Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 12

• 22 943
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
И все пак това е сън и всичко може в него Но действителността е друга , и тя доведе всичко до тук Да видим кога Ферит и на яве ще каже тези думи
Надявам се цялата сцена да е красива ❤

# 436
  • София
Аз искам да знам едно, че се загубих от толкова спойлери, каравани и подсказки. Ще съберат ли скоро СейФер и кога се очаква това приблизително?

# 437
Няма да се съберат, и режисьорката го каза, и спойлерите го казват, и тъпия монтажист с неговите емоджита. За днешната серия само тъжни и ревящи е сложил. До края на сезона е ясно, че някой ще го оженят/омъжат, някой ще го гръмнат, а всички ще ревем с глас. Щото аз и от героите в сериала не виждам някой да е щастлив или пък има такъв шанс.
Аааа, освен един-Казъм! Ако шитне дъщеричките за повечеко пари и имоти. Тя Сейран златна кокошка ще му излезе. Тамън 2 пъти ще я превърти в оборот.
Ясно е, че ще ревем, поне преди да са започнали да се посмеем.

# 438
Готови ли сте излемето да го видите по друг начин?
Какво ли още ще направя в името на едно дизи?

# 439
  • София
Няма да се съберат, и режисьорката го каза, и спойлерите го казват, и тъпия монтажист с неговите емоджита.
До края на сезона? Еееееееееега ти! Scream

# 440
С това "не събиране", нали знаят, че рейтинг пада. Защо го правят, при положение, че знаят мераците на публиката?

# 441
Как няма да ги съберат, може да е догодина по това време, ама все ще трябва да ги съберат.
Ще се сънуват взаимно и това ще им е дотогава.

# 442
  • София
С това "не събиране", нали знаят, че рейтинг пада. Защо го правят, при положение, че знаят мераците на публиката?
То хубаво мъка, драма и разлъка, ама не е ли достатъчно. Колко серии вече са разделени?!

Как няма да ги съберат, може да е догодина по това време, ама все ще трябва да ги съберат.
Scream

# 443
Аааа, аз писах до края на този сезон. Нали за това ще се напънем да гледаме втори, та да ги видим най-накрая заедно Grinning

Колко епизода останаха до финала? 7? 9?

# 444
И за "Черна любов" беше хубаво да ги съберат Нихан и Кемал, а и нали доброто трябваше да възтържествува, ама те взеха, че с лош край го финализираха.

# 445
  • София
Аааа, аз писах до края на този сезон. Нали за това ще се напънем да гледаме втори, та да ги видим най-накрая заедно Grinning

7? 9? епизода драма? Това направо не е за вярване.

И за "Черна любов" беше хубаво да ги съберат Нихан и Кемал, а и нали доброто трябваше да възтържествува, ама те взеха, че с лош край го финализираха.
А, сакън! Добре, че спрях да гледам навреме. От едно време, след "Менекше и Халил", съм много осторожна по отношение на финалите. Усетя ли, че тръгват нещата натам, зарязвам.

# 446
Тоя сценарист, дано само не е решил да подлага Сейран на някакви съвсем извращения, че да кара Ферит да страда.
6 епизода с днешния ги броя по календар до 09.06.

# 447
Искам да видя как Зерин подава ръка на Ферит за да я целуне Joy Joy

Не можах просто. Ще ме извините JoyJoy

Кара Севда е завършила гадно, но на финала чак. (започнах аз да го гледам и много ми хареса, но като разбрах как свършва и приключих, не мога да гледам) И нашите може да ги изпотрепят, но баш на финала, до тогава ще се надяваме и ще караме на сънища и спомени.

# 448
  • София
Цитат
И нашите може да ги изпотрепят
Защо? Нали истинските СейФер са си още заедно и си живеят щастливо?!

Скрит текст:
Тоя сценарист, дано само не е решил да подлага Сейран на някакви съвсем извращения, че да кара Ферит да страда.
6 епизода с днешния ги броя по календар до 09.06.
+ 5 епизода, в които са разделени (от 25еп. насам) = 11 епизода СейФер йок. Rage

# 449

5 без този тази вечер
На 09.06 ще е финала Поне така запомних

Общи условия

Активация на акаунт