Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 12

• 22 905
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
Аз като удавник за сламка се хващам за позвъняването на Хатуч на Халис....може би има нещо, което не ни показаха ?!

Погледа на Халис беше заинтригуван...

# 541
И аз бях сигурна, че ще каже не в съда на пук на Пелин. Но след заплахата на Кязъм в стаята се разколебах.

# 542

Това какво е сега? Че някой от присъстващите, ще каже не ли?

# 543
Отговора на Сейран май са ни го оставили за следващия път.

# 544
По тъпа програма от Стар няма....

# 545
Според мен Ферит нарочно нас “не”, писна му на момчето.Ако някой трябва да спаси тези отношения то вече това е Сейран.Да се застъпи малко и тя.В неговата глава е ако ме иска да продължим .. ако не ще си страдам сам.

# 546
Тарък на Ферит ли намигна?

# 547
За неразбралите защо в един и същи магазин избират рокли-Ифакат устрои този капан
Тя знаеше от другия дядо къде ще отидат и затова заведе Пелин там

Защо ли си мисля,че ако се стигне до сватба на Ферит и Пелин,Ферит ще каже не и така ще накаже всички

# 548
Тея верно ли пуснаха втора реклама след три секунди от серията или нещо се бъгна????

# 549
Тея верно ли пуснаха втора реклама след три секунди от серията или нещо се бъгна????

Да, абсолютно винаги е това........ много са зле , явно отговора е в другия епизод...

# 550
Защо ли си мисля,че,ако се стигне до сватба на Ферит с Пелин,Ферит ще каже-не и така ще накаже всички

# 551
.  Дали ще има фрагман?

# 552
Ой, че той отговора е пределно ясен какъв ще е. Нали не мислите, че Сейран ще се откаже? Още не е стигнала ниво да си защити любовта. Ако изобщо има такова чувство в нея. Само ревност виждам и омраза към Ферит. И той вече вдигна ръце, ама и аз да съм и аз ще вдигна. Насила хубост не става 🙄

Няма да им фрагмент, досега да са обявили от телевизията. Чак в понеделник 🙄

# 553
Това е някаква шега… 15 мин реклама, за да видим нови 3 секунди…. Аз за първи път гледам края на живо, може би вие сте свикнали, ама аз съм потресена…. Няма да си го причиня пак, ще си чакам неделя…. Гавра със зрителите…

# 554
На първо четене ,серията не ми е много по вкуса.
 Бях писала , че ако Ферит започне да отмъщава ,  сигурно няма да ми хареса. Ами , не ми хареса ! Толкова  злоба , наглост ,ехидност не му подхожда на нашето момче. Все едно не  е той ! Озлобен , помитащ всичко по пътя си , дори и любимата жена. Нали любовта прощавала всичко /някой го беше писал тук/.Е май няма чак толкова велика любов към Сейран ,че да и прости грешките. Настръхнах от думите му : "Ще я накарам да склони тая глава". Ако я склони , няма да е ТЯ , ще бъде подобие на Пело.
И двамата много нещастни ,уж се опитват  да направят нещо , ама дотам. Ферит сдаде фронта , сега да видим Сейран. В нея ми е надеждата да не се омъжи за Тарък , който търпеливо чака шанса си. Засега!

Ифакат - нямам думи. Само като и видя усмивката  тип "Мона Лиза" и ми се драйфа вече.

Пелин - затворила е очи и уши   и се натиска там най-нагло.Изпълнява командите Феритови като домашен любимец.

Тази Хатуч много търсена се оказа! Единия я ухажваше /сега сме сърдити като децата/.Сега втория и мята белтъци , чак ми е смешно.

Гюлгюн - егати и двойните стандарти! За сина и може нова жена , за Сейран - не може ! Защо ?

Орхан - много го боли уж , сълзи и в неговите очи , ама получава съобщения -липсваш ми. Двуличник! Изобщо много ревливи тия Корханови. Ферит вече ще се обезводни милия.

Халис и Кязъм ,чак не ми се пише за тях ,те стигнаха дъното отдавна , но продължават да копаят.

Юсуф и той се загрижил за Сейран - късно е либе за китка ,отдавна проигра своя шанс.

Но пък Султан май беше доволна от положението в момента. Усмихната и си пие кафето !

Последна редакция: сб, 06 май 2023, 00:24 от Kami_J

Общи условия

Активация на акаунт