вече само хубави неща да ни се случват. Успех на всички 🍀
Честито ☺️🍀Само такива хубави новини да има 🙂

# 119
Момичета, при трансфер и назначен Утрогестан 3х2т вагинално, след трансфера слага ли се?

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 19:56 от patencce1

Общи условия

Активация на акаунт