Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 12

• 22 536
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
Да не се надяваме напразно на щастлива развръзка .. че после ни е много гадно 😭

# 721
Добре, при положение, че казват, че е имало снимки как Кязъм разпитва Ферит за Сейран, не е ли по-логично да има отлагане, по някаква причина?
То е сериал, ама колко е реално/логично  след развод, да го викат, да го разпитват?

# 722
Имаме нужда от нова тема.
ИВ, Галка?

Аз си признавам, че нищо хубаво не очаквам да се случи. Особено на СейФер. Само за КаЗар или ЗарКа Joy там каква любов може да пламнееее

# 723
Добре, при положение, че казват, че е имало снимки как Кязъм разпитва Ферит за Сейран, не е ли по-логично да има отлагане, по някаква причина?
То е сериал, ама колко е реално/логично  след развод, да го викат, да го разпитват?

И аз мисля , че е по-скоро отлагане.

# 724

Аз си признавам, че нищо хубаво не очаквам да се случи. Особено на СейФер. Само за КаЗар или ЗарКа Joy там каква любов може да пламнееее

Аз пък очаквам с голямо нетърпение Зерин да отсвири Кязъм
Но,тя е хитра
Ще го котка,за да знае за всичко,което се случва в дома му

# 725
Както написа една фенка, започна неделната смяна на YC фандома: Разведени ли са? Не са ли разведени?
Според спойлерите, настроението на Ифакат било развалено, хади иншаллах Grinning

АфРам Heart Eyes

# 726
Божее , толкова са хубавии 😍😍😍

АфРам Heart Eyes

[/quote]

# 727
  • Бургас
Е няма такова дизи в момента.. Цяла тема да посветим на дилемата има ли развод, няма ли...."Да" ли каза Сейран "Не" ли
Стълпотворение е днес пред съда от фенове - кой чул, не дочул, видял или разгадал погрешно...Едни зърнали бесен Кязъм и недоволна Ифакат, други чули изявление, че развод няма и СейФер излезли хванати за ръце.....
Каквото и да четем, започнах чак да им завиждам, че не съм там! Голям купон ще е с това двойно заснемане на сцени, за да ни угодят....Милите актьори и екип...дали получават двоен хонорар за лудосттта на продуценти и сценарист?
Продължават и безумните спойлери....а до петък има толкова много време...
Скрит текст:

И случайно ако ви е домъчняло Wink

Последна редакция: нд, 07 май 2023, 14:56 от Аniksi

# 728
# 729
Мина ми през ума, да не би Кязъм да е станал и да е казал, не искам развод, а анулиране 😂😂😂

# 730
# 731
Благодаря за превода! 💐

# 732
Еванджелин,на теб и на екипа

# 733
Благодаря ви за превода момичетата!

# 734
Сърдечни благодарности за преведния епизод

Общи условия

Активация на акаунт