Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 12

• 22 922
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
Имало спойлер, че Пелин щяла да седи на масата на мястото на Сейран, а Сейфер щели да влязат ръка за ръка заедно, паралел на 19еп. когато Ферит влезе с Пело .. нз до колко ще е вярно 🤔

# 511
Aааа, Ифакат по-добре да бъде опозорена в семейството и изгонена от дядото.

Не намирам да пише за фраг днес?

# 512
  • София
Ферит, не подценявай Пелинище-то - тя е много силен енергиен вампир...

# 513
Имало спойлер, че Пелин щяла да седи на масата на мястото на Сейран, а Сейфер щели да влязат ръка за ръка заедно, паралел на 19еп. когато Ферит влезе с Пело .. нз до колко ще е вярно 🤔
Ми айде дано, то вярно турска драма, но 10 епизода разделени и най-търпеливите зрители ще почне да им дотяга.

# 514
Нямало да има фраг днес. Поне няма информация за такъв.
Най-хубавото в серията е ПелФер. Този я разсипва, кефи максимално. А тя подскачка от радост. Бива ли да има толкова прост човек и толкова жалка жена?

# 515
  • Бургас
Ами...не знам за вас, но мен серията ме закова и за сетен път се уверих, че сценариста е влюбен във Ферит / Мерт/ то монолози, сънища, нагло  но смело отношение към всички, които им провалиха живота! Определено серията е на Ферит, но и Корхан не му отстъпва! Какво прозрение само - чудесна сцена на осъзнаване на толкова важен коз - че бракът не е консумиран и цената скача! Да видим ще удържат ли до края лавината....

# 516
Нямало да има фраг днес. Поне няма информация за такъв.
Най-хубавото в серията е ПелФер. Този я разсипва, кефи максимално. А тя подскачка от радост. Бива ли да има толкова прост човек и толкова жалка жена?
Тя като повечето е с психични проблеми, но най-открояващите психота за мен са Пелин и кандидат жениха на Суна.

# 517
Дори не я обиди Ферит като получи шамара 😳 от ревност му го наби, тъпанарка👿
Да се развеждат, Сейран да види за какво иде реч. Изобщо не я съжалявам 👿

# 518
Новото свеки слага всички в малкия си джоб. Рени, дай едно синьо оче да се пазим от тази. Настръхвам от нея.
Ясно защо Сейран ще мери роклята.
Айде, дойде му сърце на място на Казъм. Сватбен подарък получи.

# 519
Тая и тя каква вещица е..

И какво Сейран не облича роклята заради Тарък 🤣🤣🤣

# 520
Аз друго не мога да разбера, при условие, че и двете сестри са образовани и то добре, еми що не вземат да се махнат, да вземат и майка си. Толкова ли не могат да работят и да се оправят сами.

# 521
В цял Истанбул попаднаха в един и същи магазин 👿 Тоя сценарист много ме дразни ей🤬

# 522
Ти да видиш! Гюлгюн обвинява Сейран, при положение, че е с бъдещата булка рокля да избират. Абе тези всичките са луди!
Ферит бил зле. Оф, лицемерница нещастна.
Хареса ми какво каза Сейран на Гюлгюн.
Ферит как се настани на масата Joy посерковците не смеят да гъкнат. Жалкари. Ох, как ме дразнят всички. Всички!

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 23:26 от Бл@гуна

# 523
Направо всичките удариха дъното👿

# 524
Сейран защо мери роклята?

Общи условия

Активация на акаунт