Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 12

• 22 897
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
На първо четене ,серията не ми е много по вкуса.
 Бях писала , че ако Ферит започне да отмъщава ,  сигурно няма да ми хареса. Ами , не ми хареса ! Толкова  злоба , наглост ,ехидност не му подхожда на нашето момче. Все едно не  е той ! Озлобен , помитащ всичко по пътя си , дори и любимата жена. Нали любовта прощавала всичко /някой го беше писал тук/.Е май няма чак толкова велика любов към Сейран ,че да и прости грешките.

Кое е злоба и ехидност при него? Това да кажеш истината, в прав текст, кой какъв е ли?

# 571
На първо четене ,серията не ми е много по вкуса.
 Бях писала , че ако Ферит започне да отмъщава ,  сигурно няма да ми хареса. Ами , не ми хареса ! Толкова  злоба , наглост ,ехидност не му подхожда на нашето момче. Все едно не  е той ! Озлобен , помитащ всичко по пътя си , дори и любимата жена. Нали любовта прощавала всичко /някой го беше писал тук/.Е май няма чак толкова велика любов към Сейран ,че да и прости грешките.

Кое е злоба и ехидност при него? Това да кажеш истината, в прав текст, кой какъв е ли?

Бел ако поста ти имаше чело щях да го целуна.
Защото пак наглите ги видях кои са...

Впрочем вече съм сигурна,че Ферит е син на чичо си не на Ифакат

А ще добавя ,че мога да изтърпя всяко малоумие сценарно,кръпка,реприз и тн...
Само заради него...Това момче като слънце влезна в този сектор и никога лъчите му да не угаснат.

https://twitter.com/huyde12/status/1654564892517466113

# 572
  • Яко в Матрицата...
Гледах как Феро казва “да, искам да се разведа”. Ами човекът си е женен повече за дедето и фамилията, отколкото за Сейран…

# 573
Диди, говориш така все едно Сейран сама е искала да облече булченска рокля… Това не го вярвам.

Ашкъм това го знаем аз,ти и 1 млн още с нас.Ферит какво чу? Това е важното...
Лошото е ,че не проверява това ,което чува , а веднага се впряга и отмъщава .,но ...ще  порасне ...

# 574
Абе нали говориха,че ще има патардия
Мисля,че ще тръгне да бие Тарък който постоянно му намига
Тогава ще отложат и делото.
Или тиквата Хатуч да каже дур Сейран е бременна няма как да се разведат.

Спомни си за старите дни...Какво сънува Феро? Че брака им със Сейран е щастлив и стабилен.
Мечти и реалности....

# 575
  • Бургас
Трудно ми е да приема, че няма никакво развитие при тези наранени, със сбъркана ценностна система души....
"че вече казва много истина в очите ,наруши много "закони " от кодекса Корхан-Халисов ,,,не означава промяна в плюс ".
sofia26 с това не съм много съгласна....За възпитанието на Ферит това е своеобразен бунт, дори със сядането на мястото на Агата. А за годините му, ще трябва време, за да преглътне егото си при така изиграните от Ифакат карти!
Може би заради сините очи, или за да прикрие болката, Сейран наистина изглежда нагло....но и тя като Ферит едно говори наум и пред Суна, а като застане пред него започва да бълва огън и жупел...Пребиха я, знае какво я очаква, но се опълчи, че не иска да се жени и този път ще устои, макар и да не вижда надежда. Иска ми се да каже "НЕ", ама  надали....Склонна съм да приема идеята, че Ферит ще скочи на Тарък и това ще е причината за отлагане - излизат от различни входове, Тарък и Сейран стоят спокойно, а нашето момче е като накокошинен петел....
Единствено, ако пак спазят закономерността, следващата серия ще е слабичка, та да не чакаме с големите кошници Wink

# 576
Кое ще е по мъжкото?  Да й се  моли в краката, а тя да го тъпче ли?  
В крайна сметка,щом е толкова  измъчена и изтерзана, добре е  да я пусне.
Сейран да сега даде знак,че това желае, а той й е чужд и черен.  Нека да се разведат, може един ден да се съберат по свое желание,без намесата на фамилиите. Брака си остана на хартия.
Ако картинката беше различна бих се съгласила,че  се е причупил пред Дедето. Той показа ,че обича Сейран и е готов да се бори за нея,с нея. Подаваше ръка доста пъти, нямаше чия до хване. Тя отлично знае,че Ферит е луд по нея и с Пелин й прави напук.
Човек,като вижда на къде вървят нещата е добре малко да се посъвземе. Не е нормално, все с рогата напред.
Не знам какво си мислят сценаристите . Тава което ни показват не е реалистично.  Дори две малки деца, ще си кажат някой искрена дума щом са скарани.
Чак Сейран се хваща за скамейката,очудена,че е казал,  че иска развод. Тя толкова много повтяряше,че всичко е свършило и го иска. Какво е тази голяма изненада?

Цитат на: Kami_J  link=topic=1549693.msg46388883#msg46388883 date=1683323240
БРАВО  на Ферит. Доволна съм от отговора му..
Мъжкото беше да каже,че иска развод.
 Кой каквото си направи, цяло село не може да му го направи. Hug
И аз съм доволна от отговора му! Сега искам Сейран да каже  НЕ на развода и да им обърка сметките. Ама то има ли смисъл? Май вече не !
Първи я накараха да подпише , първи тръгна да се жени , първи влиза в залата ,първи се съгласява на развод.
Най-добре е да се разведат .Този полудял Ферит ,само ще я нарани повече.
Не знам колко е "мъжко" при условие , че душата ти плаче. Мисля ,че пак се пречупихме пред деде.
Положението стана -много шум за нищо.

Последна редакция: сб, 06 май 2023, 03:08 от Nina_Richi

# 577
Ферит, Фуат, Гюлгюн

# 578
Аз имам един много важен въпрос. А сцената под душа де е? Някой да я видя? Grinning
Сейран според мен ще каже да на развода, но ако тръгнат да я женят ще каже не. Този път е решила ако ще да я убие онзи червей да не се оставя.

Диди, какво право има Ферит да се депресира от роклята на Сейран, която мерила, а още била женена, при положение, че самият той предложи брак на жена докато е женен и неговата булка също мереше рокля. И двамата женени, и двамата се готвят за нови сватби. Разлика не виждам. То има, но само ние я знаем.

Украсяват Корханови с бели балони Joy

Ако щете ми вярвайте, но смятам, че още не са решили на къде да завие сериала, въпреки фраговете изобщо не ги дадоха как излизат от съда, пак са пуснали анкета-какво ще отговори Сейран, онзи ден беше-Ще се разведат ли. Нещо са ми странни.

Поредните заблуждаващи фрагове обаче. Очаквахме тежка драма, сълзи, истерии. Нищо подобно. Вече хич няма да им се връзвам.

Да се развеждат, то вече аман от тях. Най-готиното в тази серия беше събуждането на Ферит. Joy

Честит Гергьовден! Да са живи и здрави всички празнуващи!

# 579
Има право Благи процеса с правото е взаимен за разлика от нея която е наясно че той не обича Пелю той мисли че тя заради ината си ще се ожени за Тарък. Как ще няма?
 Това с Да беше на инат на нейното подписване на документите паралелно и напук само че Ферит не е като нея няма да издържи дълго да е с права глава не е в негов стил. Как се зарадвах че отпрати мадамата. Вие съзнавате ли колко голяма крачка е това за Феро?
Какво очаквате да направи като му се казва отново колко лош човек е? Добре че не му се довериш а той през това време да продължава да бленува за бъдещото с нея? Много ножови думи си разменят но пак той ми е по пасивен но си признавам почна да ми става жал за нея но докато се обиждат на ти си лош и тн направо не знам...
А Тарък този откачалник от него чакам асъл яйцата за Великден ама всичките спукани

Ферит каза Да за да накаже фемилито си и ще се уверите в това.Ако не позори невеста и сие за цял живот Диди да не съм подписвам се затова
Дори и да има сватба тя ще свърши с другата буля ръка за ръка е тогава вече може да гърмят пистолети в изобилие.
Сафет Ага иска честност от ач кьопека Кязъм
Ако ми даваш двете си дъщери...
Сейран иска не иска никой не я пита...
Ферит спойлера го даде още на паркинга че сама ще се върне не е видяла третия ад понеже.

Прекрасна песен на Емре бей + СейФер

https://twitter.com/miklsaplxk/status/1654627677083500546?s=19

Последна редакция: сб, 06 май 2023, 08:03 от x BlackRose x

# 580
Аз ако бях на мястото на Ферит,  щях да замина за Америка,  хич нямаше да се занимавам с тия фусти.То една нормална няма бе.Тоя сценарист верно женомразец. Пелин я направи парцал, Сейран я изкара инато магаре, дето не знае какво иска, другите даже не ми се коментират. Заминавай бе човек, рано или късно всяка любовна мъка преминава

# 581
  • Яко в Матрицата...
Честит Герговден, мацки! На всички именници да им е живо и здрав името, и те покрай него! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Прегледах някоя и друга сцена. Сърцето ми се къса за Ферит! Broken Heart Честно. Той е толкова обсебен от идеята да си отмъсти, че не разбира, че така наранява само себе си Sob Толкова колкото и Сейран не го е наранявала. Сейран каза на баща си "няма да се омъжа, ако щеш ме убий". А Ферит каза, май на Гюлгюн, че иска да е свободен. И двамата искат да бъдат оставени на мира, ако питате мен. Никой да не им казва как да живеят, с кого да бъдат. Да правят собствени грешки и избори. И най-важното - не да бъдат съдени, а да бъдат подкрепени.

Даже и за Пелин ми стана жал. Не може да си толкова глупав! Няма толкова глупав човек, ей Богу! Как ще живееш с някого, който не иска да го докосваш? Държи с теб като с парцал, казва ти кога можеш и кога не можеш да говориш или правиш нещо. Ферит ѝ каза - не се занимавай с мен! И тя пак - ние така сме щастливи... Всички в това дизи са за освидетелстване, до един!

Сценаристът постави СейФер в безизходна ситуация с развода. И двамата са притискани да кажат "да". Само външна намеса може да спре този развод. От една страна е добре да се освободят от тази връзка, но от друга - какво ще ги събере отново заедно? Мисия за спасяваното на Суна ли? Не го ли гледахме това вече?...

# 582
Ферит вече вдигна ръце от Сейран и затова каза, че иска да се разведе. Не му остана за какво да се бори...

Вчера тъкмо се зарадвах, че я няма скумрията султан и я показаха с чашата 👿👿

# 583
Мисля си, дали е възможно на сватбата на Пелин и Ферит, Сейран да отиде с колието на Хатуч и Халис да спре сватбата.
Ако има сватба от която и да е страна, другия ще присъства, почти на 100% съм сигурна, че няма как да спестят тази драма. Та един от вариантите по който може да се спре сватба според мен е с колието.
Честит Гергьовден на всички празнуващи!

# 584
Затова казвам той вярва вече че е сам в любовта си... 🤷‍♀️😭

Чакам ви тук едно от тези ще е а баба участва пак с едно предложение

https://twitter.com/xblackrose95/status/1654726845089103873?s=19

Последна редакция: сб, 06 май 2023, 08:59 от x BlackRose x

Общи условия

Активация на акаунт