Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 12

• 22 968
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
Баран е пекан и как хубаво пее да вземе Гюлдияр да ги запише с Мердо в студиото ще е музика за всяко ухо...

Теория за постера Ферит ще се облече като келнер 😂🤦‍♀️ и ще отвлече Сейран от сватбата на сестра и...

Орхан толкова се издава че не обича сина си че не е истина. Къде е Орхан сега? Жалко наистина защото и той има нужда е обичан не да му се купи нова кола например..

# 406
Стрелба в фризьорския салон  🤯 Дано я отвлече вече че ми писна да ги гледам тъжни нещо хубаво да стане вече 😍

# 407
Не стрелба, a снимки във фризьорския салон. С автоматичния преводач така става.

# 408
  • Яко в Матрицата...
Ами да, какво може да измисли един мъж - стрелба, бой, мафия и т.н.

Но аз друго се замислих. Сейран и Ферит, а и всики около тях, имат проблеми от психически характер, нанесени им още в детството. И сега вместо Феро бей да се опитва да намери лек за раните си, да намери себе си, да стане нормален човек, той крои планове за отмъщение. Не може да пише Гюнтер, не може! Да му изземат калема и да го дадат на някого другиго Weary

# 409
Ренко , смяна на сценарист в дизи никога не е носила добри неща но ако ще докарат някой който наистина е писал подобен жанр като Дениз Акчай -Истанбулска невеста например би било супер.

Утре Емре е гост на предаването по Канал Д от 20ч
Аз обичам да ги слушам понякога ,но ще отворим специално аз му харесвам песните на Емре

# 410
  • Яко в Матрицата...
Знам, Диди, но поне някоя абла да вземат да му дава акъл за женските образи. Много е зле положението...

# 411
Някой някъде писа, че ще го сменят втория сезон. Не знам, аз също съм със смесени чувства относно смяната.
Между другото, Макбуле Косиф е голяма фенка на сериала ни, дано не вземат нея GrinningGrinning
Дениз Акчай беше уникална в Истанбулска невеста Heart Eyes

Спойлер пуснаха, Феро щял да краде Сейро от сватбата на Суна Stuck Out Tongue Winking Eye

# 412
# 413
Значи приготвяйте кърпите

https://twitter.com/yalicapkinidizi/status/1654446447264137216

Плача с глас това не е нормално...

# 414

Точно и аз го гледах и мислих да го споделя колко са изморени и тъжни жал ми е ! 😞

# 415
Е разплаках се .. милия просто е съкрушен.
Да ги събират вече , че не се издържа тая мъка.

# 416
  • Яко в Матрицата...
Тюх, не мога дори да го гледам, на някакво тъпо събрание съм Triumph

# 417
Познах гласът на Йозджан от първата нотка аз не го харесвам да си кажа и не отразих песента ,но се просълзих тука на това нещо със сънят...Направо като кама ще ми е довечера.

Ф:Сейран ти си тук...
С:Където си ти там съм и аз..
Ф:Сейран много ми липсваше любима! Много ми липсваше обич моя
Диханието ти,аромата ти всичко свързано с теб много ми липсваше....

Това не е влюбен мъж - да.
А думите за загуба ги казва на Пелю

# 418
Значи ще се ожени за Пелин, щом казва - ето това е поражение, Пелин.
Роклята от нова година ли е?
Физиономията на Сейран, като казва "Тук съм", нещо май и на Афра не й е добре.

# 419
Мисля , че тези думи ги казва на Пелин в стаята като я отблъсква.Ама де да видим.

Общи условия

Активация на акаунт