На пазар във Варна - тема 73 ⚓

• 43 914
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Миглена Стоева е,но това няма особено значение:) .Препоръчвам я и аз с две ръце!

# 541
  • Варна
Като сме хванали темата с маникюра. Няма такава тема за Варна и за това да питам тук.
Сменихме района за живеене и търся добра и бърза маникюристка в район Бриз, Левски, Чайка. Определено бързина и качество са ми важни, тъй като нямам по 2 часа възможност да седя седнала, Особенно че съм с къси нокти. Пробвах няколко дами в Левски и се оказа, че не взимат нови клиенти Sad

За гел лак ли говорим? Има ли момичета, които ги правят за по-малко от 2 часа? Мен никога не са ме правели за по-кратко време.

За гел лак говоря да. Жената при която ходя от 5 години ме прави за около 1ч. 15 Мин. , но искам да пробвам нещо различно.
Даже не мога да си представя да отделя 2 часа за маникюр. За 1ч.30мин съм ОК.

# 542
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Гел лак за час е нормално. Сваляне, почистване на кожички, база, 2 слоя цвят и топ. Това е. Вече ако искате рисунки и гел за изграждане е вече по-трудоемко.

# 543
Някой знае ли дали Рзок имат обедна почивка на обяд или работят цял ден?
Всъщност до 17ч ли, както пише в гугъл?

# 544
  • На ръба..
В медицински център Русев, в двора на Окръжна болница, една от старите бараки е обновена и направена на център за образна диагностика.

А дали е по ЗК или само платен прием?

# 545
Някой знае ли дали Рзок имат обедна почивка на обяд или работят цял ден?
Всъщност до 17ч ли, както пише в гугъл?
Зависи за какво ще ходите там. Ако е горе по отделите, имат почивка, иначе долу гишетата нямат или поне преди нямаха.
Работят до 17 ч.

Последна редакция: пн, 24 юли 2023, 13:25 от Реа

# 546
  • In transit
В медицински център Русев, в двора на Окръжна болница, една от старите бараки е обновена и направена на център за образна диагностика.

А дали е по ЗК или само платен прием?
По ЗК работи и с платен. По спомен, май само два дни в седмицата работи. Така, че си запишете първо час, а после си вземете направление.

# 547
Търся най обикновена скара. Във Вулкан дали или или някъде около Чаталжда? За другите магазина видях в сайтовете им.

Скрит текст:

# 548
Във Вулкан, в магазина до Крепежните на Чаталджа мисля,че също има.

# 549
Във Вулкан, в магазина до Крепежните на Чаталджа мисля,че също има.
Намерих телефон все пак и се оказа, че нямат, но са имали на доста по висока цена, така, че ще се наложи да ходя до Алати. Hands V

# 550
  • In transit
Реа, под шоурума на Киа, в уличката надолу, има един магазин за бойлери. Там са най-евтини скарите. Вдясно се намира, под него е магазина на Фабер (за абсорбатори), а отсреща е един голям магазин за осветителна тела.

# 551
  • Deutschland/HE
Реа, ние купихме преди две години същата скара от Технополис, беше 35лв някъде.

# 552
Преди около 2 седмици гледах такива скари на промоция /- 50%/ в Кауфланд, при редовна цена 49,99 лв.

# 553
Около 33 лв е сега намалена скарата в Алати, ще погледан и там където ме съветва Mikkey.

# 554
www.skitia.com  са производителите на тези скари. Има ги на сайта им.

Общи условия

Активация на акаунт