На пазар във Варна - тема 73 ⚓

• 43 852
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
В повечето случаи, там където ходя сме по три клиентки.
5 не съм виждала, може би май само в един салон който е срещу Автогарата вече, преди беше зад Винса, но се преместиха.
Не знам как се казва

Искам да попитам дали имате някакви отзиви за др Мартин Милев в Добрич.
Там знам, че главно се препоръчва др Стоилов баща, но аз се интересувам за друг.
Зависи за какво ви е Милев.Аз ходих на фетална морфология при него-първата около 12 седмица.Апаратурата му е много добра е обстойно ми обясни всичко, което се вижда.Аз останах доволна изглежда си разбира от работата.Но има много чакащи по някога пред кабинета и се намира в дкц-2,което си е малко комунистическа сграда,не е като при Стоилов в модерен и собствен кабинет.

# 601
Аз имаХ много добри впечатления от Милев, обаче на последната профилактика, решил да погледне и гърдите на майка ми на супер модерната си апаратура.
Всичко било наред, да не си давала парите за мамограф.
Добре, че отиде, беше с 2см. тумор, видим дори и на обикновен ултразвук. Не знам какво щеше да стане, ако го беше послушала...
Пращах я да му съобщи новината, че е с рак/дългогодишна пациентка му е/, но тя отказа. Не бих му се доверила след лошият ни опит, а винаги претендира колко съвременна е техниката му и на колко конгреса е бил. Dizzy Face

# 602
  • Варна
Не мога да се въздържа по темата и за това да допълня , че Стоилов има също издънки. Само с апаратура работата не става, трябва си и някой да знае какво гледа на тази апаратура. И все пак лекарите и те са хора и те правят грешки, но е адски гадно като ти се случи лично.

# 603
Не мога да се въздържа по темата и за това да допълня , че Стоилов има също издънки. Само с апаратура работата не става, трябва си и някой да знае какво гледа на тази апаратура. И все пак лекарите и те са хора и те правят грешки, но е адски гадно като ти се случи лично.
Да, прави грешки, тук имаше тема по този повод дори, но линк няма да дам, който има желание, ще я намери.

# 604
Благодаря, изборът се сведе до преглед  при Стоилов, да видим как ще е положението.

# 605
От къде да си купя ръкавица/ ръкохватка за горещо, но наистина да пази от горещо. Вчера така се изгорих през ръкохватката, все едно с голи ръце съм извадила тавата от фурната. Толкова явно пестят от материала за изолация, че с времето съвсем изчезва и остава само плат. Ръкавиците пък са много неудобни заради този ултра къс палец.

# 606
Имам ръкавици за фурна от Лидл и те са най-хубавите, които съм имала досега, а съм сменила доста, но ги пускат около Коледа. Важно е да има указани температурни граници. пример Това магазинче е до Рибната борса

# 607
  • ВАРНА
Това магазинче до Рибната борса е страхотно!Всичко има вътре!

# 608
Някой ако има телефона на шивачката до пазарчето на Гюрлата,  в блок 114 - Илона, може ли да го сподели - може и на л.с.? Искам да попитам за една поправка.

# 609
Имаше въпрос за бижута, обеци... -  инстаграм  страничка препоръчвам @diamond_moon_jewellery, зная, че е онлайн, а се търси реален маг., но разгледайте.

# 610
  • Варна
Здравейте, търся майстор на перални. Помня, че някой имаше добър майстор, но нищо повече.

# 611
Някаква идея къде продават такъв сироп лешник? Гледах в Кауфланд, има какви ли не, ни не и лешник. Виждам, че има в нета по разни сайтове, но искам от физически магазин да взема.

# 612
# 613
  • Варна
В Метро или в алкохолната борса вероятно има.

# 614
Аспарухово става ли за плажуване тази година, не съм ходила още. Гледам и че платената зона се е увеличила доста, свободната зона достатъчно голяма ли е.

Къде ходите на плаж без да се налага да пътувате половин ден. Надолу от Варна предпочитам, нагоре не са ми познати плажовете.

Общи условия

Активация на акаунт