Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 12

• 22 923
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
  • Яко в Матрицата...
Докъде я докараха? Разведоха ли се?

Вече и в Т не ми се чете JoyJoy

Бл@гуна, хемен ги слагам Simple Smile

# 526
Нещо не схващам. Ферит предлага брак, докато е женен. Майка му и Ифакат отиват да избират рокля с новата снаха, а е чок проблем, че Сейран мери рокля, а била още женена. Е що така? А даже Сейран не я мери за собствената си сватба.

# 527
Пълен мазаляк стана с тази рокля 😳

# 528
Е да ама на него му се представя , че е за нейната.Ифакат го украси.

# 529
И какво като го е украсила Ифакат? Нали за неговата булка са ходили също да избират рокля. Каква е разликата? Защо е проблем, че Сейран И тя избира.

Чакай да сложа срещу новото семейство начело с майката. Ужас! Joy

Тези па 300 човека ще ги развеждат. И всички в черно.

Сцената в коридора на съда олицетворява живота на Ферит и Сейран. Жертви на дядото и бащата!
Нещастни деца, нещастни хора, чийто животи са разбити. Никой от тях няма вина. Няма!

Тарък е мега гад. Кефи ме максимално. Как намигна на Ферит. Да го гръмнеш в десятката Grinning

Милата. Написала-разплаках се.

Последна редакция: сб, 06 май 2023, 00:00 от Бл@гуна

# 530
За пореден път пиша, че нищо не разбирам, ама наистина си мисля, че някой ще каже, че Сейро е бременна. Иначе не виждам как ще се отложи…

# 531
От цялата сцена ме грабна как Тарък намига на Ферит 🤣

# 532
Нищо ли няма изтекло в Т днес по време на епизода?

# 533
Дали ще има фрамаг неска 🤔 аз нямам търпение да излезе с превод и аз да го гледам 🥰😍

# 534
Пишете ги разведени тия. Сейран никога няма да каже, че не иска развод 🙄
Няма да има фраг, ама то имаме ли защо да се чудим? То е ясно какво ще стане 🙄

# 535
Аз като удавник за сламка се хващам за позвъняването на Хатуч на Халис....може би има нещо, което не ни показаха ?!

# 536
В Телеграм няма нищо за сега. Фрагмент няма да има. Не мога категорично да кажа, че сеирята ми хареса, но и че не ми съвсем не мога да кажа. Как да е.
Лека!

# 537
Аз имах някаква надежда, че Сейран може да се откаже до преди магазина, ама след сцената с енгето, не.
Обаче си излизат спойлерите - между глупостите има и верни неща.

# 538
Хай хай! Hug

Нали в промо снимките даваха Сейран и Тарък пред залата .. аз ли нещо не я видях тази сцена Thinking
Защо ли си мисля, че тук атмосферата ще е спрямо настроенията на зрителите??? Много ми се иска да е така, пак си поплаках Joy Лелята нещо ми се стори колеблива и май нещо размисли - премисли Thinking Ще се чака ..

# 539
Жертваха ги като Гергьовски  агнета .......Единият за мухлясълият  АВТОРИТЕТ на дЕдЕ.....
                                                                       .......Другият за  алчността и жестокостта на БаБа .....
Епизод преливащ  от простотия на едно поколение ,останало там ,някъде ...изгубило всичко човешко ....,с нагласата за вечност на "ценности"-те им ....

Общи условия

Активация на акаунт