Хитринки за всякакъв случай - 35

• 48 114
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Просто отвори вратата на съдомиялната. Така ще го свалиш.

# 316
Пробвах ама пак не излиза.

# 317
Нещо става със съдомиялната и не мога да разбера какво, почисти я, филтъра също и сякаш съдовете са полепнали с неизмит препарат. Сложих половин таблетка и сега са по-добре, но пак не е, като преди. Какво става, ако някой е имал nодобен проблем.

# 318
Онзи ден и моята беше така. Стана от еко таблетка на Лидл, имаше една много мазна тава и пуснах на ежедневната програма. Всичко беше много добре измито, но с налеп като неизплакнато. Следващото пускане изчистих филтъра, поизплакнах съдовете преди да ги сложа и пуснах на най-дългата програма на 65 градуса и всичко се оправи.

# 319
Здравейте на всички.Аз имам проблем с мивката постоянно мирише на много лошо в стаята от нея "не исхвърлям пумии в канала) незнам от къде идва тази отвратителна миризма свекървата ми беше казала да казвам по малко белина или омекотител,но след време пак се появява дори сме разглобвали маркучите отдоло за да ги почисткм,но няма никакъв ефект а бебенцето ми спи в тази стая и е само на 40 дни 😓ако някой знае как да се справя с този ад моля да даде мнение. Също така комбината от втория етаж като пусне пералнята пак мирише ужасно.

# 320
Универсалното средство срещу миризми от канал се казва СИФОН. Ако имате сифон няма как да мирише.

# 321
Универсалното средство срещу миризми от канал се казва СИФОН. Ако имате сифон няма как да мирише.
Благодаря,ще пробвам.

# 322
Понеже писа, че сте с маркучи, достатъчно е  да ги оформите ето така:

# 323
И не са скъпи, 5-6 лв са, вместо да чистите, че се събат доста гнусотии, по-добре чисто нов. Лесно се сменя Simple Smile

https://krez.bg/product/sifon-za-mivka-s-gofrirana-vrazka-o75o30-mm

И такъв може
https://tashev-galving.com/product/010-EMK-237/sifon-za-mivka-em … vrazka-f-40x62-mm

С първия сме в банята, скоро го сменях, мръсният направо изхвърлих.

# 324
Понеже писа, че сте с маркучи, достатъчно е  да ги оформите ето така:

Да, важно е да се оформи като U, за да се получи "водна тапа", която да спира миризмите от канала.
Както тета е писала, сменете гофрирания с нов, защото по стария няма как да отстраните вонящите налепи с каквото и да наливате. Нов ще ви излезе по-евтино.

Цитат
ToniShu# 12422 май 2023, 17:58 ч.
ToniShu
Жена
София
Хм, tetka (щях да напиша Teте, ама сигурно само аз те знам из форума, а ти мен не; да не фамилиарнича), много полезно да се знае!! Мислех, че с препарат за петна не излизат тези и затова не съм пробвала моят любим на Heitmann. А си го обичам както ти този на Сано (чак не ми се ще да му изневерявам без да съм му дала шанс) Simple Smile Значи, със сигурност ще пробвам първо него и ако не стане, купувам Сано и няма да се занимавам с препарати за котлен камък, освен ако не стане нужда... Ризата накрая ще я кръстя "експериментална" и ще ходя да си купя някоя по-новичка Grinning
Последна редакция: вт, 23 май 2023, 09:01 от ToniShu
            Simple Smile Да попитам какво стана с експерименталната риза и дали Heitmann успя да отстрани жълтите петна?

Последна редакция: сб, 17 юни 2023, 07:58 от tetka_the_best

# 325
  • Пловдив
Нещо става със съдомиялната и не мога да разбера какво, почисти я, филтъра също и сякаш съдовете са полепнали с неизмит препарат. Сложих половин таблетка и сега са по-добре, но пак не е, като преди. Какво става, ако някой е имал nодобен проблем.
Виж и разпръсквачите на водата. Имат малки дупчици и понякога се запушват.

# 326
Особено, ако са мити буркани с етикети. Тогава проблем трябва да се търси в запушени дюзи на перките.

# 327
Как се проверява дали са запушени дюзите? Простете за лаишлия въпрос, но ми стана интересно, а и искам да съм запозната, ако ми се наложи да търся решение на подобен проблем.

# 328
Решението е скъпо. Нови перки. По-добре чисти етикетите преди миене.

# 329
  • София
Simple Smile Да попитам какво стана с експерименталната риза и дали Heitmann успя да отстрани жълтите петна?
Още чака пране с подходящи материи тази риза - тук се върнахме на пролетно време и не носим все още летните дрхеи, та не съм събрала една такава пералня (за една риза и две тениски не хабя ресурси аз) Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт