Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 12

• 22 975
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
Бъдещата снаха много щастлива Joy

Ще е интересно. Цялата рода у залата. Сакън да не пропуснат заветното "Да, развеждам се". Пфф.

Сетих се за песента от 11 епизод, която, като й прочетох превода, сега ми се стори много тематична, та и вие малко да си спомните. Grinning Много ми харесва - доста истина има в текста. Тамън за нашите.

Hug Heart Eyes Animal Paw Prints Animal Panda Face

# 301
  • Дубай
Мен това ме дразни, че искат да изкарат жертва Пельо... Майтапа настрана,не, че не е, но знае, че я използват и е съгласна. Коя нормална жена си го причинява, питам аз
Рени, благодаря за превода😍
Вижте на какво попаднах за екраните Орхан и Гюлгюн в Тв Сагата, сега дали е вярно не знам.
https://tvsaga.com/gozde-kansu-se-vlyubi-v-ekranniya-si-partnor/

# 302

😂😂😂😂
Тая сигурно се мъчи да докара поглед Мона Лиза 😂😂

Ренко💋💋💋 благодарско за превода.

Кой знае Ферит как и хръля от неговите "шегички" тука🤣

# 303
Сложих превода на резюмето в предния си пост.

Само да питам, защо аджеба всички са в залата? Това вече е някакъв абсолютен цирк. Какво правят Сефет и Сие вътре? Латиф? Абидин? В качеството си на какви точно... Е как човек да не критикува тия от екипа Rolling EyesRolling EyesRolling EyesRolling EyesRolling EyesRolling EyesRolling Eyes

Само едно нещо ми се струва логично (не че в този сериал има нещо логично) и това е присъствието на Тарък да накара Ферит да направи нещо. Видяхме, че дедето вече не оказва необходимото влияние върху Ферит, нито някой от семейството.

И все пак си мисля, че ги развеждат.

Много ме радва тази фотка Joy

Скумрийката ми тя, как ще я изпържим Grinning

# 304
Има ли теории какво се изплъзва от устата на Сейран, та Кязъм се обърква и кара леля си, да се заеме?

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 13:31 от stasha_s

# 305
Къде се държат за ръце, аз нищо не виждам?
Моля, пояснителната бригада да се притече на помощ Smirk

# 306
Еви , на снимката със Сейфер зад врата на Ферит има отражение в огледалото пак на Сейфер И там ръката на Ферит прилича като да я е хванал Сейран
Но то снимката май е зад кадър та 😀

# 307
Има ли теории какво се изплъзва от устата на Сейран, та Кязъм се обърква и кара леля си, да се заеме?

Да не е казала, че не са консумирали брака.

# 308
Благодаря за преводите  и споделеното Да вземем да оженим Хатуч накрая за някой дядо и да свършва сериала

https://www.startv.com.tr/dizi/yali-capkini/foto-galeriler/31-bo … um-fotograflari/9

# 309
# 310
  • Дубай
Tука ми идва на ум фразата за очите,а именно "Очите, те никога не лъжат"
Вижда се отчаянието и безпомощта на Сейран въпреки гнева.
Банално, но вярно!Клише, но се връзва
и то много! Желаеш ли  да разбереш как се чувства един човек, просто го погледни в очите. Очите говорят. Очите издават, очите казват това, което ти е в сърцето. Не можеш да контролираш очите.
Можеш да си сложиш маска. Може да се усмихваш и лъжеш, може  и да се смееш,но очите винаги издават!
Те така!

# 311
И като говорим за очите 😍 колко са сладки 🥰😍

# 312
Сетих се за песента която Феро пя в стаята
Не ме лъжи очите ти казват всичко
Ама вече и за двамата важи

Има клюка,че има сцена на Тарък,Сейран и Ферит в козметичен салон

# 313
Сетих се за песента която Феро пя в стаята
Не ме лъжи очите ти казват всичко
Ама вече и за двамата важи

Точно и аз това се сетих песента,която Ферит пееше. Само заради този момент си заслужава да се гледа серията утре вечер!
https://www.instagram.com/reel/CpsjqgmomkV/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Малко СейФер дано да имаме възможност до края на сезона поне веднъж да ги видим отново така!

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 15:03 от galqval

# 314
така или иначе Сейран ще трябва да отиде в къщата на Тарък
Дали ще е като разведена,или ще придруже Суна,ще видим
Но,затвореното момиче трябва да се освободи
Аз предлагам да се разведе,но преди да се ожени да види това
В главата ми се върти въпросът-ако види момичето и каже на баща си,той дали ще спре женитбите,или наистина парите са му най-важните
Ако го направи,значи тогава ще го избелят и него

На мен ми стана жал да Хатуч
През целия си живот е хранила една мечта,една надежда за човек,който не струва и пукнат грош
Във фрага обаче дядото нещо се е замислил,та да видим оттам какво зайче ще изскочи

Общи условия

Активация на акаунт