На пазар във Варна - тема 73 ⚓

• 43 892
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Може ли да ми препоръчате ревматолог за възрастен?
Мога да препоръчам д-р Светлана Христова. Работи в Клиника по ревматология в УМБАЛ "Св. Марина" и ДКЦ "Св. Марина". Аз към нея последно се бях обърнала и останах доволна.

# 511
Може ли да ми препоръчате ревматолог за възрастен?
Мога да препоръчам д-р Светлана Христова. Работи в Клиника по ревматология в УМБАЛ "Св. Марина" и ДКЦ "Св. Марина". Аз към нея последно се бях обърнала и останах доволна.

Аз също препоръчвам д-р Христова.

# 512
  • Варна
Може ли да ми дадете инфо за туристическа агенция. Искаме с приятелка да се развеем из чужбина 😎

# 513
Къде по-точно в чужбина?

# 514
Добро утро на всички!

Търся човек за демонтаж на шкаф за баня с мивка и смесител и после за монтаж на новите такива.
За в близките дни..

# 515
Може ли да ми дадете инфо за туристическа агенция. Искаме с приятелка да се развеем из чужбина 😎
Ориндж холидей, офисът е на морска гара. Предлагат доста добри оферти

# 516
  • Варна

Турс Клуб офис Варна - препоръчвам

# 517
  • Варна
Нирамар травел. Ходихме до Румъния и всичко беше много добре организирано.

# 518
  • В центъра на моретата
Някъде в темата се коментираше за стелки за плоскостъпие, изготвени индивидуално с платограма. Днес водих дъщеря ми при д-р  Владимиров и каза, че на есен ще е необходимо да й правим такива. Помолих сега да каже къде да се правят - не ще. Но аз искам от сега да направим, защото й предстои пътуване, а я наболява крака.
Моля, ако някой има отзиви къде се правят, ще съм благодарна да сподели!

# 519
Не ги препоръчвам! Закупихме преди няколко години за подарък екскурзия в чужбина. Седмица преди това, я отмениха.

# 520
Някъде в темата се коментираше за стелки за плоскостъпие, изготвени индивидуално с платограма. Днес водих дъщеря ми при д-р  Владимиров и каза, че на есен ще е необходимо да й правим такива. Помолих сега да каже къде да се правят - не ще. Но аз искам от сега да направим, защото й предстои пътуване, а я наболява крака.

Аз ходих февруари във FOOT STUDIO на ул. Ген. Столипин 21 при Огнян Динев/ препоръча ми го ревматоложката д-р Св. Христова/. Телефона му е 0878 141 123. Освен прегледа, индивидуалната изработка на стелките имат и обувки на две испански фирми.

# 521
Не ги препоръчвам! Закупихме преди няколко години за подарък екскурзия в чужбина. Седмица преди това, я отмениха.

И аз не ги препоръчвам. Точно в Румъния ходихме и не останахме доволни. Абсурдна програма и неадекватна екскурзоводка.

# 522
  • Варна
За чужбина,защо сами не си организирате.Аз процедирам така:намирам евтини билети понякога по 10,20 евро и след това търся хотел в центъра или на плажа според дестинацията.Едно че е по евтино и не завися от групи.Има теми в туризъм.

# 523
Някъде в темата се коментираше за стелки за плоскостъпие, изготвени индивидуално с платограма. Днес водих дъщеря ми при д-р  Владимиров и каза, че на есен ще е необходимо да й правим такива. Помолих сега да каже къде да се правят - не ще. Но аз искам от сега да направим, защото й предстои пътуване, а я наболява крака.

Клиника нова в рехабилитацията имат машина. Главният офис на същата фирма също с машина е на ген. Колев. Правят диагностика и изготвяне на един път. С най-скъпа подложка цената месец май беше 165. Носи ги четвърта година слага на всяка обувка. Сменяме като му порасне крака. Тази година казаха че дори има подобрение в единия крак. Ще потърся името на фирмата.

Footbalance e системата. Цените бяха едни и същи Ина двете места

В нова

https://novavarna.com/footbalance-za-problemni-stapala/

На ген колев
https://www.body-balance.bg/blogposts/%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%86%D … D1%80%D0%BD%D0%B0

Последна редакция: чт, 20 юли 2023, 20:24 от _re_ge

# 524
  • Варна
Благодаря. Ще потърся темата. Не искаме сами, а с екскурзовод всичко да ни е организирано а не да се лутаме. Иначе някъде из Европа като дестинация.

Общи условия

Активация на акаунт