На пазар във Варна - тема 73 ⚓

• 43 949
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте! Някъде във Варна срещали ли сте от онези бели маркери за драскотини по обувките?

# 376
Някъде във Варна рисуват ли карикатури по снимка?

# 377
За Гранда се сещам.

# 378
  • Варна
Нещо ме претупа с педикюра Даниела от Сибила. Миналото лято водих и дъщеря си при нея, и себе си)) сега нещо не съм очарована.
Ще се оглеждам за някой друг. Ако имате препоръки за салон, в който мога да се запиша през Studio 24, ще е чудесно.

Една колежка ми сподели за студио Melissima на ул Генерал Колев и някаква си Корнелия, някой нещо за нея?

# 379
  • Варна
Здравейте,
Къде във Варна може да се намерят раници Gabol? Трябва ми физически магазин с разнообразие. Имаше едно магазинче за чанти на Колхозния пазар на ъгъла на кръстовището с Бенсковска, но доста отдавна го няма, а там имаше и то на сносни цени.
Може и друга марка да препоръчате!

# 380
Аз съм много доволна от ТоТо, от Августа я взех. Имат сайт, ако искаш можеш да го погледнеш. Аз я взех от място.

# 381
Габол зареждав в книжарницата на Чаталджа , от светофара с  Ген Колев тръгваш към пазара и книжарницата е още в началото преди крепежните елементи.
Габол има и в Зайо Байо книжарниците - на ул Роза, над ОВК и срещу училище Черноризец Храбър
Също така и в книжарници Скайл-Х - на Хали Шипка и на ул Македония

За ученик след 5-6 клас горещо препоръчвам раниците на Ташев - даваш веднъж 100лв и изкарва до завършване. В момента е 10 клас и не е мръднала

Къде мога да продам всички учебници 7-10 клас на куп, а не да ги разпродавам във ФБ групи един по един

Последна редакция: чт, 29 юни 2023, 18:36 от скаридка

# 382
Габол.има и в Хиполенд
Скаридка, на книжарницата до Руското май. Утре мога да питам, до вкъщи ми е

# 383
Здравейте,
Къде във Варна може да се намерят раници Gabol?

книжарници СкайлX продават габол на много хубави цени

# 384
Някъде мога ли да видя разписанието на фирма Ченсфилд. Интересуват ме основно линии 26,27,28.

# 385
# 386
  • Варна
Габол зареждав в книжарницата на Чаталджа , от светофара с  Ген Колев тръгваш към пазара и книжарницата е още в началото преди крепежните елементи.
Габол има и в Зайо Байо книжарниците - на ул Роза, над ОВК и срещу училище Черноризец Храбър
Също така и в книжарници Скайл-Х - на Хали Шипка и на ул Македония

За ученик след 5-6 клас горещо препоръчвам раниците на Ташев - даваш веднъж 100лв и изкарва до завършване. В момента е 10 клас и не е мръднала

Къде мога да продам всички учебници 7-10 клас на куп, а не да ги разпродавам във ФБ групи един по един
Не мисля, че някой ще ги купи накуп. От догодина учебниците уж стават безплатни за всички.

# 387
Няма вариант, освен ако дете от вашето училище със същата програма  ги изкупи накуп. Рядко има пълно съвпадение в избора на издателство на учителите. Изкупуват Хирон на гърба на руското, но цените на изкупуване бяха суперсмешни миналата година , така че аз реших че по - добре да не чакам на огромни опашки за жълти стотинки. Разпродадох и закупих от Фейса. Като аз го уредих ио оставих тийна да се разкарва по срещи и да предава и приема. Същевременно го обучавах, за да го прави от тази година сам. Предполагам ще има фалове, но так ще се научи.

Последна редакция: пт, 30 юни 2023, 10:51 от _re_ge

# 388
Аз не искам да ги купи някой за ученик, а да ги дам в книжарница или  магазин, който ги препродава. Ще питам зад Руското,  цената изобщо не очаквам да е уау.., но нямам нерви и време да се занимавам с капризите на този или онзи дето му било удобно на другия край на града да му го занесат..
Освен Хирон зад Руско на друго място има ли?

# 389
Аз не искам да ги купи някой за ученик, а да ги дам в книжарница или  магазин, който ги препродава. Ще питам зад Руското,  цената изобщо не очаквам да е уау.., но нямам нерви и време да се занимавам с капризите на този или онзи дето му било удобно на другия край на града да му го занесат..
Освен Хирон зад Руско на друго място има ли?
също на хирон някъде във владиславово. Аз на друго място не намерих. по спомен изкупуват на 25% цена по спомен, но според как изглежда учебника. На въпроса ми защо толкова ниско,  ми казаха че продават на 50% отстъпка и трябва да имат печалба. Трябваше да изчакам опашка 20 човека за 10 лева. Реших че не си струва.
Както  и никой не ме карал да ходя до другия край на града да нося нещо си. Явно попадаш на странни екземпляри. Даже част от учебниците дойдоха да ги вземат от квартала, защото бяха някакви трудносрещани.

Можеш да опиташ на един щанд стари книги , който е срещу общината в уличката зад гарнизонния стол, но и човекът там изкупува на символични цени а продава доста скъпо. Миналата година и аз си мислех че има такава дейност но уви няма. Не им излиза изгодна на книжарниците явно.

Последна редакция: пт, 30 юни 2023, 12:07 от _re_ge

Общи условия

Активация на акаунт