На пазар във Варна - тема 73 ⚓

• 44 666
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Засипах темата с въпроси...
В момента в Екопарка красиво ли е или лалетата вече прецъфтяха?
С паркирането там лесно ли е?

# 61
За еко парка и аз имам питане. Каним се да ходим две семейства с две деца на три години, можем ли да ги пуснем да си играят около нас, а ние да си направим барбекю? Нали има барбекюта? За децата има ли място за тичане и игра с топки, тротинетки и подобни? Следя и за паркиране и всякакви отзиви.

# 62
Има наем на барбекю. Иначе поляни бол, да тичат, да ритат. За тротинетки не става според мен, защото няма асфалтирани алеи, ще трябва да карат по отъпканите пътеки или тревата. Място за паркиране винаги сме намирали отпред.

Иначе тези дни гледах във ФБ групите някакви снимки на лалетата от Екопарка и ми се видяха, че са прецъфтели вече. Но нямам мнение от първа ръка, така да се каже.

# 63
  • Варна
Търся за подарък стилна брошка и нещо по- така, не за 20-30 лв.  Къде мога да разгледам, имате ли идеи?

# 64
Като за начало във всички бижутерски магазини , но зависи какъв ти е бюджета и какво искаш. Има всякакви неща.

# 65
Аз си ги купувам от Алито. Имам много и всички си ги харесвам.
Иначе както каза Лан във всеки бижутерски магазин ги има. В Гранд МОЛ се сещам за Парфоа, и магазина до ДМ на ъгъла на първия етаж.

# 66
Здравейте! Бихте ли препоръчали добър офталмолог за възрастен с висок диоптър късогледство и астигматизъм!

# 67
Аз и семейството ми ходим при д-р Йордан Андреев. Работи в Очна болница по каса, има доста апаратура, млад, внимателен. На частно работи в клиниката на Проф. Групчева.

# 68
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте! Бихте ли препоръчали добър офталмолог за възрастен с висок диоптър късогледство и астигматизъм!
Аз съм с висок диоптър късогледство и от години посещавам Дечева в Николай Чудотворец. Изключително внимателна, подробен преглед и най-важното е, че не претупва прегледа. 😊

# 69
Да, д-р Дечева е чудесен човек и внимателен лекар. Друга свястна непретупваща е д-р Мария Славова - Св.Петка - платено, Санита в Младост 2 - по Здравна каса. /Говоря за очни лекари./

Химическото чистене в Младост 2 - пазар Младост, съществува ли още , частна фирма ли е или е приемник на бившата Багра , цените как са ? И качеството? Могат ли да съсипят официална рокля....., има ли химически , които съсипват и кои са, че да не попаднем на тях???

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 14:25 от *Камея

# 70
  • Под Слънцето
Химическото  го има, да.  От много, много години не съм влизала вътре , но ми е по пътечката за Еконта. След малко слизам натам. Ако има някви въпроси, казвай какво - да снимам ли, да ги питам ли нещо.

# 71
  • Варна
Химическото чистене в Младост 2 работи. Не мисля, че е държавно. Ползвах услугите преди 2г, нямам спомен да съм останала недоволна.

# 72
Цялото семейство сме пациенти на др.Барбукова. Доволни сме. И детето тя оперира за страбизъм, години след това на баща ми леща слага. И оптиките обикаля за едни специфични стъкла за детето.
Др.Дечева  пък беше тази, която установи проблем при свекъра. Операцията не можеше да се направи във Варна и пак др.Барбукова ни съдейства за клиника в София.  Моето мнение е,че ако проблема не е за тях и двете докторки насочват към други специалисти. Успех в лечението!

# 73
И аз с въпрос на лекарска тема. Имате ли мнение за тези лични лекари?
Скрит текст:

# 74
Имате ли мнение за дерматологичен кабинет в града , за поставяне на ботулинов токсин?
От който да сте доволни като ефект и цена.

Общи условия

Активация на акаунт