Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 12

• 22 893
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • Яко в Матрицата...
Бре, много хубав рейтинг. Браво! Като гледам ще страдаме още със СейФер...

# 601
И коментарът на Емрулах по повод рейтинга.

# 602
Дали Сейран би била такава ,ако Ферит не беше такъв разхайтен лигльо /без извинение / ,да получава всичко каквото му се хареса ,поиска ...да задоволява прищявките си по всяко време ,дори думите към  Абидин и последвалия шамар ...последното ми е достатъчно за мнението ми за него ....в случая пълен неблагодарник ...

Докога Ифакат ще го манипулира ... наясно е с нейната репутация ..нещо по въпроса да е казал , да ѝ е поискал сметка на всеслушание ...де този кураж ...., напротив дори  отиде да се жалва при нея.......при Сейран е друго ..физическо насилие  над трите ..... Ферит дали би  издържал  такъв "масаж "!?!?!  Нещо по въпроса ,а ????
Някой да е пребивал Ферит  и ако ...дали не би  бил по-зле и от Сейран .....

Седнал на стола на дЕдЕ  и ...както седна така и стана ревешката след думите на Ифакат ...

Ами той едва изчака Сейран да подпише "декрет"-а на дЕдЕ и предложи на Пелин . Сейран подписа , ти защо подписа ...Що се не опна на дЕдЕ ,не заради Сейран , а заради СЕБЕ си , ако те "има " ?!?! Зададе ли си въпроса защо Сейран се е "съгласила " на брак с този селски психо тарикат ?!?!
Толкова е лесно ...колкото Сейран успя да се спаси от продажбата на него ,така няма и да се спаси ,ако  има купувач сега , а то има.
Взел се е  за НЕЩО !!! ГРЕШКА !!!! И ти си НИЩО ....щом всеки може да  те манипулира ...и то без ...БОЙ !!!!

Писах и отново ще пиша ...две СЪДБИ- за  експеримент  на една разюздана сган в двата конака .....

Честит празник момичета !!! Аз съм много съгласна с теб Софи!! Аз си мисля същото Сейран може да е всякаква но си отстоява позициите яде бой но пак го отстоява и най важно нея трудно могат да я манипулират както Ферит той си е направо голяма заблуда !!! Харесвам и двамата и двамата играят страхотно ролите си но и аз съм жена и заставам на нейно място !!!

# 603

..физическо насилие  над трите ..... Ферит дали би  издържал  такъв "масаж "!?!?!  Нещо по въпроса ,а ????

Софи,остава и да припишеш на Ферит боя който Сейран яде от баща си

Тук става въпрос защо тя през цялото време го отблъсква,ругае,удря,пита го какво го интересува,казва му,че всичко е свършило и още да я остави на мира и още,и още.....няма да изброявем всичките постъпки на Сейран
Ферит "лигльо,разхайтен,задоволяващ прищявките си " се опита нееднократно да се сдобрят
С думи,с действия,с унижения...
Защо подписа?Защото в неговите очи Сейран иска това-иска развод
Всъщност,погледнато отстрани,той изпълнява нейните желания,не неговите
А това,че тя върши едно,а мисли друго,той няма как да го знае
Не се е подчинил на дядо си
В мислите му Сейран наистина не го иска.Той много добре познава Сейран,която не искаше да се ожени за него.
Щом е облякла булчинска рокля пред новия кандидат-жених,значи наистина иска развод
Ето,получи "ДА" от него
Вече е свободна
Направи това,което според него тя иска

# 604
Немисля че го е направил за нея точно заради дядо си и семейството го прави !!! Да тя го ругае но в 90% има за какво .. и тя има винаги но и той е не китка .. намирам и в двамата винаги щом са стигнали до тук.. и според мен на нея ще и стане лошо ще припадне и затова ще отложат делото !

# 605
Добро утро, честит празник 🌻
 По-надолу пускам някой клипчета от тик-ток, там какво ли не правят😄

Между другото, казват че утре ще има снимки отново в съда.. значи явно не са се развели, ама ми се струва някак нелогично Сейран да казва, че е бременна.. по-скоро друго яче ще е .. ама ще видим.
Направи ми впечатление Суна докато мереше роклята, имаше кадър в който и дадоха отблизо лицето и каза нещо, все едно планира нещо🤔
Мисля, че Ферит е прав да се откаже вече, сега е ред на Сейран. За шамара на Сейран нямам думи... Хареса ми Ферит.. как ги нареждаше един по един и те без да осъзнават си се радват, че предложил на Пельо... искам да видя плана му какъв ще е.. едва ли ще си причини да живее с тази скумрия🤦‍♀️
Това вече мисля, че не е по истинска история... и сценария толкова отиде надалеч, че ми се ще да прочета сценария от 1 еп. какво ли щеше да се случи до сега.. едва ли тия простотии......

https://vm.tiktok.com/ZGJut99e9/
https://vm.tiktok.com/ZGJutVVu9/
https://vm.tiktok.com/ZGJutqADk/
https://vm.tiktok.com/ZGJutgC4m/
https://vm.tiktok.com/ZGJutGq3k/
https://vm.tiktok.com/ZGJutuyvf/

# 606
Като се замисля по - добре да се разведат. Да приключат с нагласения брак и отново да се съберат и тогава да се подпишат наистина с желание.
Поне веднъж да му беше казала, че го обича..

# 607
  • Яко в Матрицата...
Ферит има много причини да каже "да" в съда. Всеки може да си избере една Simple Smile
- страх го е от дедето
- от инат
- защото е наранен
- защото не мисли трезво и все още не е овладял гнева си
- защото не вярва, че Сейран го обича
- за да си отмъсти
- защото Сейран така поиска
- за да потвърди казаното пред Фуат, че по-добре само той да е нещастен, отколкото и двамата

А моята причина е в клишето, че ако обичаш много някого, трябва да го пуснеш. Ако наистина е твоят човек, той ще се върне при теб.

# 608
Айде сега и нещо друго ...В момента Ферит е в положението на Сейран .....

Сейран я сложиха на тезгяха -стока и той я купи ....
Ферит се самосложи на тезгяха -стока - и Пело го купи ...усети ли се ....НЕ !!!!

Вал ,четеш избирателно  и пристрастно ...това няма никога да го напиша .....
Много пъти писах и не ми се иска и занапред да пиша /явно ще се наложи /,че тези двамата са ЖЕРТВИ.....
Докато Ферит винаги търси вината в другите ...ще е така безсилен за СЕБЕ СИ ...Остави Сейран ... първо спаси себе си  и то  от .....СЕБЕ си ....
Айде сега шегичка ...ако имаш Ферит на главата си ,т.е. придобила си го с "огромно " желание -дори  "по-голямо "
 от желанието на Сейран,не само ще сънуваш развод , ами ще тичаш през глава в съдебната зала ,че и без адвокат .Joy

Промяната трябва да е започне Ферит ,без да търси вина в Сейран ,направи го за себе си ....пиша го за N-ти път ...

# 609
Суна има Абидин. Прекрасен мъж и човек.  Чудя й се, защо не избяга с него? И да се спаси от  онзи куку навреме?

Сейран и Ферит  са жертви на семействата си. 
За да бъдат двойка трябва да върват заедно по-един път.  Ръка за ръка... Би било възможно, но дано не се заженят за другите. Ще стане мното трудно за гледане и разбиране.

Най-добре ще е Халис да плаща цената за грешките си,а не децата. Интересно е, миналото на Ификат и  как е станала толкова злобна?

Вече написах,че най-логично е Ферит да я пусне,след всичко което стана между тях.
Най-достойно и правилно е от негова страна.
Може да има различни причини и прочит на това Да в съда. 
Нали уж има план,да му мислят сценаристите.

# 610
Не знам колко от вас са се развеждали. Изглежда формален акт, но истината е, че в повечето случаи връщане назад няма. Статистиката твърди, че не малко разведени после преспиват отново- психологически го обясняват с навика и удобството. Тук обаче те дори този опит няма как да повторят, защото го нямат. Оставете тези приказки за това как го "оставяш да си тръгне и сам ще се върне". Изкуството и киното създават много стереотипи. Връзката между двама души изисква работа, усилия, градеж. Сейран и Ферит започнаха от някъде. Не от най-доброто място- от взаимопомощта. Но и това е нещо. Но съм против това да насърчим развода, за да почнели "начисто". Какво? Ще забравят? Този процес , ако си го започнал, излизаш от него само заради много основателни причини, а не на детинския принцип "иди си - ела си". Но нашите герои са далеч от тази зрелост. Аби простичко се опита да обясни на Пело- ще сте нещастни. Пело е щастлива от завоеванието- нищо, че няма обич. Ферит се радва, че "наказва" и показва кой кого трябва да слуша. Сейран търси пътя как да спаси всички- сестра, майка, себе си, Ферит. Даже Пело. Но не и стигат силите. Въпросът е много лесен- ще можеш ли да живееш без този човек? Като си отговориш търсиш всички други компромиси. То без компромиси не може. Но Ферит никога не е търсел компромис- или са му налагали, или е налагал волята си. Сейран е оцелявала чрез сестра си и майка си. Но никой никога не я е питал или да е търсил договореност с нея. Съществуванието ни е вид договореност с другите. И умението да се постига определя начина ни на живот.

# 611
Айде сега и нещо друго ...В момента Ферит е в положението на Сейран .....

Сейран я сложиха на тезгяха -стока и той я купи ....
Ферит се самосложи на тезгяха -стока - и Пело го купи ...усети ли се ....НЕ !!!!

Вал ,четеш избирателно  и пристрастно ...това няма никога да го напиша .....
Много пъти писах и не ми се иска и занапред да пиша /явно ще се наложи /,че тези двамата са ЖЕРТВИ.....
Докато Ферит винаги търси вината в другите ...ще е така безсилен за СЕБЕ СИ ...Остави Сейран ... първо спаси себе си  и то  от .....СЕБЕ си ....
Айде сега шегичка ...ако имаш Ферит на главата си ,т.е. придобила си го с "огромно " желание -дори  "по-голямо "
 от желанието на Сейран,не само ще сънуваш развод , ами ще тичаш през глава в съдебната зала ,че и без адвокат .Joy

Промяната трябва да е започне Ферит ,без да търси вина в Сейран ,направи го за себе си ....пиша го за N-ти път ...

Ферит в последните серии не е направил нищо,с което да обиди,нарани,или унижи Сейран,съжалявам
И да-искам такъв мъж,искам неговата обич,искам да вижда навсякъде мен и само мен
Искам такъв мъж,който да ме търси и да ми се моли да не правя глупости в живота си
Но,ако бях мъж не бих искала обаче Сейран ,озлобена,жестока и злобна
Жена,която не казва ни една ласкава дума на мъжа си,която не прощава и не забравя
Жена,която преекспонира озлоблението си към баща си върху мъжа си
Благодаря
И Софи,съжалявам,ако не пишеш
Ти си ми стимул да търся още и още причини за това,което се случва по сценарий между двама млади

# 612
Рейтинга е супер, спор няма! Да, нямаме романтични СейФерчета, но пък имаме блестящата игра на АфРам.

"Любовта си състои от една душа, обитаваща две тела."

Ако чакаме отговора на Сейро, според мен ще е "да", заради гордостта й, но пък си мисля, че преди да е дала отговора си, някой ще се намеси.

Иначе за поред път "блесна" бездарието на Пельоджъм. Толкова екранно време и се отдели, толкова сцени имаше в които можеше да покаже нещо, но не би....при такъв силен каст (не говоря само за Афра и Мерт, говоря за всички) тя просто е бледо копие на актриса, а след снощния епизод съвсем ясно си пролича. Няма място в този проект, дано втория сезон ни я спестят.

# 613
  • Яко в Матрицата...
Виктория аз вярвам в това клише. Може да е романтизирано, но съм го видяла в живота. Както написах, всеки сам може да си отговори на въпроса защо Ферит каза "да". Причини да искаш.

Зори - за Буче Hands Clap

# 614
Според мен същи ако ги разведът ще стане тегаво и трудно ! Да съгласна съм че в хубаво да започнат от начало и начисто но к така могат да го направят стига да спрът и да поговорят както Ферит с отмъщението така и Сейран с ината си !

Общи условия

Активация на акаунт