Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 12

• 22 900
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Знаете ли какво мисля,че се разведоха слагам си подписа на това което казвам а да чакаш от разбитото сърце на Ферит да кажа:Не ...Особено след това което чу за роклята афедерсин да пак си защитавам момчето само се чудя колко ще издържи защото и той самия не знае....
Сейран какво да кажа сети се мара да се побара жена съм ,но никога не бих постъпила така
Отива и търси сметка не го пита защо ачък и каза ти се отказа от мен подписа без да ти мигне окото е тука беше момента да говориш...Жалко! А песента която съм избрала ще ме убие докато го направя клипа...

# 556
Ферит постави началото и краят ....
Той я купи ,заради едното его Корханово и страх , продължи с лигава разюзданост,похождения  и лъжи ,претенции за консумация заради изпълнение "директивата " на дЕдЕ за наследник на "знаменитият" род .....и защото не е свикнал да му  отказват ,искреност от ден ,аха ,аха до пладне ,ако издържи и завърши....
Първи влезе в съдебната зала ,първи каза НЕ......и винаги някой друг е виновен , а той "утринна  роса , на самодивска  поляна "
И , ако това е МЪЖ за какъвто  има претенции ,то моята представа .......оле майко !!!!

# 557
Според мен серията беше добра, нямам много размишления сега.. забелязах само, че на чашата на Султан пише "BRAVE" -мисля че се превежда "смел".
Разбрах, че Пелин обича Ферит така както той обича Сейран... за първи път я съжалих тази скумрия.. ама много се смях 😄 Ферит Ага, чак тропна на масата като него, същия на дядо си хахах.... все си мисля, че тия зли усмивки изведнъж, ще паднат и Ферит ще им покаже кой е, време е и на Сейран да дадът някоя по-читава реплика вече.. Буче искаше същите паралели като на Афра..айде получи ги стига вече... искам да видя от тук нататък как се борят за любовта си..

# 558
  • Бургас
Ами искаме онлайн - хак ни е Ха сега да гадаем до другия петък....Но според мен, не дали каза "НЕ" Сейраджъм, а кой изтъкна причина да се отложи делото...
Аз съм доволна този път от серията - явно някой от продуцентите ги достраша от развоя на събитията, та толкова достоверни спойлери и кадри пропуснаха леко небрежно! Но не мога да отрека добре свършената работа от режисьорката и най-вече от Мерт и Афра! Оф...кога ще започнат да си говорят истински тия деца бе...То наистина при тая "нафталинена смрад" /семействата им/ какво друго да очакваме!
Жертваха ги като Гергьовски  агнета .......Единият за мухлясълият  АВТОРИТЕТ на дЕдЕ.....
                                                                       .......Другият за  алчността и жестокостта на БаБа .....
Епизод преливащ  от простотия на едно поколение ,останало там ,някъде ...изгубило всичко човешко ....,с нагласата за вечност на "ценности"-те им ....
Аз обаче имам мааалка надежда...Леля Хатуч да оправи някак нещата...Дъртия козел не и вдигна вечерта, на горд и той се прави Triumph но тя има нещо наум /дано се сетят и за брошката, която и даде със заръка/ Или пък просто ни подсказаха, че Сейран най-после ще преглътне гордостта си....Кой знае?

# 559
Дали не е късно за "Не"-то на Сейран след всичко което каза на Ферит. Никакви действия да покаже любовта си към този човек, само цупене, шамари и сръдни....а е много просто, кажи "Обичам те" на този човек, "нека започнем на чисто", сляпа ли е колко я обича и погубва себе си....

# 560
Ами уж Емрулах казал, че в 33 епизод ще се пречупват инати.

# 561
БРАВО  на Ферит. Доволна съм от отговора му..
Мъжкото беше да каже,че иска развод.
 Кой каквото си направи, цяло село не може да му го направи. Hug

Последна редакция: сб, 06 май 2023, 00:41 от Nina_Richi

# 562
Ооооххх ,ама тя хала Хатуч себе си неоправила ,ще оправя тези ....И тя на моменти е конкурент на Пелин с поглед на умряла скумрия ...до тук нищо мъдро ,градивно за промяна не е постигнала .

Забравяте в Антеп какъв цербер беше по  отношение на Есме и момичетата .
Жена  ще е безразлична ,нееее...тя дори прилагаше правила по нейните представи ...Колко злато даде на брокерката , как прехвърляше роклите ,купени преди да минават за нови ,фирмените чанти ..днес пазаруват с едните ,другата седмица с другите , уж че все нови покупки  правят ....толкова изостанли ,та чак потънали ...

Е, хайде СЦ вече да ни светнат с нейната история ,че то тези дърти козели  още готови да  оплетат атрофиралите си рога заради нея ...то не бе погледи ,то немеци ...ехидност...

# 563
БРАВО  на Ферит. Доволна съм от отговора му..
Мъжкото беше да каже,че иска развод.
 Кой каквото си направи, цяло село не може да му го направи. Hug
И аз съм доволна от отговора му! Сега искам Сейран да каже  НЕ на развода и да им обърка сметките. Ама то има ли смисъл? Май вече не !
Първи я накараха да подпише , първи тръгна да се жени , първи влиза в залата ,първи се съгласява на развод.
Най-добре е да се разведат .Този полудял Ферит ,само ще я нарани повече.
Не знам колко е "мъжко" при условие , че душата ти плаче. Мисля ,че пак се пречупихме пред деде.
Положението стана -много шум за нищо.

# 564
Хора не е деде а роклята проблема.Деде рано или късно няма да го има ако чуете че любимата ви е облякла булчинска рокля докато все още е женена за вас и позира на избранника си вие как ще реагирате в съда на следващия ден? Колко още да понесе??? Нямам думи наистина

# 565
  • Яко в Матрицата...
Диди, говориш така все едно Сейран сама е искала да облече булченска рокля… Това не го вярвам.

# 566
Диди, говориш така все едно Сейран сама е искала да облече булченска рокля… Това не го вярвам.

Ашкъм това го знаем аз,ти и 1 млн още с нас.Ферит какво чу? Това е важното...

# 567
Може би Хатуч или Сейран ще кажат в съда, че Сейран е бременна и така ще се спаси от женитба с Тарък и ще попречи на Пелин да се омъжи за Ферит?!Много ми се иска да стане така ама надали?Вече не мога да спя от този филм, сънувам го е няма такъв екшън, момичета!Ако стане така искам да видя физиономии те на всички от семейството!Това момче Ферит много страда от тази любов, виждам, че и Сейран итя започна да страда най-после ама малко е късно чедо!Мерт играе страшно добре ролята на Ферит, отличен актьор,  а е толкова млад.Никога не съм се захласвала така много по турски сериал като този!Преди години даже и по така известният Листопад не съм се зарибявала така. Е той и затова това Рибарче така ме зариби.Гледам го в захлас  и няма друг такъв филм.Много го харесвам филма за първи път си позволявам да пиша коментар.Щастлива съм да бъда сред вас момичета!

# 568
  • Бургас
Ооооххх ,ама тя хала Хатуч себе си неоправила ,ще оправя тези ....И тя на моменти е конкурент на Пелин с поглед на умряла скумрия ...до тук нищо мъдро ,градивно за промяна не е постигнала .

Скрит текст:
Забравяте в Антеп какъв цербер беше по  отношение на Есме и момичетата .
Жена  ще е безразлична ,нееее...тя дори прилагаше правила по нейните представи ...Колко злато даде на брокерката , как прехвърляше роклите ,купени преди да минават за нови ,фирмените чанти ..днес пазаруват с едните ,другата седмица с другите , уж че все нови покупки  правят ....толкова изостанли ,та чак потънали ...

Е, хайде СЦ вече да ни светнат с нейната история ,че то тези дърти козели  още готови да  оплетат атрофиралите си рога заради нея ...то не бе погледи ,то немеци ...ехидност...
[/spoiler]
Хатуч е поредния образ, на който Истанбул проми мозъка...Доста са примерите за "проблясъци" в поведението и след това, което ни показаха в Антеп, но най-прясното - шамарът който извъртя на Кязъм.
И не случайно ни дадоха този паралел - Халис, който не отговори на позвъняването, страдащия Орхан, който чете съобщение, че липсва на някого, Султан с чашата - "BRAVE"= сила... Лицемерие, зависимост, страх - а Ферит започна да се престрашава и да им го казва малко по малко / разговора с баща му/ Но обидата му непрекъснато се подклажда от случайности и нямаше как да чуем друг отговор в съда...

# 569
Проблемът си е Ферит ...Той винаги е показвал колко много е прав , а всъщност е под командата на "моралното " си семейство .Това ,че вече казва много истина в очите ,наруши много "закони " от кодекса Корхан-Халисов ,,,не означава промяна в плюс .
Все  още робува на собственото си его ,все  още не намира правилните отговори на въпросите си или на това ,което някой му каже,подхвърли , а Ифакат много умело го върти на пръстта си .
Докато Сейран е пионка ...Кязъм издава заповед с послепис ..."При неизпълнение следва физическа разплата с Есме или Суна "
Единствен чист за сега  остава Абидин ....

Честит Гергьовден !!!
Празник на пролетта ,на багрите български ,вековни ,звънкия смях на моми и момци ,полета на люлките на любовта им ...
Честито на именниците !!! Бъдете здрави  и усмихнати !

Общи условия

Активация на акаунт