Всичко за всички марки гел лакове - тема 48

• 37 328
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, имам нужда от съвет. Преди десетина дни си пресрещнах средния пръст и доста ме заболя. Малко след това свалих лака, защото в точката на растеж нещата не бяха окей. Отдолу се разкри тази гледка.
Скрит текст:
Предполагам, че е от твърде дългите нокти, които вече имаха нужда от гел и каучуковата база не беше достатъчна за укрепването им. В червените участъци е неприятно на допир, усещам ги адски тънки. На лявата ръка нещата са доста по-добре, но пък там са започнали да се цепят и белят. За първи път ми се случва, а се правя сама вече почти година и досега не съм имала проблеми. Ползвам база и топ на Палу. По принцип последните 2 седмици забелязах влошаване на състоянието на косата и кожата ми и започнах да пия витамини, но не предполагах, че е ударило и в ноктите. Мога ли да ги спася някак - масла, терапии, дали да им сложа лак отново или състоянието им е за специалист? Благодаря предварително!

# 76
Karmilla, мисля че беше пуснала линк към пилата с добри отзиви, обаче сега не го намирам. Може ли линк, ако все още е активна офертата, моля!

# 77
https://m.aliexpress.com/item/1005005356573055.html?aff_fcid=b90 … afSmartRedirect=y
Заповядай. Още е намаленя, но си вземи купон за намаление, имаше да 9 евро, че са шибвали доставка 13 евро. С него вкичко ми беше 18 евро.
Ликичка, изглежда ми изтънен все едно се е отлепил при удара и е повлякло нокът. Май е от сезона и поса имунната система. При мен по други начини се изразява. Мажи с масла и топи в оцет. Озета е най-лекно в тарелка до мивката, може с малко вода да го разредиш, след всяко миене и мокрене топваш.

# 78
Много благодаря! Поръчах и отворих кутията на Пандора 😁

# 79
  • Пловдив
Сигурна ли си, че това е магазин и предлагат гел за продажба? Защото ще отида на място Grinning
Да не бия път напразно
[/quote]

Последно като минавах от там ми се стори,че има някакви стелажи с лакови и др., но не мога да съм категорична. Не искам да ви подведа. Вероятно има някакъв телефон за контакт, може да позвъните на питате предварително Simple Smile

# 80
Ако питате за шоурума на Май наилс - продават от там на място със сигурност - лично съм ходила.

# 81
Puppiii, и аз така направих! След поръчката на първата пила и заваляха едни поръчки от али. То е са стикери, гел х, кърпички, диджавки, а сега чакам потрмонета за документи и разни несесери за гримове - абе полезни неща, но вредни за портмонето Grinning Но за кърпичките и накрайниците за пили грам не съжалявам Grinning
Охо, чакайте да ви кажа, то било в  лева 18 и нещо пилата. Аз като съм поръчвала и не съм видяла валутата. Всичко ми е 10,36 долара. Не съм я пробвала още, но определено ако е читава и подобна на лилавата и отговаря на ревютата - цената си заслужава.
Ето ви и още една бюджетна пила за 22 евро и шипинг 3 евро. На външен вид ми прилича на рекламираната от Елена Арт(но нейната е с безчетков мотор + 40k оборота и си има разлика Grinning):
https://www.aliexpress.com/item/1005005020498601.html?pdp_ext_f= … 2g0o.13499126.0.0

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 14:35 от karmilla

# 82
Аз не знам дали има значение, ама чекнах по-бърза доставка - 7. юли, /а по-евтината беше за 29. юли/ и ми я шипнаха още същия ден. Разликата беше 10 лева някъде. Може и да съм сбъркала. Общо 36 лева и стотинки, ама пусти мерак Simple Smile И естествено взех стикери и фолио, а за фрези още разглеждам.

# 83
Явно тази пила на всеки му е излязла на различна цена. Когато аз купувах, беше на 14 евро, сега гледам, че е на 18. И ми излиза само един вид доставка.

Май има някакво предофертно вдигане на всички цени. SunUV до преди 2 дни - 33 евро редовна цена, сега 43 евро с очаквана цена после на намалението 33 евро. Тия похвати и ние ги знаем Grinning

# 84
И азимах есин вид доставка, но при хлащане в долари на мен ми пише 8$ off и съм платила в долари явно и с всички отстъпки е 10 долара, от банката са ми дръпнали 18 и нещо лева(днес проверих специално). Оз и за това съм объркала сумата, че е във валута, защото не ми се вярваше да е в лева. Не знам дали имат общо coins, които от скоро се светнах да събирам от дъжд на вятър, но обикновено с тях ми е центове отстъпката.

# 85
А може ли линк за безвлакнестите кърпички? Simple Smile

# 86
# 87
Аз взех същите кърпички от shein 300 бр за 2.70 лв някъде бяха намалени. Сега ги няма на промоция, но често ги пускат на тази цена, като всеки път са различни цветове намалените. Ето ги и тях
Този сайт нещо започва да ме зарибява с цените си, въпреки, че няма много неща за маникюр, но все намирам по нещичко 😁

# 88
  • на брега на морето
Гарнитура, аз от Шейн си купих супер на сметка чехлички и сандали за лятото, още през зимата. Иначе другите им неща в повечето случаи ги има и в алиекспрес...и то малко по- евтини. Зависи колко бърза човек. Тук и от али ми идват сравнително бързо нещата. В Норвегия чаках доста повече...

# 89
Гарнитура, аз от Шейн си купих супер на сметка чехлички и сандали за лятото, още през зимата. Иначе другите им неща в повечето случаи ги има и в алиекспрес...и то малко по- евтини. Зависи колко бърза човек. Тук и от али ми идват сравнително бързо нещата. В Норвегия чаках доста повече...

Може ли линк за сайта?

Общи условия

Активация на акаунт