На пазар във Варна - тема 73 ⚓

• 43 944
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • ВАРНА
На Синият пазар също вземат комплекти учебници.

# 391
Освен Хирон зад Руско на друго място има ли?
Хирон има и на Братя Миладинови над лятно Тракия, близо до пресечката с Отец Паисий

# 392

Нямаше я продавачката, снимах това на вратата. Скаридка, дано ти е полезно.

# 393
Освен Хирон зад Руско на друго място има ли?
Хирон има и на Братя Миладинови над лятно Тракия, близо до пресечката с Отец Паисий

тя не е Хирон 2000 . Само те изкупуват учебници. Сега прочетох на сайта че във владиславово е затворена книжарницата.

# 394
  • Варна
Нещо ме претупа с педикюра Даниела от Сибила. Миналото лято водих и дъщеря си при нея, и себе си)) сега нещо не съм очарована.
Ще се оглеждам за някой друг. Ако имате препоръки за салон, в който мога да се запиша през Studio 24, ще е чудесно.

Една колежка ми сподели за студио Melissima на ул Генерал Колев и някаква си Корнелия, някой нещо за нея?
Салон Bold and Gold на Битоля. При Вики. Горещо препоръчвам момичето - изключително старателна и любезна.
https://studio24.bg/bold-gold-s6761?fbclid=IwAR0x7pCp6r4sSKjSoqO … Am2lEDfzknvX5DSUI

# 395
  • In transit
_re_ge, нали ти търсеше карго панталони? Може да провериш в Н&М, в сайта им видях, че имат такива модели.

# 396
Много полезно би било да има подходящо място, на което в определен ден и час всеки да може да занесе ненужни вече учебници и да закупи такива, които му трябват. Може би е добре да инициираме подобно мероприятие.
Допълвам: Може би още е рано. На нас доста късно миналата година ни казаха, на кои издателства ще са учебниците на децата.

Последна редакция: пт, 30 юни 2023, 15:31 от DAMA-BG

# 397
Синът ми учи в IV ЕГ и учебниците ги обявяват чак септември месец.

# 398
Тел. номер на Хирон, пробвайте да попитате, след 9:00, в делничен ден.
    0894694475

# 399
В Хирон е точно, както пише на бележката от преден пост. Синът ми ходи във вторник и са му казали 25% от цена на корица. Беше възмутен и ги пусна за продажба в 1 фейсбук група. Реши там да пробва първо.

# 400

За съжаление това е адски адски старо.
Намерих едни таблици сайта на Ченсфилд дано те да са актуални.

# 401
  • ВАРНА
Това е от Осеновската група.Твърдят,че е в сила,а и има телефон за връзка

# 402
Относно продажбата на учебниците - три години го правех, не е разкарване, ако продаваш. Пак казвам - прието е , когато се осъществява уговарянето, купувачът да се яви на място , посочено от продавача. Продавачът определя, купувачът се съобразява.

Когато купуваш, ти отиваш и взимаш учебника - тогава ми беше разкарването, но го правех, все пак взимах учебници на 50 процента намаление.

# 403
Къде продават хубави памучни чорапи?

# 404
Пирин Хил за мен са супер.

Общи условия

Активация на акаунт