Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 12

• 22 929
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
Кой знае как ще ме нервират пак със сценария, но упорито седнах да гледам пак епизода😁

# 481
Мерт още не е лайкнал снимките на Афра с булчинската рокля 😁

А на скумрията писах колко неталантлива, смятам, че 😁

# 482
На мен това ми е първият сериал в реално време, даже го започнах доста след началото. Станаха ми интересни коментарите на момичетата в общата тема, после започнах и аз да го следя, другият ми е Семейство. Иначе и аз започвам само приключили сериали с хубав край и по възможност супер семпли романтични комедии. То всичко на всичко съм изгледала 5-6. Но си има тръпката от гледането в реално време и коментарите. Тъпо е, че са по веднъж в седмицата и ако има втори сезон, цяло лято суша.

Интересно ми е защо пък трети фраг пуснаха. Яко им пускат хаштагове, че няма Сейфер, няма гледане.

На Ханде (Ерчел) сестра й е яко зарибена и постоянно пуска разни сторита и кометари за сериала. Даже на сватбената снимка на Сейран написала, че се надява да се омъжва за Ферит с тази рокля Grinning

Изобщо не я следя Буче, съвършено ми е безразлична, какво качва и какво лайква. В интерес на истината, никой не следя, каквот излезе по групите като коментар или информация.

# 483
  • Манчестър
По някое време ще може ли някой да пусне линк за руската озвучка,мерси🥰

# 484
Ааа, и аз не я следя. Няма да й трупам последователи, я. 😂 мега ми е противна самата актриса, не е заради ролята и е първият човек, който хейтя 😂

Тоя човек, дето прави фраговете, явно онзи ден е бил яко нападан. Блокирал е бил хора. После гледам стаи бяха правили и той участваше, разправяха се нещо, ама като не знам турски.

# 485
# 486
Айде, слагайте пуканки, бири, вино, успокоителни, носни кърпички, кой на каквото е и да започваме. Приятно гледане!

# 487
Значи ако оставим на баба ми ще я караме с песните които спечелиха анкетата
Ако оставя на Шермин от фандома на Озан Д ще я карам на балади разни където ще заспя като изключа една която ми прати на Гюлшен ако оставим на мен ще видя всичко чуждестранно даже мислех за една песен на арабски смях у залата нали ама е много хубава и става особено като чуя елбито...
Но няма да си го причиня,че последно като правих на родния арменски език станах бърлива.
Да видя серията и ще реша на това му казвам цирк буш ама точно...
И понеже нямаме епизод все още ама тази сцена много докосна всички ни
Нека това е моя подарък за всички ако Ив иска може да го добави няма проблем.

# 488
Това, което ще гледаме няма да е приятно, ама да го видим все пак.

# 489
10 пъти започвам да пиша и трия.

# 490
Добре беше Ифакат да я светне, защо й е предложил. Тая на всичко готова, ужас.

# 491
  • Яко в Матрицата...
Боже, тази Пелин е толкова out of space Rolling Eyes Мернах едно клипче в Туитър. Ферит и вика "млъкни", тя се радва, че ще се омъжва за него...

# 492
Някой може ли да каже с 2 думи за какво беше разговора между тримата в кафето?

# 493
Пела е много проста 🤣

Сейран й стана лошо май, нали не й пукаше за Ферит 🤔

# 494
Да спрял Ферит да търси Сейран, с какво право и т.н . Той им каза, че ще се жени.

Общи условия

Активация на акаунт