Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 12

• 22 932
  • 747
  •   1
Отговори
# 450

Според мен пък SeyFer ще се съберат. 🌹

# 451
А, missence , аз не очаквам и в началото на следващия сезон да са заедно.

Те, ако сега/скоро се съберат, краят сигурно ще е лош.

# 452
Да си грабва чантата и да си ходи

# 453
И въпреки ,че песента изяде бан ще намеря начин да я намеря и сложа тази версия в канала ми в ютуб
Дано ви хареса!

https://twitter.com/xblackrose95/status/1654488589328084993

# 454
Ферит е съсипан. За Сейран не мога да кажа същото..

# 455

Няма как да го кажеш при положение, че Сейран потрива доволно ръце и няма търпение да отвори шампанското. Има изражение на много щастлива и обгрижвана жена.

Диди, защо е изяла бан?

# 456

Няма как да го кажеш при положение, че Сейран потрива доволно ръце и няма търпение да отвори шампанското. Има изражение на много щастлива и обгрижвана жена.

Диди, защо е изяла бан?

Ютуб авторски права сега се опитвам да намеря песента така,че да нямам проблеми в туитър на който му върви да гледа аз ще намеря начин да го сложа в ютуб.

# 457
Има ли спойлери от днес, като изключим това къде снимат?

# 458
На мен песента ми върви.
Спойлерите са тъпи и не са за този епизод. Имам предвид, че не са от онзи източник, на който винаги са му верни и звучат повече като фенски мераци.

Най-много се тиражира, че в 32 серия се жени Суна за Сафет и Ферит и Абидин щели да си откраднат булките. Никой не бил потвърдил, но и никой не бил отрекъл, така че било истина. Не я виждам Суна да тръгне някъде, особено пък с Абидин. Къде? В гаража на Корхан? Какви кражби, какви глупости. Ферит щял да се облече като келнер, то щото като сложиш бяла риза и черно сако ставаш невидим и никой няма да го познае. Особено Тарък, който не белее, а дебне като хиена.
Ще видим. Да преживеем първо довечера.

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 17:37 от Бл@гуна

# 459
И той се държи за главата ?! Simple Smile

# 460
  • Яко в Матрицата...

# 461
Ах децата ми...

# 462
Диди добре се е получило

# 463
Да ги крадат, едва ли ще тръгнат. По-вероятно ми звучи, двете заедно да решат да избягат, да си дават взаимно сила. Така, както Сейран искаше да бяга с Юсуф. Обаче къде ще идат.
За сефте гледам съвсем отначало сериал в реално време, абсурд да се хвана друг път.

# 464
Да ги крадат, едва ли ще тръгнат. По-вероятно ми звучи, двете заедно да решат да избягат, да си дават взаимно сила. Така, както Сейран искаше да бяга с Юсуф. Обаче къде ще идат.
За сефте гледам съвсем отначало сериал в реално време, абсурд да се хвана друг път.

Аз си го причинявам това вече няколко пъти, с уговорката ,че е за последен път. Дори прописах и в тема. Обикновено си избирам приключили сериали  с добър край. Много мразя да харесам нещо  и те вземат че го оставят в нищото, заради нисък рейтинг.
Но пък понякога в темата е по-интересно ,отколкото в сериала. Това е заслуга на пишещите момичета.
Добре , че ви  има !

Общи условия

Активация на акаунт