Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 12

• 22 931
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
  • Яко в Матрицата...

- Феро бей, къде си се скрил, бе душà? Flushed
- Исках под дýша мъката да заглуша“! Shower
- Еее, Сейро да беше извикал поне, People Dancer
Щяхте да си изкарате много добре Stuck Out Tongue Winking Eye

# 466
В ютуб тази песен на Сезен яде бан за съжаление може би затова са я спестили но това е песента за мен която трябваше да чуем не Йозджан Дениз ,но ако гледаме от мъжката страна можеше да сложат на Харун Колчак и Тан Тасчъ - Не си отивай обичам те също.Против Йозджан съм сори ...

Рамо се чака на пост

За тези които нямат туитър

https://www.vbox7.com/play:8a5d987d6a

# 467
  • Бургас
Ееех.....мислех, че съм психически подготвена за "вечерното шоу", но уви...сълзите на това момче ме хванаха за гърлото
Като мъжка майка и свекърва, преминала и по пътя на Сейран, и най-вече от позицията на годините се опитвах да намеря оправдание за държането на всеки... Но болката която си причиняват заради едната пуста гордост, не може да се оправдае! Затова и неизказаното помежду им при влизане в залата чуваме в песента "Остани", "Не си тръгвай", кажи ми "Остани" и аз ще остана...Толкова силно всеки от тях желае да чуе това, но кой първи ще преглътне гордостта си? Според мен трябва да е Сейран....до този момент нищо нежно не сме чули от нейната уста, а това момче направи толкова много жестове за нея! И стига сме се връщали в началото....да, много бяха изцепките му, но нима именно Сейран не откри доброто му сърце? И да, вече съм сигурна, че тоя Гюнгер ли, Гюнтер ли е женомразец, след като един, силен женски образ не можа да изгради, дори и отрицателните. Ифакат я мразим, но какво знаем за нея освен, че е подмолна - нищо. Пълнежът Зарин е излишно дори да се коментира. Лелята, доняяякде я поразви и толкова! А ако спойлерите се окажат верни до края ще превърне историята в трилър...
Тежка вечер предстои, но след тези 3 фрага, не знам какво още може да ни изненада....

# 468
Красиво! Hands Plus1
Но ... продължавам да мисля, че това не е сън, а блян. Simple Smile
Е, малко остава да видим какво ще е .

# 469
Би следвало да си го представя като влизат в залата.

# 470
Да, така си мисля - копнеж, нещо силно желано.

# 471
# 472

- Феро бей, къде си се скрил, бе душà? Flushed
- Исках под дýша мъката да заглуша“! Shower
- Еее, Сейро да беше извикал поне, People Dancer
Щяхте да си изкарате много добре Stuck Out Tongue Winking Eye

Рени

Тука викаха, Рамо да си вдигнел малко главата Joy

Берил е репостнала тази снимка с надпис: "Берил, която 7 епизода не е виждала Сейфер" и е написала - Вярно е.

# 473
  • Яко в Матрицата...
Еве, добре си е така Joy

Много сте сериозни всички. Отпуснете се малко Grinning

# 474
Ето аз като ви казвам, че споделя само нейни снимки и фрагове с нейно присъствие... охххх отвратителни са ми... мислех, че само във филма е такава ама явно и в реалния живот си е скумрия... тия пък 2те сами си коментират и си репостват и си слагат огънчета... лелеее яко са във филма..Rage

# 475
Не харесвам Буче знаете но това какво ще си споделя си е неин проблем стига и обръщайте толкова внимание пуснете я офлайн и се насладете на нашето което имаме.Алоооо 10 змийй да докарат Ферит е болен заради Сейран не заради комшията
Дивата антеплийка която му открадна сърцето - НЕУСЕТНО....

# 476
  • Яко в Матрицата...
Не харесвам Буче знаете но това какво ще си споделя си е неин проблем стига и обръщайте толкова внимание пуснете я офлайн и се насладете на нашето което имаме.Алоооо 10 змийй да докарат Ферит е болен заради Сейран не заради комшията
Дивата антеплийка която му открадна сърцето - НЕУСЕТНО....
Какво му каза дивата антеплийка, докато беше само една непозната? "Ако още веднъж ми се изпречиш на пътя, ще те накарам да съжаляваш!" Беше предупреден Феро бей Wink

# 477
Момичета много благодаря че съм сред вас много ми харесва как всички обсъждаме и разнищваме новите епизоди !! Благодаря че ви имаа !!

# 478
Нещо за оправяне на настроението !

# 479

Общи условия

Активация на акаунт