Всичко за всички марки гел лакове - тема 48

• 37 349
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Изпуснала съм новата тема и се чудя къде сте. 😆
Кармила,мерси за темата! 💐😘
Аз като начало ще се оплача от базата на Moon,не ми държа много.. На втората седмица почна да се забелва тук там и я махнах. Вярно,че рових в градината да садя цветя,но аз постоянно го правя. И на една приятелка правих,и на нея й падна на люспа на някои пръсти.
Иначе ето я:

Днес си направих нов маникюр:

Бях решила,че ми се носи нещо цветно. 😁
Утре ще правя педикюр.
Видях много красиви маникюри,няма да изброявам,че ще пропусна някой. ❤
Под базата има ли гел, защото си взех същата, но сякаш е по-прозрачна? Тъкмо ми предстои да правя една приятелка с нея в събота 🤔

# 106
Няма,има само каучукова база на Коди,много тънък слой с втриване. Тя си е прозрачна и тази с частиците,но нали си правя изравняване и слагам по-дебел слой,та става по-плътен цвят.

# 107
Благодарности за новата тема, страхотни маникюри както винаги!
Това е моето творение от снощи, съвсем изчистено и нежно. Има още какво да се желае за добър френски, но мисля че се получи прилично.

# 108
SpasimiraS много добре се е получило дори. И аз много искам да си направя френски, но никак ме няма с рисуването. Освен да ползвам лентичките за френски. Скоро ще пробвам и аз.

# 109
За мен най-лесно е с печат, може да пробваш.

# 110
SpasimiraS много добре се е получило дори. И аз много искам да си направя френски, но никак ме няма с рисуването. Освен да ползвам лентичките за френски. Скоро ще пробвам и аз.

Много благодаря. Аз досега френски правех само на 1 или 2 нокътя, които са с добра форма, а другите просто с цвят. Така цялостен френски ми е за първи път, понеже дълго време ми куцаше оформянето на самите нокти и все се получаваше гадно.

# 111
  • София - град
И аз в новата тема. Нямам много време тези дни.
Снощи набързо махнах стария и много набързо направих това, защото ми дойде брокатчето от мейкъп и нямах търпение да го пробвам, скъса ми нервите и нещо ме седи на снимка, иначе много лъска.

Относно топа, аз ползвам Блускай без лепкав слой и без проблем го слагам върху стар топ, не се лющи.

# 112
И аз свалих вече лака- с пилата 😅 голямо пилене падна. Мисля, че ще се спогодим.. надявам се. Малко странно като усещане, защото бях само с каучукова база и тя една гумена стои. И се лакирах. И там 100 часа, защото се пробвах за пръв път някакво изравняване да правя, къде стана- къде не, но за лака вече малко набързо се лакирах, че и не довърших палците, че малката се разплака, да излизат вече тези зъби 😬
Но средния надясната определено ме дразни, стана дебел, защото го бях оправяла наскоро и си беше добре като цяло и само се натрупа материал, защото пък формата не беше ок и се опитах да оправя, но с друга база, абе.. ще видим- дали ще го оправям или оставям така..
Иначе мислех да е съвсем семпло-едноцветно. Имам едно служебно пътуване и исках съвсем изчистено, да не се излагаме пред чужденците 😁, но пак мацнах малко брокат на единия нокът.. имаше една съфорумка, която живее в Канада, може ли да сподели какъв маникюр е ок за среща с колеги- не съм съвсем сигурна доколко е официална или не съвсем.. 🤔 че се чудех, дали изобщо не е по-добре само с една база за малко блясък.
Иначе това сътворих снощи.. след толкова коментари за полимеризирани бази и лакове, ме е страх през деня да се лакирам, че много светло вкъщи.  Ох и на тези снимки как лъсва къде-какъв кусур има 😆

# 113
  • София
Здравейте! Споделете, моля, откъде и какви пили купувате? Имам предвид обикновени пили, които да оформят лесно нокти с гел или са гел. С електрическата не мога да оформят, имах една мъничка и по-груба пила, с която се справях, но тя се изтърка. Голям зор ми е това- да са красиво и лесно оформени ноктите ми.
И още - х гел ноктите пилите ли и как? Пак същата греда като изградените с гел- трудно и изнервящо. Имам едни, които са красиви, но ми идват свръх дълги, сега поръчах 2 размера доста по- къси, може би с тях няма да имам нужда от особено пилене, освен в основата.
Благодаря!

# 114
the 13th,
не знам кой опит ти е това, но много добре си се справила. Имаш много хубава плочка и според мен след време ще виждаме страхотни маникюри от теб.
Относно дизайна - съвсем приличен е за бизнес среща.
За справка само ще кажа, че есента ходих на бизнес изложение, където се срещах с партньори, и като цяло се държи официален дрес код от повечето участници, особено от мъжете.
Позволих си да отида с двуцветен (тъмно червено към кафяво и горчица), и бях много изненадана като получих комплимент за маникюра от един германец СЕО на завод Simple Smile Simple Smile

# 115
the 13th,
не знам кой опит ти е това, но много добре си се справила. Имаш много хубава плочка и според мен след време ще виждаме страхотни маникюри от теб.
Относно дизайна - съвсем приличен е за бизнес среща.
За справка само ще кажа, че есента ходих на бизнес изложение, където се срещах с партньори, и като цяло се държи официален дрес код от повечето участници, особено от мъжете.
Позволих си да отида с двуцветен (тъмно червено към кафяво и горчица), и бях много изненадана като получих комплимент за маникюра от един германец СЕО на завод Simple Smile Simple Smile

За бизнес среща, особено ако са мъже, се препоръчва черен или телесен цвят, може и френски, но класическия с бяла усмивка и бледо розово или телесна основа. Червения се приемал като предизвикателство и можел да се изтълкува от мъжете двусмислено. Това го препоръчват специалистите по бизнес етикет.
За мен лично, от класическото червено по-бизнес маникюр няма.

# 116
Интересни идеи за бизнес етикет. Аз лично не се придържам към такива, знаете какви са ми маникюрите. Обичам да изглеждат елегантни за мен самата, а не кич, но никога не са едноцветни. Последно се срещах с едни американски бизнесмени - изобщо не погледнаха ноктите ми.

# 117
Танита благодаря 😊 , благодаря и за споделения опит.
Бистра Г, значи правилно съм се ориентирала и без да чета, само дето не издържах и мацнах мааалко брокат за разкош 😁. Беше ми направил впечатление конкретен коментар на съфорумка, която живее в Щатите, че там тези по-заострените маникюри не се възприемат в по-официални среди или нещо от рода беше казала, дано правилно съм разбрала..

# 118
Ооо, моето с което получих комплимента изобщо не беше бизнес издържано, просто си бях решила малко да разчупя, а и много ми се връзваше горчицата с палтото, та това ми бяха закачките. Малко се притеснявах тогава, да не би да е много неподходящ, и се изненадах приятно като получих реакция Simple Smile
Иначе строгия бизнес маникюр, аз го приравнявам с този на кралсктие дами - безцветен, нюд, бледорозов, някой мноого слаб и блед брокат - най-много френски.
Формата също - къс до макс 3 мм свободен край, заоблен, или заоблен квадрат.

# 119
В Америка квадратните нокти са мода от доста години - във всякакви дължини, да не кажа най-вече дълги и с всякакви камъни и чудесии. В Русия също стана популярен острият квадрат в последните години. Но аз не го свързвам с вулгарност на някоя друга форма - просто мода. Квадрат обаче не отива на всички нокти и се поддържа трудно.

Между другото за съфорумките от Испания пиша специално - препоръчаната от Кармилла пила с купони с доставка до Испания в момента е на 5 евро! По-добра оферта от тази не мисля, че някога ще има.
Нападайте!

€ 21,35  69%OFF | Beaulush 35000RPM Nail Drill Machine Rechargeable Electric Nail Sander For Gel Removing Professional Manicure Machine Equipment
https://a.aliexpress.com/_m0nGiTQ

Общи условия

Активация на акаунт