Дългото чакане след трансфер – тема 105

• 43 719
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Каки, съжалявам за резултата. Следващият път ще стане Flowers Four Leaf Clover

# 601
Добро утро!Искам да попитам за имплантационното зацапване.Успешният ми опит преди седем години имах зацапване на девети ден след ЗЕТ ,а сега НЯМА никакви симптоми,няма зацапване и започвам леко да се притеснявам.Възможно ли е да има бременност въпреки че няма зацапване,при положение,че първия път имаше?

# 602
T. K@, да, възможно е да няма зацапване ...... не всички имат симптоми.....моя приятелка с близнаци нямаше никакво зацапване. При моя положителен тест също нямах.....

# 603
Здравейте, на 2-ри ден от менструалният цикъл се ходи на преглед преди трансфер, нали?
 Няма значение колко тече първият ден, за да се счете за 1-ви, нали?

# 604
1 ден на меструвация се счита ден в който цикъла е бил обилен и е дошъл преди след обяда , тоест до 16 часа ако ти текне обилно е 1 ден , ако обаче само ти зацапа и потече чак в 6-7-8 вечерта обичайно смятат следващия бен за първи

# 605
Момичета, дайте акъл и съвет ,моля ви:

На 6 ден от трансфер (не броя датата на трансфера) на 2 петдневни, ЧХГ 0, а прогестерон 11 ng, като в понеделник беше 28ng.
Няма да спирам лекарствата,официална дата на тест е 26.06, но си е неуспешен,нали ?

Знам,че е ,но надеждата умира последна и затова задавам глупав въпрос. Благодаря ви🙏🏻

# 606
  • София
Рано е 6ти ден за тест! Изчакайте си датата.
Трябва да се спре с ранното тестване. Вредно е психически.

# 607
Рано е 6ти ден за тест! Изчакайте си датата.
Трябва да се спре с ранното тестване. Вредно е психически.

Здравейте Надежда,

Защо мислите,че е рано? Има ли конкретни случаи в които ЧХГ на 6 ден е било 0 с падащ прогестерон и после да се е покачило?
Има много жени с положителен кръвен на 6 ден, но за отрицателен такъв на 6 ден,който е станал положителен не съм прочела.
Психически вредно за мен е да си бия инжекции и да не мога да спортувам,чакайки един минус да стане плюс. Точно поради тази причина попитах дали има резултат минус на 6 ден,който случайно да е станал положителен (което много ме съмнява)

# 608
Моя резултат стана подожителен на 8 ден защото имах имплантация га 7 ден късно вечерта

# 609
Моя резултат стана подожителен на 8 ден защото имах имплантация га 7 ден късно вечерта

Бочинка, кръвен резултат,нали? А прогестерона как ти беше на отрицателния и на положителния кръвен може ли да споделиш ако е удобно?

Благодаря ти🙏🏻

# 610
  • София
Защото баноноволисто, всяка жена е с различен организъм и съответно ЧХГ почва да "навлиза" в различни етапи. Ей затова.

# 611
Не мога да кажа за негативен резултат защото дори не си и мислех да си пускам кръвен тест на 6 ден , според мен е рано и ненужно , правих пиклив но с ясната представа че може иида е негативен. В понеделник получих зацапване и отидох веднага да пусна прогестерон и чхг пуснах само защото ми беше любопитно вече на 8 ден какво става.И беше точно станал положителен на ръба 23 беше, от 25 по принцип се водиш бременна до 25 е под въпрос.Може и да е бсх.В момегта утре си чакам прегледа да видим сакче поне

# 612
Здравейте, момичета записвам се с трансфер от днес на 5 дневен емрбион, който е с оценка 2 по международната грейдинг система. Честно казано изобщо нямам надежди за такъв ембрион, дори не знам защо са ми го върнали, но заради едната надежда ще се моля за чудо. На всички чакащи пожелавам успех и нека ставаме свидетели на повече чудеса.

# 613
Момичета, дайте акъл и съвет ,моля ви:

На 6 ден от трансфер (не броя датата на трансфера) на 2 петдневни, ЧХГ 0, а прогестерон 11 ng, като в понеделник беше 28ng.
Няма да спирам лекарствата,официална дата на тест е 26.06, но си е неуспешен,нали ?

Знам,че е ,но надеждата умира последна и затова задавам глупав въпрос. Благодаря ви🙏🏻
Най-добре си направете още един тест след два дни  след резултата се чуйте с док

# 614
Здравейте, момичета! След ЗЕТ имах биохимична бременност - ЧХГ спря да нараства както трябва. На 19.05 спрях лекарствата - цикълът ми започна на 22.05. Само че сега имам много слабо зацапване вече 4ти ден (започна на 19.06 ), а няма и следа от цикъл ( нямам и никакви симптоми ). Дали е нормално да има такова зацапване след биохимична, никога досега не ми се е случвало такова нещо? Да звъня ли на лекаря ми според вас?

Общи условия

Активация на акаунт