Дългото чакане след трансфер – тема 105

• 43 095
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте момичета, на 22.04 направихме ЗЕТ на два 5 дневни ембриона, днес (12ден) пуснах кръвен тест и резултата ми е 16 чхг. По препоръка на лекарката тест трябва да направя на 14 ден. Според вас дали все пак има ли някакъв шанс да е  положителен или напразно се надявам на чудо? Благодаря предварително на всеки за отговора и пожелавам късмет на всички вас ❤

# 61
  • София
link=topic=1549228.msg46380580#msg46380580 date=1683202084]
Здравейте,  момичета,
От много време ви чета, но все не се осмелява да пиша.
Днес обаче вече се отчаях и търся насоки, ако има някой в моето положение.
С мъжки фактор сме, на мен ми откриха тромбофилия и нк клетки - 3 бременности - аборт 5г.с, кухо яйце, 8 г.с. Днес си направих уринарен тест на 10 ден след ЗЕТ и е отрицателен,  което според мен значи, че изобщо няма имплантация,  възможно ли е при положение,  че досега винаги е имало и някоя има ли такъв опит?

Направи кръвен, само и единствено той е достоверен, особено толкова рано, поне на мен уринарен винаги ми е отрицателен дори и при 154 чхг.
За преодоляване на възможните пречки от тромбофилията и нк какво са ти изписали?

Здравей,
Пуснах и кръвен, сега ми излезна резултат 50. Опитът ми показва, че не е с големи шансове този резултат. Терапията ми е вливка интралипид и таблетки прегнизолон, клексан всеки ден и аспирин протект през ден.
[/quote]

50 не е малко, направо си е положителен. Сега ще те следим как ще ти расте, вярвай и се настройвай позитивно
[/quote]

Истински се възхищавам на жените, които успяват да се удържат в тези моменти. Мен все ме тегли към тъмната страна хаха. Много ти благодаря за куража.

# 62

Излезе моят резултат на 13 ти ден след трансфер на едно 3 дневно и едно 4 дневно ембрионче.
На 11 ден резултатът беше 44.59.
Може ли да кажете как нараства

# 63
Според мен е идеално!

Излезе моят резултат на 13 ти ден след трансфер на едно 3 дневно и едно 4 дневно ембрионче.
На 11 ден резултатът беше 44.59.
Може ли да кажете как нараства

# 64
Моя резултат на 13ти ден... има ли надежда според вас? Чакам отговор от лекаря.

Какво стана с Вашия резултата? Моя беше подобен 9.17 но на 9 ден.

# 65
Момичета, моят тест се оказа +, противно на целия ми песимизъм и ПМС сигнали. Вчера щом го отворих и видях, не можах да повярвам, шок около 20 мин.
103 mIU/ml на 10 ден, утре пак ще тествам.
Това е вашият знак, че дори и да нямате надежда, то чудесата стават Revolving Hearts

# 66
Супер новина, bu2020! Стискам палци всичко да е наред от тук насетне, дръж ни в течение. Аз още си чакам имунологията, но не са готови резултатите. Почвам да се притеснявам дали ще успеем за трансфер този месец, но каквото стане .. не са останали много ембриончета, така че няма да бързам.

# 67
Момичета, моят тест се оказа +, противно на целия ми песимизъм и ПМС сигнали. Вчера щом го отворих и видях, не можах да повярвам, шок около 20 мин.
Това е вашият знак, че дори и да нямате надежда, то чудесата стават Revolving Hearts

Прекрасно, сега ти пожелавам леко и щастливо бременеене. Дръж ни в течение, много ме развълнува, макар да не се познаваме и всеки + на всяка една мечтаеща за бебче/та е като лична победа.   И да повлечеш краче, дано.

Днес ми е ден 8, след ЗЕТ на едно 6 дневно ембрионче и довечера ще е момента на истината. Не смея сама да проверявам и ми е свито, напрегнато. Седмицата я изкарах активно и мина бързо, но днешния ден се точи и време не минава. Нямам никакво предчувствие, нищо не ми проговаря дали ще е + или -

# 68

Направи деня прекрасен с тази новина!
Само хубави изненади от тук нататък и за всички, на които ни предстои да те последваме!

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 10:55 от Maya1611

# 69
Здравейте, предстои ми хистероскопия за оглеждане на матката и след това трансфер. В еден и същи месец ли се правят или единия месец хистероскопията в другия трансфера.

# 70
На мен ми ги направиха в различни месеци, но може би защото правих хистерото на определената дата за овулация за взимане на биопсия.

# 71
Здравейте борбени момичета,
Записвам се днес с трансфер на едно 3-дневно ембрионче.
Дата за кръвен тест - 15.05.

Това е трети опит за мен - първият завърши с мисед, вторият с едно прекрасно бебенце (момченце), на което се надяваме да дадем братче или сестричка 🥰

Успех на всички 🤞🤞🤞
чакането е най-лесно за тялото а толкова трудно за ума 🤷

# 72
За статистиката 0.2 на 7 ден след два 5дневни. От 2020 насам това ми е 5ти неуспешен опит - 3 без имплантация, 1 извънматочна и 1 имплантация без развитие.

Остават ми две снежинки в тях ми е надеждата.

# 73
Така като сме почнали, и аз да си споделя отрицателния резултат. Втори неуспешен, без дори да има имплантация.
Уж с ДЯ и след ЕРА, и пак нищо.
Трябва да започваме всичко наново, ново чакане на донор и процедура.
Успех и до нови срещи ( ще ви чета, за да се радвам на вашите +, и нека са много)

# 74
Така като сме почнали, и аз да си споделя отрицателния резултат. Втори неуспешен, без дори да има имплантация.
Уж с ДЯ и след ЕРА, и пак нищо.
Трябва да започваме всичко наново, ново чакане на донор и процедура.
Успех и до нови срещи ( ще ви чета, за да се радвам на вашите +, и нека са много)

И аз съм с ДЯ, трето дарение и два пъти ЕРА, чак и две операции за едва видим септум изкарах, едната без упойка.

Така и никой не откри къде е проблемът.

Тази година стават точно 15 години опити. От 2020 съм с ДЯ.

Не губи вяра! Продължаваме до пълно изчерпване на сили и ресурси.

Общи условия

Активация на акаунт