Дългото чакане след трансфер – тема 105

• 43 111
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Така като сме почнали, и аз да си споделя отрицателния резултат. Втори неуспешен, без дори да има имплантация.
Уж с ДЯ и след ЕРА, и пак нищо.
Трябва да започваме всичко наново, ново чакане на донор и процедура.
Успех и до нови срещи ( ще ви чета, за да се радвам на вашите +, и нека са много)

И аз съм с ДЯ, трето дарение и два пъти ЕРА, чак и две операции за едва видим септум изкарах, едната без упойка.

Така и никой не откри къде е проблемът.

Тази година стават точно 15 години опити. От 2020 съм с ДЯ.

Не губи вяра! Продължаваме до пълно изчерпване на сили и ресурси.

Ще продължаваме, никакво отказване. Дори съм още по- амбицирана.
Преди една година дори не подозирах, че днес ще пиша тук и ще съм извървяла този път.
Прегръщам те и пухкавия резултат ще се случи съвсем скоро.

# 76
Така като сме почнали, и аз да си споделя отрицателния резултат. Втори неуспешен, без дори да има имплантация.
Уж с ДЯ и след ЕРА, и пак нищо.
Трябва да започваме всичко наново, ново чакане на донор и процедура.
Успех и до нови срещи ( ще ви чета, за да се радвам на вашите +, и нека са много)

И аз съм с ДЯ, трето дарение и два пъти ЕРА, чак и две операции за едва видим септум изкарах, едната без упойка.

Така и никой не откри къде е проблемът.

Тази година стават точно 15 години опити. От 2020 съм с ДЯ.

Не губи вяра! Продължаваме до пълно изчерпване на сили и ресурси.

Ще продължаваме, никакво отказване. Дори съм още по- амбицирана.
Преди една година дори не подозирах, че днес ще пиша тук и ще съм извървяла този път.
Прегръщам те и пухкавия резултат ще се случи съвсем скоро.

Момичета вие сте Герои. Свалявам ви шапка. И ви пожелавам много скорошен успех!

# 77
Мили и страхотни момичета, днес ми е 8-ми ден след трансфер на 2 тридневни ембриона и от снощи усещам  мускулна треска  и подуване в корема, съпроводено от постоянно къркорене. Това нормално ли е или да звънна на лекаря си.

# 78
  • София
Здравейте,  прекрасни момичета,

Аз отново съм във филм. Оказва се, че все пак имам имплантация,  но не се удвоява на 48 часа. 10 ден от трансфер на бластоциди - 50чхг, а 12 ден - 89 чхг. Хем не искам да се надявам напразно, хем ми се струва, че го отписвам прекалено лесно...

# 79
galq43, по принцип удвояването трябва да се случва между 48 и 72 часа. На доста места намерих информация, че се счита за нормално нарастване ако се увеличи с повече от 66% за 48ч., а твоето се вписва в тази норма.
Пожелавам ти да продължи да нараства и да си навакса! Продължавай да го следиш и го обсъди с лекаря си.

# 80
  • София
galq43, по принцип удвояването трябва да се случва между 48 и 72 часа. На доста места намерих информация, че се счита за нормално нарастване ако се увеличи с повече от 66% за 48ч., а твоето се вписва в тази норма.
Пожелавам ти да продължи да нараства и да си навакса! Продължавай да го следиш и го обсъди с лекаря си.

Много благодаря за отговора. Лекарят ме насочи във вторник да пусна пак за повече яснота.

# 81
Момичета, взех да се вкарвам във филм. Кажете ми, нали като трансферът ми на 5 дневни е на 28.04 на обяд, а тестът, направен на 05.05 сутринта показва <0.2 нали няма викакъв шанс да е направен твърде рано и чхг още да не е навлязло в кръвта?

Последна редакция: сб, 06 май 2023, 19:15 от Maya1611

# 82
Момичета, взех да се вкарвам във филм. Кажете ми, нали като трансферът ми на 5 дневни е на 28.04 на обяд, а тестът, направен на 05.05 сутринта показва <0.2 нали няма викакъв шанс да е направен твърде рано и чхг още да не е навлязло в кръвта?
Пада ви се 7ми ден ,раничко е.Направете нов на 12ти ден.Моя резултат на 10ти ден беше <0,140 и на 12ти ден беше абсолютно същия.Но вие рано сте направили.Пуснете след няколко дена нов и прогестерон също си пуснете.Стискам палци да има положителен резултат.

# 83
Пада ви се 7ми ден ,раничко е.Направете нов на 12ти ден.Моя резултат на 10ти ден беше <0,140 и на 12ти ден беше абсолютно същия.Но вие рано сте направили.Пуснете след няколко дена нов и прогестерон също си пуснете.Стискам палци да има положителен резултат.
Докторът ми каза да спра лекарствата. Раничко е, ама нали на 7 ден все да има нещичко, ако е имало имплантация. Прогестеронът ми беше 417, много висок,а чхг <0.2.

Последна редакция: сб, 06 май 2023, 20:41 от Maya1611

# 84
Докторът ми каза да спра лекарствата. Прогестеронът ми беше 417, много висок,а чхг <0.2.
Много съжалявам.Моя прогестерон също беше висок 212 ,а ЧХГ <0,140.И аз спрях лекарства и ще чакам следващ цикъл.

# 85
Докторът ми каза да спра лекарствата. Прогестеронът ми беше 417, много висок,а чхг <0.2.

И аз правя тестовете си на 7-8 ден след трансфер на 5 дневен ембрион, такава препоръката на доктора “най- рано тест на 7 ден”. При мен 0,2 беше предишния път и прогестерона помня че беше 45, но не и мерната единица. Така, че вижте единиците.
Последния ми чхг беше 0,1, а референтен >5, което виждам за първи път. Обикновено е >50, а 25 е сива зона.
Доверете се на лекаря си. Няма смисъл да се блъскате с лекарства още 5 дни, ако няма резултат над 25, които да оправдава приема им.

# 86

И аз правя тестовете си на 7-8 ден след трансфер на 5 дневен ембрион, такава препоръката на доктора “най- рано тест на 7 ден”. При мен 0,2 беше предишния път и прогестерона помня че беше 45, но не и мерната единица. Така, че вижте единиците.
Последния ми чхг беше 0,1, а референтен >5, което виждам за първи път. Обикновено е >50, а 25 е сива зона.
Доверете се на лекаря си. Няма смисъл да се блъскате с лекарства още 5 дни, ако няма резултат над 25, които да оправдава приема им.
Така зная и аз, и съм спряла медикаментите. Само че четох една медицинска статия на английски за имплантацията на бластоцисти и пишеше, че на 6-ти ден чхг почва да навлиза в кръвта, а ако не броим деня на трансфера, 05.05 8:30ч се пада 7 ден рано сутринта. И като удавник за сламка се запитах дали не е било рано Simple Smile

# 87
Моят трансфер също беше на 28.04, но доктора ми каза тест да направя на 08.05. Не посмях по-рано, за да не се чудя дали е било рано и дали няма да се покачи хормона.

# 88
На мене също при трансфер на 5 дневни ми искаха тест на 7ми ден.

# 89

Момичета, това е резултатът от 15 ден след трансфер
Как ви се струва прогестеронът, притеснявам се , че е нисък, а днес не мога да се свържа с доктора
Благодаря ви и успех на всички борещи се

Общи условия

Активация на акаунт