На пазар във Варна - тема 73 ⚓

• 43 851
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Аспарухово става ли за плажуване тази година, не съм ходила още. Гледам и че платената зона се е увеличила доста, свободната зона достатъчно голяма ли е.

Къде ходите на плаж без да се налага да пътувате половин ден. Надолу от Варна предпочитам, нагоре не са ми познати плажовете.
Ходя на Рибарския или отляво на него. Аспарухово ходих веднъж, обаче ми е доста далеч и не ми се ходи и прибира. Плитко и чисто беше.

# 616
  • Варна
Аз също не обичам да пътувам до плажа с кола, като ме напече едвам се връщам обратно.
От няколко години ходя на плажа на Куба бар. Но аз не влизам почти във водата 😁 тъй че не съм фактор. Аспарухово също ми харесва, че има място бол за плажуващи, но пак заради шофирането не се наемам.

# 617
  • Варна
Втори уикенд ходим на Аспарухово на плажа. Слизаме от Района около Паметника и като видим откъде почва задръставенето под моста посока Парк Март и ни се отщява да ходим в нея посока. А предни години си ходихме на Траката на плажа, но с тези безумни задръствания не искаме.
Плажа на Аспарухово миналата седмица беше претъпкан, а днес доста спокоен. И все пак и миналата седмица си намерихме чадър на първа линия на платената зона пред Ред рок. Водата е видимо чиста, но аз така или иначе не влизам, но детето не пропуска. Чадър 7лв, шезлонг 7лв. Тоалетна на Редрока 1лв или ако си поръчаш нещо е безплатна. Предни лета ходихме често до Шкорпиловци, но втора година заради трафика пропускаме и там за 2-3 часа не си струва . Утре ще плажуваме повече от 2-3 часа и ще отидем в Албена, където също е подходящо за малки деца.

# 618
Плажуваме на Кабакум, Ной от години. Инцидентно сме ходили на Траката или Ривиера...не е същото.
В града е мръсно,  а далече тип Камчия, Фичоза ни мързи.

# 619
На Ракитника ходим ние

# 620
На Аспарухово ходим да речем веднъж седмично, понякога два пъти, тъй като е идеално за малки деца. В почивните дни е пълно в свободните зони до водата, но в платените винаги има чадъри и шезлонги.

За чистотата на водата - в залива навсякъде е една и съща. За по-чиста вода в тази посока, т.е. южната, - от Фичоза нататък.

# 621
  • Варна
СПЕШНО - Къде мога да принтирам файл ДНЕС - неделя?

# 622
  • Deutschland/HE
Да ми препоръчате място, където ще ми прехвърлят касетки на дискове?

# 623
Принтиране днес и аз търсих - на пазара в Чайка, но трябва с флашка. Ако пратиш на имейл - 1лв допълнително.
В старите теми четох, че на Дуум на Гардъна също може в неделя, но нямах път натам.

# 624
  • Варна
Благодаря. Този Дуум още ли съществува? Не ги ли затвориха всички?

Приятелка ми каза за Wild Art срещу Булмаг в Гранд мол. Там отидох и успях да принтирам.

# 625
СПЕШНО - Къде мога да принтирам файл ДНЕС - неделя?
Около Винса? 
Или офис уан.

# 626
  • Варна
Офис уан не работят в неделя, иначе те бяха първата ми мисъл. Около Винса също нищо не работи в неделя.

# 627
  • София
Здравейте!
Скоро ще съм новодомка и трябва да избера интернет доставчик(нет+тв)
Бихте ли ми препоръчали,може би някой местен доставчик🤔
Обмислям и А1,но май ще е грешка.

# 628
Аз съм на Булсатком, Икономичен пакет (плащам най-вече заради нета) 21.98лв.

# 629
Здравейте!
Скоро ще съм новодомка и трябва да избера интернет доставчик(нет+тв)
Бихте ли ми препоръчали,може би някой местен доставчик🤔
Обмислям и А1,но май ще е грешка.

Зависи в коя част на ВАРНА.

Общи условия

Активация на акаунт