Женени с деца

• 3 984
  • 45
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Аз ако не правя секс 9 месеца, вероятно ще взривя блока.

# 31
Попаднала е на добър и търпелив мъж, който дави мъката в алкохол и не я е напуснал все още заради децата, а може и по други причини. С такъв човек много трудно се живее.

# 32
След като непрекъснато си крещите един на друг защо продължавате да сте заедно?

# 33
Толкова много жени са с хашимото и изобщо не крещят, ако има такива са изключение. Обаче, всички невротички крещят, без изключение.

# 34
Всичкото това необичайно много крещене в крайна сметка винаги се дължи на здравословен проблем и когато той бъде овладян нещата се оправят. На изнервена жена или с разбутани хормони логично не ѝ е до секс, така че и това ще се оправи, ако отстрани основната причина. Кадърен и заинтересован ендокринолог ще може да каже на какво се дължи, а на мъжа си е хубаво да опита да обсни, че отношението ѝ не защото той я дразни и това е период, който ще мине. Много са трудни отношенията в такива фази, особено и с малки деца, но е хубаво да се говори с партньора и да се търсят решения.

# 35
Авторке, възможно ли е да говорим за следродилна депресия? При някои хора се изразява така, в блъскане, крещене, врещене.
Добре е да посетиш лекар.

# 36
Какво Хашимото, какви индианци на гарата. Нищо общо няма с крещенето. Аз имам Хашимото от много време, крещенето никога не ми е било част от репертоара. Една приятелка също, много благ човек.
Че не е лесно с близнаци, няма кой да отрече, но който има здравословни проблеми, си ги решава, а не ги ползва като оправдание.
А девет месеца без секс де факто е разпаднал се брак. Ти си преценявай това ли искаш. Ако това искаш - браво, постигнала си го.

# 37
Е, аз дадох пример с бившата колежка, с Хашимото, щото до тогава нищо не знаех за тази болест, не се бях сблъсквала с нея, просто бях чувала, че е нарушение на хормоните на щитовидната жлеза. Та тя не крещеше, защото обстановката в работната среда е такава, че не може да си го  позволи, но още от сутринта почваше да тропа с крака, да удря в бюрото или стената, да злобее и да се оплаква от целият свят, изнервяше много всички около нея. Явно просто такъв й е бил характера, отделно, че живееше сама, на квартира, нямаше никой близък, родителите й далеч, разведени, парите не й стигнаха изобщо... Реших, че е от болестта... Ама тя се лекуваше, просто така беше възпитана, с малки възможности и големи претенции. Учила едно, второ, трето, нищо не й харесва, никоя работа не я удовлетворява, не й носи достатъчно пари, мъжете все кофти, нищо не струват, хората около нея, работодателите, държавата, също нищо не струват, мъжете винаги изневеряват, тя хубава, умна, млада, прекрасна, ама достоен мъж за нея все няма, станала вече на 30, а себе си не може да се погледне  от страни - вярно, много хубаво момиче, обаче излъчваше ЗЛОБА И НЕГАТИВИЗЪМ.
Като те погледне сутрин рано, да ти се изправи косата.
Дано да си е намерила място под слънцето, вече.

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 16:59 от Прекрасная Василиса

# 38
Василиса, ужас..как си я изтърпяла ? Отврат са такива, тровят навред. И аз имам такъв колега, направо не го издържах и се оплаках от него. Разгеле, разкараха го от мен, та вече дишам спокойно. Тровеше ме всеки ден.

# 39
  • София
Аз подобна истеричка и ден не би търпяла. И не съм търпяла.

# 40
Ако крещенето идва от здравословен проблем, трудно ще го спре, защото така си е решила. То идва отвътре и даже човек сам не може да се познае. От личен опит говоря. Нямам хашимото, но напоследък имам някакви дефицити на елементи в тялото и знам какво да агресираш от нищото. Като почнах да пия хапчета и се успокоих. Умората и недоспиването също изнервят, не всеки има капацитета да се справя лесно с нервите си.

# 41
Ловеми2016, значи авторката наранена от мъжа, а той от нея - не, така ли?
И липсата на желание за секс не е причина да спреш да правиш секс с постоянния си партньор, после да не ревеш - ама що така ми изневерява. Ми секса е физиологична потребност за болшинството млади и здрави, и не толкова хора. Смисълът на живота е да го живееш, не само да хванеш някой, с когото да се размножиш и всичко после да е подчинено на децата, манджата, безпаричието, както и да се оплакваме от миуто и свекървата.
А пък авторката според мен има проблем с характера, не е само от болестта. Има такива хора, дето вечно им е крив света, които при всяка трудност, вместо да се мобилизират и търсят решение, стават зли и почват да си го изкарват на околните. Всички са им длъжни на тях, а те не са длъжни на никого за нищо.
хайде малко да се успокойш,като чета коментарите ти ми се струва, че и на тебе ти викат и за това се впрягаш толкова. Не прочетох някъде авторката да пише, че нкяой и бил длъжен. То човек да не си изплаче болката, веднага  се намира някой - много умен да прави генерални изводи без дори да познава човека.

# 42
За болките има лекари. Ако си мислите, че някой е длъжен да ви търпи...помислете пак.
Аз лично ненавиждам да ми крещят. Без значение мъж или жена го прави и каква епикриза ще ми размаха в оправдание.

# 43
  • Тра-ла-ла
Някои двойки като си викат и си вдигат нервите - после се награбвали яко в леглото. Но май в масовия случай не става баш така. Като се добави и умора от 2 близначета....какъв секс? Насила ли?! Или по задължение?!

# 44
Колкото по-тежък е тиреоидитът, толкова по-сериозни са симптомите.
Напълно е възможно тази нервност и изразяването й да се дължи на хормоналният дисбаланс.

Не бива да се прави сравнение между хора с еднакво заболяване, най-малкото защото не сее знае степента му каква е и как би се отразила на всеки организъм. С хормоните наистина шега не бива.

Авторке, лечение някакво има ли? Регулярни срещи с ендокринолог??? Ти се покри, бе жена!

Общи условия

Активация на акаунт