Във сезон 2 може да ни разкажат миналото, но да видим дали и това ще излезе вярно.
Сигурно, защото мислят като мен 

Просто показвал колко незаинтересовани са родителите му от съдбата му и как Ифакат поема контрол върху всички в имението. Много са недоволни от развитието на сценария. Като не можел да пише образите на силни жени, изобщо да не пробвал. Дефне я бил похарчил, а тя можела да бъде пример и идол за Сейран... Дори Зерин похарчил, първо показал, че едва ли не ще попилее Корханови, а после излязло, че само иска да ожени Пелин за Ферит. Образа на Сейран го съсипал. Коментираха и теориите, че ще избягат от сватбите си. Голяма глупост и клише било това, но всичко сочи, че ще се стигне дотам. И посъветваха сценариста да ожени Пелин и Ферит, Сейран да се омъжи за Тарък и да заминат за Америка и Афра да излезе от дизито. Във втори сезон да вкара някоя нова героиня в ролята на третата във връзката 

Сигурно, защото мислят като мен 

Просто показвал колко незаинтересовани са родителите му от съдбата му и как Ифакат поема контрол върху всички в имението. Много са недоволни от развитието на сценария. Като не можел да пише образите на силни жени, изобщо да не пробвал. Дефне я бил похарчил, а тя можела да бъде пример и идол за Сейран... Дори Зерин я е похарчил, първо показал, че едва ли не ще попилее Корханови, а после излязло, че само иска да ожени Пелин за Ферит. Образа на Сейран го съсипал. Коментираха и теориите, че ще избягат от сватбите си. Голяма глупост и клише било това, но всичко сочи, че ще се стигне до там. И посъветваха сценариста да ожени Пелин и Ферит, Сейран да се омъжи за Тарък и да заминат за Америка и Афра да излезе от дизито. Във втори сезон да вкара някоя нова героиня в ролята на третата във връзката 

Като му видя перличките и ми оправя настроението.

Препоръчани теми