Всичко за всички марки гел лакове - тема 48

• 36 596
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
И от мен нещичко от днес, за мен този път:

Много странно, но вече за пореден път изравняването ми се получава по-лесно и бързо с лявата ръка 🤷

Последна редакция: сб, 24 юни 2023, 16:33 от Mini Me

# 646

😂😂😂😂😂🤪

# 647
Ахахах, отдавна не бях виждала косми в темата, благодаря !
Днес ми е ден за маникюр, нямам никакви идеи. Може би един цвят фламинго с флаш за акцент 🤭
Ако се получат добре ще снимам 🥰
Хубава неделя, момичета !

# 648
Напуснала ме  е музата и това си е. На кутрето нацапах  и кожичките... Да нямаш желание
 да правиш любимото си занимание - не е добре.

# 649
Кой е телесният цвят?

Последна редакция: нд, 25 юни 2023, 12:19 от Venislava Todorova

# 650
Момичета препоръчайте ми читава белеща база и топ лак ,които да мога да закупя от Бг.  или търся еднорог.Имам тази на Коди ,но при първо нанасяне още на трети ден, два нокъта се отлепиха,поправих, но те започнаха да се отлепват и другите.Сега пробвах обезмаслител,ултрабонд,база и след  нея тънък слой каучукова база,изкара 4 дни и пак ремонт на два.Вярно,че те са ми водещи и постоянно чопля нещо с тях ,но с обикновен лак карам повече.Топа също ми е на Коди ,но нещо не ми лъщи след два,три дни.

# 651
  • Варна

renji
такова животно няма Grinning. Откакто спряха Алесандро сигурно две години му търсих заместител и се отказах. Не работят кой каквото ще да разправя.

# 652
Момичета, някоя от вас пробвала ли е каучуковите бази на Sunone? Чудя се дали и при тях се разделя пигментът като при Клареса.

# 653
Mini me, много е яко! Супер оформление, а неонът е просто супер! Всички неони са ти разкошни на една марка ли са или различни?
Pipence, много е хубав маникюра въпреки липсата на вдъхновение и желание! Надявам се да ти се върне музата, въпреки че и аз съм имала моменти, в които правя маникюр по задължение да го сменя, но без желание и идеи и после не ме кефи.
Renji, Принцесата е спец по белещи се бази. Ти търсиш такава за лесно сваляне ли или просто не ти държи? Между другото имаше в меъкъп есна на кани, която се печеше и не съхнеше на въздух. Някоя мацка пробва ли я?
Аз рък вчера се занимах с педикюра, но определено не ми любимо занятие да се сгъвам на 100 ката и да се зъркам дали не съм оляла кутикулите. Естисвено ми се получи по-зле от на ръцете, но пък оформих и плеснах един неон за лятото до си нося едни нови сандали, за които струпах торца с пари. Определено claresa neon 5 мтого жо харесвам за лятото, въпреки че рядко успявам да стигна да него. Свалих тънкия лак с накрайника 5 в 1 червена насечка и беше екстра за тънки слоеве да се свалят без поражения и определено препоръчвам за сналяне на гел лак без укрепване. Не си харесвам много краката, но ето една снимка, не ми се смейте - не е като след професионалист, но пък нямах време да запишо час. Цветът е почти реален, неоните моят телефн не може да ги хване баш и ако има косми ще ме прощавате, но да речем са за разкош.

Последна редакция: нд, 25 юни 2023, 14:46 от karmilla

# 654
Въпроси докато си чакам сивата пила Grinning
Имам каучуковата база на коди и сега чакам праймъра на young nails - protein bond, дали ще работят добре заедно или да поръчам и ултрабонда на коди.
И ще пробвам като сменям лака да е само с пила, когато обаче изпиля лака и остане само базата, трябва ли да нанасям отново база и праймър преди лакирането?

# 655
karmilla исками се базата да е белеща ,защото на мен цвета бързо ми омръзва и 10-15 дни, ми е ок да държи и да сменя,следователно обаче ми се иска да пропусна стъпката с пиленето при сваляне😂Белещата база на Коди ,се сваля много лесно ,само намазвам избутвача с олио за кожички и внимателно повдигам лака от основата на нокъта и така внимателно и без натиск, се избутва лака направо на люспа,не повлича нокът.Въпроса е да измисля как да ми издържи без ремонти тези 10-15 дни.😂😂

# 656
От горе правиш ли укрепване малко, може и да помогне. Една съфорумка беше писала вяколко страници назад, че само с каре ичопляла и и били добре ноктите, но воже и да повлече нокът. Лолита май беше.
Глосичери, професионалисти масово слагат бонд само по израстналото на нокътната плочка, но аз си слагам на цял нокът. Като се свали до тънка база пак мацваш тънък слой база и пак продължаваш по протокол.

Последна редакция: нд, 25 юни 2023, 14:45 от karmilla

# 657
Сивата пила е върха. След като си махнах с нея стария лак и се лакирах, вече 7 ден, а нямам никакъв проблем. Отдавам го на факта, че кожичките са много по-добре "обработени". Другото, което прочетох някъде и пробвах, че щом като се сложи дехидратор и нокът побелява, е добре да се повтори поне още веднъж. Така и направих.
Искам да попитам за отзиви за цветните гел лакове на Sensationail. Интересуваме как да като трайност и покривност.

# 658
Karmilla, супер е педикюрът, браво за старанието. Аз моя вчера го направих за сумарно 2 минути - лакирах с един бързосъхнещ тъмночервен обикновен лак на Есенс и до там. Грам желание нямам да се свивам на 5 за краката.

# 659
Глосичери, професионалисти масово слагат бонд само по израстналото на нокътната плочка, но аз си слагам на цял нокът. Като се свали до тънка база пак мацваш тънък слой база и пак продължаваш по протокол.

Аз се чудя дали за пестене на материал го правят, или защото прави пиленето после по- лесно.

Това ли е наистина официалния сайт на коди за щатите https://www.kodi.us/
Много евтино ми се вижда, аз платих сигурно 3х скъпо в амазон за базата. Или по принцип са толкова евтини, а аз съм се прецакала Grinning

Общи условия

Активация на акаунт