На пазар във Варна - тема 73 ⚓

• 43 906
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
www.skitia.com  са производителите на тези скари. Има ги на сайта им.
Звънях и пак към момента Алти дават най добра цена. Това го пиша за инфо.

# 556
  • Варна
Има и друг производител на скари - Елдом Микс Провадия - на външен вид са почти еднакви с тези на Скития, но провадийските са по-издръжливи според личния ми опит и с двете. Та, ако имате избор, препоръчвам Елдом.

Edit: Погледах в брошурата на Алати - скарите не са на Скития, не са и провадийските, нямам опит с  тези Виктория.

Последна редакция: пн, 24 юли 2023, 16:10 от kati4kaa

# 557
  • In transit
Има и друг производител на скари - Елдом Микс Провадия - на външен вид са почти еднакви с тези на Скития, но провадийските са по-издръжливи според личния ми опит и с двете. Та, ако имате избор, препоръчвам Елдом.
Да, точно така е. В магазина, който писах по-рано продават от провадийските. Първата я ползвахме 4 години.

# 558
На приятелка такава на Виктория се скапа за няколко месеца,мъкнаха я гаранционно за ремонт,след още няколко месеца-същата работа.С провадийска сме от 7 години,пу-пу,още държи.

# 559
Благодаря Ви за отговорите, явно ще пропусна Алати и ще се насоча към магазина който по нагоре ми предложихте.

# 560
  • Варна
Да знаете дали някъде изкупуват стъклени буркани?

# 561
Може ли препоръка къде да отида за ЕЕГ.

# 562
Момичета, помагайте! Къде да си намеря бански в разгара на лятото? Ходя изклчително рядко на плаж и не искам да е много скъп. Иска ми се да е с висока талия и по-отворено горнище. Ако някой знае сайт в интернет, бих се радвала да сподели. Аз разглеждах в damski.bg, но там горнищата са много еднотипни и от модел, който не ми допада.

# 563
  • Варна
Момичета, помагайте! Къде да си намеря бански в разгара на лятото? Ходя изклчително рядко на плаж и не искам да е много скъп. Иска ми се да е с висока талия и по-отворено горнище. Ако някой знае сайт в интернет, бих се радвала да сподели. Аз разглеждах в damski.bg, но там горнищата са много еднотипни и от модел, който не ми допада.
  не е онлайн, но в stop&shop има хубави бански. На княз Борис и на цар освободител имат магазини.

# 564
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Хубави бански има и магазинчето срещу Винса. Има и срещу Лидл Битоля, под Обнова и по-нагоре по улицата на Перфект(над Второ районно).

# 565
Хубави бански има и магазинчето срещу Винса. Има и срещу Лидл Битоля, под Обнова и по-нагоре по улицата на Перфект(над Второ районно).
А продават ли отделно части на бански?

# 566
В немските магазини, мисля че продават отделни части.

# 567
  • Варна
Че даже и в Лидл продават бански 😁

# 568
  • ВАРНА
Бански ими и в Джъмбо. На Колхозния също.

# 569
  • Варна
В моловете е пълно с намалени бански в почти всеки магазин. Продават се по отделно горници и долници на смешни цени по 10 лева. Все нещо ще си харесате.

Общи условия

Активация на акаунт