На пазар във Варна - тема 73 ⚓

• 43 964
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, търся ето такива панталони, да не са дънкови, от някакъв лек плат. Знам че са демоде, но тийнът отказва да носи други. Къде, от физически магазин, моля помогнете! В краен, съвсем краен случай онлайн.

# 361
Отиваш в New Yorker и има. Аз гледах преди седмица-две такива модели. Има и с ластик на крачола.

# 362
  • Варна
Някой, който е ходил скоро до Джъмбо, случайно да е видял подобен тип сламени чанти?
В мола вчера нищо не си харесах.
Във Фиола са грозновати и скъпи за вида си))

# 363
Някой, който е ходил скоро до Джъмбо, случайно да е видял подобен тип сламени чанти?
В мола вчера нищо не си харесах.
Във Фиола са грозновати и скъпи за вида си))

Мернах някакви в Джъмбо, но си спомням, че нещо скъпи ми се видяха като за там. Нещо от сорта на 30-40 лв, ако не бъркам Simple Smile

# 364
Отиваш в New Yorker и има. Аз гледах преди седмица-две такива модели. Има и с ластик на крачола.

МЕрси ЛАне, ще скокнем до делтата. С ластик тийна не харесва. много го очертавали....

# 365
Що да са демоде гащите, моят си има и дълги, и къси каргота.Една идея по_къси от LCW

# 366
  • Варна
Голям размер плажна кърпа, ако сте виждали някъде? Но не предположения, а ако сте виждали, моля споделете!

# 367
  • Варна
В Декатлон, от микрофибърните плажни кърпи има големи размери, а са много компактни.

# 368
В сайта на Уайкики има кръгла сламена чанта с дълга дръжка.

# 369
В Декатлон, от микрофибърните плажни кърпи има големи размери, а са много компактни.

+1

# 370
  • Варна
Благодаря за съветите за кърпа от Декатлон. Купила съм на мъжете ми. Търся си за мен Wink хавлиена и за предпочитане красива Simple Smile

# 371
Благодаря за съветите за кърпа от Декатлон. Купила съм на мъжете ми. Търся си за мен Wink хавлиена и за предпочитане красива Simple Smile
В Аико Hands Plus1

# 372
Фирма, от която сте доволни за изработка и поставяне на комарници на врати и прозорци?

# 373
  • In transit
Фирма, от която сте доволни за изработка и поставяне на комарници на врати и прозорци?
Сами_М(поне мисля, че така се казваше), точно срещу 2-ро РПУ.

# 374
  • София
В Хоум макс също има големи плажни кърпи. Може да ги разгледате и на сайта.

Общи условия

Активация на акаунт