"Всеки от нас има поне един Змей за убиване.
Наздраве за смелостта да опитаме"
За снощната серия..
Разочарована съм.
Видях отново и отново обвинения от страна на Сейран,дори и в моментите,когато силно страда.Тя явно черпи сили от това да търси вина винаги във Ферит,а говори,че той прави винаги така,ако не става на неговата
Още в разговорът и със сестра и,че той е трябвало да скъса документите и да и протегне ръка,че била с паник атака се ядосах-а нима не беше същото и с Ферит?
Зададе въпрос -защо никой не я разбира
Аз не мога да я разбера,въпреки,че гледам много внимателно да намеря поне една сламка,за която да се хвана и да разбера това момиче
Еми,не мога!
Една единствена думичка трябва да излезе от устата и,за да даде сили на този мъж да се бори за тях
Да сте чули тя да казва,че обича Ферит?Не,нали?
Ами тогава той откъде да знае,че е така?Само от думите на Суна?
Всеки на негово място би се отказал.Даже,точно това вече ми хареса в него
yeterli! както казват комшиите
Той и протегна ръка в дома на баща и и какво получи?ОТКАЗ!
Сред това-в магазина за рокли-въпреки,че беше права,въпреки,че каза в очите на онези отвратителни жени истината-Ифакат я срази само с една реплика-"Ти направи своя избор,когато си тръгна"
Сейран ми изглеждаше като някоя селска пръчка,съвсем не на място и много невъзпитано в този момент
Защо това момиче си мисли,че може да си тръгне,да говори с Халис по телефона и да му заяви,че няма сила,която да я върне в тази къща,да заяви категорично,че иска развод,да подпише документите,да повтаря непрекъснато и винаги на Ферит,че всичко е свършило и въпреки това да изисква той да се бори за нея,да а търси,да страда,да иска само нея?Всъщност,така и става,но тя не вижда това-С какво право?
И във фитнеса пак обиди-ти си такъв,онакъв,думи,думи грозни,обидни и накрая шамар!ЕЕЕЕ!Хайде стига!
Нали избяга от вдигнатата ръка на Ферит?А твоите шамари?Твоите обиди?
Ферит нито за миг не си позволи да я обиди,да я унизи така,както тя него
Мисля,че Ферит в момента следва своя плат за отмъщение.Само,че този план включва и него,а от това страда най-много той
Бл@гуна,да и аз това забелязах-цената в банята я нямаше
Направиха ми впечатление думите на Суна,когато плачеше облечена в булченската рокля-че все едно в погребален саван я обличат.Дано да не е подсказка.Много ми е мило за нея.ЕДна такава крехка и уплашена до смърт.Надявам се да намери сили и да се пребори със съдбата си
Не искам развод на двамата не за друго,а заради Сейран.Защото тогава там става страшно.
Заради Ферит също
Една единствена дума ги дели
Само,ако могат за си качат,че се обичат..
Но,както е писала сценаристката,ще има Сейфер,когато започнат да си говорят помежду си
Хубав празник на именици,ако има такива в темичката ни!
Защото както бракът беше на хартия, така и разводът ще бъде на хартия. Ако изобщо го има. Така че - всичко е точно
Relax...
Много е талантливо това момче
Афра е негов достоен партньор. Как само с очи казват всичко. Няма нужда да им пишат реплики. Зад това обаче стои огромен труд. Адмирации и за двамата!