Дългото чакане след трансфер – тема 105

• 43 133
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета,

записвам се и в тази тема,тъй като скоро ми предстои трансфер.

Пожелавам успех на всяка една от нас🙏🏻

# 91

Здравейте, днес след 3г.2м. Най-накрая видяхме положителен резултат. Още ме е страх да се зарадвам изцяло, но се надявам вече само хубави неща да ни се случват. Успех на всички 🍀

# 92

Здравейте, днес след 3г.2м. Най-накрая видяхме положителен резултат. Още ме е страх да се зарадвам изцяло, но се надявам вече само хубави неща да ни се случват. Успех на всички 🍀

Честито Revolving Hearts
Само такива хубави цифрички да напълнят групата

# 93

Браво! На каква терапия сте?

# 94
Естрофем 3* 1/2
Дуфастон 3* 1/2
Утрогестан 3* 2
Пролутекс 1*1
Преднизолон кортико 2* 1/2
Фраксипарин 0.3
Акарф 1т вечер

# 95
Естрофем 3* 1/2
Дуфастон 3* 1/2
Утрогестан 3* 2
Пролутекс 1*1
Фраксипарин 0.3
Акарф 1т вечер

А знаете ли колко е била лигавицата преди трансфер?

# 96

Честито!!!
На кой ден от трансфера, колко дневни ембриони.

# 97
Здравейте,
14 ден след трансфер на два петдневни ембриона.
Уринарен тест 100% отрицателен.
Нямам възможност да си пусна кръвен тест.
Няма бременост нали? Няма надежда за чудо...

# 98
Не бих се доверила 100% само на уринарен тест за да спра лекарствата. Не казвате само един тест ли сте правили, със сутрешна урина ли е?
И все пак най-категоричен е кръвния тест. Сигурно не сте в България щом не можете да направите кръвен.

# 99
Не бих се доверила 100% само на уринарен тест за да спра лекарствата. Не казвате само един тест ли сте правили, със сутрешна урина ли е?
И все пак най-категоричен е кръвния тест. Сигурно не сте в България щом не можете да направите кръвен.
Здравей,
Да, с първа урина. И тестове правя от 9 ден - всички 100% отрицателни. Даже и изпарителна черта не се вижда след време. Чувствителност 10 пише на тях.

# 100
Това звучи леко несериозно, пуснете си кръвен 🤞🤞🤞
Домашен тест не е повод за притеснение според мен
Здравейте,
14 ден след трансфер на два петдневни ембриона.
Уринарен тест 100% отрицателен.
Нямам възможност да си пусна кръвен тест.
Няма бременост нали? Няма надежда за чудо...

# 101
Момичета, привет Blush Стискам силно палчета на всички чакаши и честито и до финал на всички борбени момичета с + тесчета Flowers Four Leaf Clover От прочетеното в темата си мисля, че би трябвало да покаже кръвният ако има имплантация на 8-ми ден от трансфера на 5 дневен бластоцист. Нали така? Много ми се ще да изчакам заветния 10-ти ден за тест, но знам, че няма да изкарам и ще се пръсна от мисли и притеснения.

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 16:41 от joisi.stan

# 102
Здравей,
Да, с първа урина. И тестове правя от 9 ден - всички 100% отрицателни. Даже и изпарителна черта не се вижда след време. Чувствителност 10 пише на тях.

Пак не бих се доверила на тези тестове.
Обадете се на лекаря си за да знаете как да процедирате в случая.

# 103
Здравейте, момичета. Скоро ми предстои трансфер и се чудя дали в същия ден да пътувам до вкъщи около 50 км или да остана в София? Мислите ли че това би повлияло на резултата?

# 104
Не, още седмица преди трансфера имах лигавица малко над 8см и то преди започване на лекарствата, но мисля че на монитора с видеозоба пишеше 15мм.

Резултата е на 10ти ден на 1бр 5-дневно ембрионче.

Естрофем 3* 1/2
Дуфастон 3* 1/2
Утрогестан 3* 2
Пролутекс 1*1
Фраксипарин 0.3
Акарф 1т вечер

А знаете ли колко е била лигавицата преди трансфер?

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 18:13 от Lilly_7

Общи условия

Активация на акаунт