Всичко за всички марки гел лакове - тема 48

• 36 622
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
От мен един маникюр на майка ми. Хванала съм серия с правене на гел, утре идва ред на моя, та пак ще се похваля 😀

# 631
Scotch базата на PNB съдържа НЕМА, даже е втора по ред съставка.
https://makeup.bg/product/770409/

Хората с онихолиза според мен да пробват нещо без НЕМА. Някои от продуктите на FOX не я съдържат, но не е изрично обозначено, трябва да се преглежда съставът на всеки продукт.

# 632
Предстои ми да си взема топ лак. Ще ми препоръчате ли нещо добро, което мога да поръчам/закупя от физ. магазин в България ?
Идният месец ми предстои пътуване и ще се заредя с руски лакове 😃

# 633
  • Варна
На PNB базата ми харесва. И аз нея взех от Мейкъп. Оказа се обаче че имам и още техни бази,които са 7free.. та сега ще зе помацотя с тях. От седмица съм на няколко нокътя с тях,че се ремонтирах от мързел и за сега държи. Не парят в лампата,което е доста добър знак.

# 634
А знаете ли някоя конкретно,която е без Hema?
Тази например ок ли ще е?

Последна редакция: пт, 23 юни 2023, 17:12 от Stiliyana Tomova 706487

# 635
Pnb hema free(за нея гарантирам е много хубава, прекрасно се държа за месец китайски мъчения над ноктите, а на майка ми с проблемни нокти дърги вече мтора седмица без поражение на тъвко нанесен слой) и изобщо на тези, на които пише hema free(за една пълтога чети етикета, ако има снимка).Хубавото е,че в мейкъп качват и етикет със съставки на голяма част от продуктите и ми направи впечатление, че 90% от базите си имат тази съставка(за това се учудих, че скоч базата нямала, защото помня че уж имаше). Но както Есмералда поясни в допустими количетва може, но при хроблемни нокти е добре да се избягва.
Принцесо, стискам палци да мине при теб и да си ходиш лакирана! Специално търсих един ден колко са кисели, но освен отхтехния ти сайт обяснения колко са готини нискокиселинните бази не намерих. Дано да са такива като пише така.
Lana, от физически магазини не пазарувам, но нямаше ли мажазин на Еленаарт в студентски град?

Последна редакция: пт, 23 юни 2023, 17:26 от karmilla

# 636
Сега ще разгледам в Мейкъп,направо да си поръчам тази PNB тогава.Много благодаря:)

# 637
На Semilac сигурно също е хубава базата, но ако поръчваш, вземи я от Ликлак, там продуктите са на по-добра цена от мейкъп. Аз съм чувала само хубави неща за продуктите на Semilac, чакам да се видя с малко свободно време и ще пробвам НЕМА free цветовете, за да дам отзив за тях.

Да, Кармилла, всички продукти на PNB съдържат НЕМА и то в първите места на етикета, т.е. с най-висока концентрация (освен НЕМА free базата, разбира се). Ако човек не им види Safety data shteets, няма как да знае в какъв процент се съдържат конкретните вещества и да може да прецени дали е безопасен, а, както знаем, дистрибуторите тук не дават такава информация. За разлика от други европейски държави, където е задължително тази документация да се представя на всеки салон, работещ с марката.

# 638
Тази, която аз съм поръчала е нова формула, без Hema

https://kodi.pro/uv-led-scotch-base-hema-free-17-ml-pnb

# 639
Поръчах тази на PNB hema free,ще я пробвам,пък дано наистина това да ми е спасението от онихолизата.

# 640
Тази, която аз съм поръчала е нова формула, без Hema

https://kodi.pro/uv-led-scotch-base-hema-free-17-ml-pnb

Ясно, ти си я поръчала от Коди Про, в мейкъп още не са заредили тези нови формули. Дано скоро пуснат и тях.

# 641
Добро утро и от мен!
Нямам никакво време покрай работата и децата и дори не съм тествала пигмента от Jana Nails.
Даже си записах час за маникюр при моята позната, защото иначе ще отида на море с израснали нокти.

Включвам се, освен да се оплача за липса на време, защото прочетох последните постове и реших да кажа че Kiki London са пуснали Hema Free база и в момента имат някаква промоция, получаваш я като подарък.

На Semilac знам, че определено са качествени 🤗

Прекрасен уикенд, момичета!

# 642
  • София
На мен и Коди, и Палу цветните каучукови ми парят в лампата - 48 вата, 24 диода. А слагам под тях безцветна. Не знам защо така. Ще си ги ползвам, че имам доста и се надявам да не ми се прецакат много ноктите.

# 643
Паренето при по-дебел слой база е нормална реакция - при реакцията, наречена полимеризация, молекулите мономер под въздействие на ув светлината започват да се съединяват помежду си и да образуват полимер. При тази реакция се отделя топлина - затова и паренето. Колкото повече е продуктът, толкова по-силно е то. Отделно, че при изтънена плочка и лятно време се усеща повече. Вадиш ноктите, чакаш 5-6 секунди и вкарваш отново. Или печеш на low heat mode.

# 644
  • Бургас

Ето я и моята занимавка от вчера. Едноцветно, но много ми харесва цвета (само дето е нещо като коралово към диня, а на екрана го виждам розов), а и на тези къси нокти не ми се занимава с допълнителни украси.
Направих си и експеримент - на двете ръце сложих различни бази. След десетина дни ще проверя какъв е резултата Simple Smile

Последна редакция: сб, 24 юни 2023, 16:11 от sunny-n

Общи условия

Активация на акаунт