Членство в Сдружение "Настоящи и бъдещи майки"

• 93 731
  • 450
  •   1
Отговори
# 165
Пристигна заявлението на very-nice  Peace
newsm44
много бързо, надявам се че ще бъда одобрена
За съжаление не можем да те поканим на среща в неделя  Mr. Green
Аз с удоволствие бих наминала лятото към теб  Wink

# 166
Момичета, отдавна имам желание да се присъединя към вас, но изчаквах да се върна на работа, за да имам и време, и ресурси да помагам.  Peace

Eдин въпрос: "Кои периоди от седмицата са по-удобни за Вас за участие в дейности на СНБМ?" Какво по-точно имате предвид? За участие в срещите на дружеството или за организиране на поставени задачи?

Поздрави и се надявам скоро да съм една от вас!   bouquet

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 10:32 от pearly

# 167
Момичета, отдавна имам желание да се присъединя към вас, но изчаквах да се върна на работа, за да имам и време, и ресурси да помагам.  Peace

Eдин въпрос: "Кои периоди от седмицата са по-удобни за Вас за участие в дейности на СНБМ?" Какво по-точно имате предвид? За участие в срещите на дружеството или за организиране на поставени задачи?

Поздрави и се надявам скоро да съм една от вас!   bouquet
Здравей,
имаме предвид за участие в работата. Срещите ги правим горе долу веднъж в месеца на живо, а по-често в скайп, когато има нужда  Peace Тези на живо ги правим вечер след работа.
Чакаме те  Hug

# 168
Клеопатра, мерси!  Hug

Пускам заявлението по пощата веднага след като се наработя и ще чакам отговор с трепет и вълнение!  Grinning   bouquet

# 169
Клеопатра, мерси!  Hug

Пускам заявлението по пощата веднага след като се наработя и ще чакам отговор с трепет и вълнение!  Grinning   bouquet

Да те предупредя , прати писмото обикновено, не препоръчано или с обратна разписка, че си имаме проблеми с пощата  ooooh!

# 170
Да, четох някои от предишните страници и стигнах до същия извод!  newsm78 Писъмцето ми пътува към вас!  Praynig

# 171
Доста време мина и сега незнам член ли съм не съм ли.Мисля че имаше проблем с пощата ,но минаха 3 месеца.Нищо повече не получих от одобрението -внесох сумата за членство.Сега трябва ли да внеса членски внос за тази година?Мисля че мога да ви бъда полезна все с нещо. Wink

# 172
Доста време мина и сега незнам член ли съм не съм ли.Мисля че имаше проблем с пощата ,но минаха 3 месеца.Нищо повече не получих от одобрението -внесох сумата за членство.Сега трябва ли да внеса членски внос за тази година?Мисля че мога да ви бъда полезна все с нещо. Wink
разбира се, че можеш да бъдеш полезна  Hug да и се не знае и тъпата поща  #Cussing out
След като си получила одобрението,а си платила и членския си внос разбира се, че си член   bouquet
Членският внос за тази година (или за първата част от годината) ще се плаща по изключение след 20-ти февруари  Peace
А хартиения носител като препоръчано писмо ли го пусна?
Можеш да следиш работата ни в основната ни тема.

# 173
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Заявлението за членство на pearly вече е при нас!  Hug

# 174
Не -по интернет ,сканирано.Може ли така или трябва да ви пратя оригиналите на платежните?

# 175
Не -по интернет ,сканирано.Може ли така или трябва да ви пратя оригиналите на платежните?
кое си пратила сканирано, заявлението ли? на кого си го пратила?
а платежните не ни трябват  Wink

# 176
Заявление по Интернет и по пощата и е при вас -вие ми потвърдихте,че сте го получили,само след като платих таксата за членство и се загуби връзката.Имах доста напрегнати месеци свързани с много ангажименти затова не съм активна напоследък във форума ,но съм на линия отново.До 20ти ще си внеса такса за текущата година.

# 177
  • София
Момичета, а доброволци приемате ли?
Аз от известно време обмислям да кандидатствам за членство, но честно казано се страхувам,че няма да имам възможност да съм много активна (не съм от най- организираните и трудно се справям с две дини под мишница, камо ли с повечко, като вас Embarassed), но в свободното си време бих могла да помагам с нещичко по конкретен проект или проблем.
Признавам си, че сега се престраших да ви пиша, заради истерията около кандидатстването с ДГ, защото другите неща, с които се занимавате са ми малко далечни, но и за тях бих помагала.

# 178
  • На края на вселената!
lilfi, приемаме разбира се! Всеки помага за каквото може  Hug Подавай си заявлението без да се чудиш.

Monka, щом сме получили хартиения носител, значи всичко е наред. Членския внос за 2008г се внася по изключение от 20февр до 20 март Peace Включвай се в темата за инициативите, която ни е работна. Можеш да ми пишеш на ЛС( или на Аila) да ми пратиш скайп, ICQ, тел.

# 179
Заявление по Интернет и по пощата и е при вас -вие ми потвърдихте,че сте го получили,само след като платих таксата за членство и се загуби връзката.Имах доста напрегнати месеци свързани с много ангажименти затова не съм активна напоследък във форума ,но съм на линия отново.До 20ти ще си внеса такса за текущата година.
Проверихме, ти си член отдавна , това че не си се включвала в работата не означава, че ще те изключим  Laughing
чакаме те в работната ни тема  Hug

Общи условия

Активация на акаунт