Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 12

• 22 924
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
Да спрял Ферит да търси Сейран, с какво право и т.н . Той им каза, че ще се жени.
Значи спойлера за лъжата относно консумирания брак не е верен.

# 496
Мерт е лайкнал вече снимките 😁

# 497
Густоооо
За сега много добре върви...

# 498
Ферит: Тя е моя жена. Ако искам да говоря с нея, ще говоря. Ако искам да я видя, ще я видя, ще искам ли разрешението ти?
 Браво Ферит Корхан 👏👏
# yalıçapkını /еп.31

# 499
Муахахахаха Пелин е най-семплата персона в този сериал. Ма на тази й се спихна усмивката, че Ферит й е предложил, чак, когато Ифакат й каза, че го е направил, не, защото я обича, а на пук на Сейран. Тази верно ли за секунда си е помислила, че е от любов.
Ферит се почесва по челото. След него и потоп. Ще взривява наред и ще гори в адския огън, който сам ще запали.
Сейран ще затъва в собственото си блато от инат и криво разбрана гордост.
Най-лошото е, че тепърва драмата започва. Затягайте коланите!

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 22:24 от Бл@гуна

# 500
Да спрял Ферит да търси Сейран, с какво право и т.н . Той им каза, че ще се жени.
Значи спойлера за лъжата относно консумирания брак не е верен.

То това ние си го насосвахме, че може за това да се карат.
Кязъм, със зетьовете трябва и в имението на Корхан да идат.

# 501
Хаха "Суз" 🤣🤣🤣 браво Феро бей
https://vm.tiktok.com/ZGJus8D1v/

# 502
Айдеее, Казъм разбра, че секс йок. Как се изкефи, веднага сметна, че цената се вдигна двойно.
А Ферит. Ах, Ферит! Напрво ги сече. Кефи максимално. Лошо, че сърцето му е разбито, не, на парченца, на трохички.
А Пелин е най-жалкото подобие на жена. Такова унижение и то стои и гледа тъпо.

Не мога!
Пелин: може да го отпразнуваме, да си купим сладолед. А той я гони от стаята да си ходи.....
Не искам да гледам този Ферит Sad

# 503
Тая тъпанарка сега недоволна ли е, че има предложение за брак? Не го ли искаше това 👿

Кязъм е от долен по-долен🤬🤬

Сейран яко беснее😁

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 22:22 от Hurricane~

# 504
Събуждането на Ферит- зловещо! Иначе скука…

# 505
Ферит ме кефи максималнооо 🤭👏 сънят беше уникален 😍Heart

# 506
Сафет ага забелязахте ли? Човекът каза, че Сейран и Ферит са законни съпрузи, нека се разберат помежду си.
Те били направили каквото трябва, вече ще чакали. Предупреди и Тарък да не прави нищо.
Този човек със сигурност е по-добре от дъртия философ.

# 507
Кефят ме сцените ПелФер тази вечер, Феро я реже и я поставя на място Joy

# 508
Даа, все пак сън било. Изтласка си желанията насън.
Най-доброто според мен беше, че все пак отпрати девойчето, което беше забърсал в заведението.

# 509
Така се изхилих, когато Ферит се събуди от прекрасния си сън и срещу него този таласъм Пелин. Пфу!
Пелин е малоумна! Абсолютно малоумна.
Сейран е малоумна! Иска, получи! Плачи сега, рожбе! И аз с теб ще рева.
Ферит ме кефи, как най-накрая набра смелост и в прав текст им нарежда на всички какви са жалкари нещастни. Обаче, какво постигна с тази? И той нещастен до мозъка на костите си.

А как хубаво пее. Гюнтеееер, напиши сцени, в които Ферит ще пее, но не от разбито сърце.

Очаквах да е много по-драматично. За сега бива.
Тарък очаквано не се издъни пред бащата, даже напротив, но явно е по-голям психар, от колкото можем да си представим. А майка му вече терлички на бебето на Сафет взе да плете.

Ифакат направо със Зерин в Босфора. Няма такива мизерни твари! Гюлгюн й се повръща от новата снаха и новата сватя Grinning
Ифакат знае, в кой салон ще избира рокля Суна и ще отидат там. Ах, подло същество. Дано Гюнтер я убие по зловещ начин!

Общи условия

Активация на акаунт