Всичко за всички марки гел лакове - тема 48

• 37 335
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • Mostly in my mind
Аз съм старомодна. Използвам кухненска хартия. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 91
  • на брега на морето
https://es.shein.com/
Hug

# 92
Как се справяте със сцепен нокът? Една резка е. Нямам гел, чета за кухненска хартия сега. Имам и лепило за нокти (за камъчета го ползвам), ако намажа отгоре дали ще е по-здраво от кухненска хартия +база?

# 93
На неизпечена база салфетка или сърпичка за обезмасляване, печеш, запилваш и изравняваш с база. Сега ще ти пусна клип.
https://youtu.be/4mvPRcs21P8

# 94
Благодаря, Кармила, точно това клипче гледах, утре ще го направя 👌Ето иначе един педикюр от днес

# 95
Момичета, вие правите ли "освежаване" на топ лака като мине време? И ако да, подготвяте ли нокътя по някакъв начин?

# 96
Момичета, вие правите ли "освежаване" на топ лака като мине време? И ако да, подготвяте ли нокътя по някакъв начин?
Аз съм правила. И то редовно ми се случва всичко да е ок, но някои нокти да са с надран топ лак или някой нокът да е потъмнял. Не знам колко е правилно, но моят начин е съвсем леко с 1 буфер блокче да сваля надраскания топ лак и отгоре слагам нов и пека. Преди да си открия този начин съм мацвала нов слой топ лак върху стария и след 2 дена започва да се люпи. Абе какви ли не извръщения съм правила в началото 😂

# 97
И аз направо мацвам върху стария, не надрасквам, но явно не е много правилно... Обикновено след седмица-10 дни виждам матирани участъци по свободния край и много ме дразнят. А някога на следващия ден засичам, че не съм минала навсякъде с топа, например до кожите, и айде пак нанасяне.

# 98
Рядко правя такива "ремонти", но ако се налага, първо минавам ноктите с буфер блокче и обезмаслител и след това нанасям втори слой топ.

# 99
Правилно или не -ако ти държи така си продължавай. При мен винаги е ставал на люспи и е падал, затова не мога да се лиша от буфера.

# 100
При мен зависи от топа - с някои ми е достатъчно да обезмасля и да мацна, но повечето без лепкав само с обезмасляване се лющят след няколко дни. Да речем първия ми на клареса диамантен топ се мацваше без проблем, но нещо бързо се матираше, на gga и hi хъбрид без буфер почват да се лющят без буфер(понякога и с буфериране), на neess си е ок, но той държи до край ене изисква освежаване, само ако съм го пернала с пилата , а последните ми на semilac и pnb express top си държат до край и не ми се е налагало да освежавам и прдпочитам така и да не вадя такъми.

# 101
Аз ползвам на палу топа още и не става на люспи, яко го сложа директно върху стария слой. Само минавам нокътя със спирт преди това и слагам.

# 102

Pink  цветната база на Коди.. много ми харесва цвета.

# 103
  • Варна
Е затова плащам цената на Гелиш Grinning. Ако се налага обезмаслявам и плесвам нов слой без пили и темподобни. Рядко се налага обаче. най-често ако от мързел скъсявам готов лакиран маникюр след две седмици,защото нямам време за смяна,а дълги нокти при мен не са опция.

# 104
Изпуснала съм новата тема и се чудя къде сте. 😆
Кармила,мерси за темата! 💐😘
Аз като начало ще се оплача от базата на Moon,не ми държа много.. На втората седмица почна да се забелва тук там и я махнах. Вярно,че рових в градината да садя цветя,но аз постоянно го правя. И на една приятелка правих,и на нея й падна на люспа на някои пръсти.
Иначе ето я:

Днес си направих нов маникюр:

Бях решила,че ми се носи нещо цветно. 😁
Утре ще правя педикюр.
Видях много красиви маникюри,няма да изброявам,че ще пропусна някой. ❤

Общи условия

Активация на акаунт